Четки за грим-5

• 78 003
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Хм, аз съм с розацея и лекар ми е забравил всякакъв вид търкане на лицето, включително и пилинг. Но пък вие пишете, че е по-меко от гъба?!..
Не знам, само един съвет - момичета, пазете си лицата. Благодаря на всички за включването

# 211
Падчето не прави пилинг, а само лек масаж. И аз много го харесвам и го експлоатирам постоянно, включително и четки мия с него. Напоследък за четките ползвам един медицински гел, който ми препоръчаха в аптека. 600 мл - 4 евро, а сигурно ще ми стигне за повече от година.  Laughing Прави страхотна пяна и вади много лесно всичко.

Да похваля и в тази тема две четкови похождения, в които последно се влюбих.  Heart Eyes

# 212
  • София
  Това кабуки ми беше първата "маркова" четка и се влюбих в него. После си купих и на Диор, но продължавам да ползвам това.  ooooh!

# 213
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Падчето не прави пилинг, а само лек масаж. И аз много го харесвам и го експлоатирам постоянно, включително и четки мия с него. Напоследък за четките ползвам един медицински гел, който ми препоръчаха в аптека. 600 мл - 4 евро, а сигурно ще ми стигне за повече от година.  Laughing Прави страхотна пяна и вади много лесно всичко.

Какъв гел ти препоръчаха?  Rolling Eyes

# 214

Моля ви препоръчайте ми четка с която да нанасям този хайлайтър!  Praynig

# 215
  • гр. София
Аз нанасям хайлайт с тази:  https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/105-luxe-highlight/a-8000360/

# 216
Благодаря! Страхотно изглежда. За колко време пристига доставката?

# 217
  • гр. София
До 10-тина дена.  Peace

# 218
А от сайта на Зоева, директно ли пристигат в поща поръчките или минават през митница ? Т.е. европейски ли е сайта ?
И доставка плаща ли се ? newsm78

# 219
  • Стара Загора
А от сайта на Зоева, директно ли пристигат в поща поръчките или минават през митница ? Т.е. европейски ли е сайта ?
И доставка плаща ли се ? newsm78

Немски е сайта, пристигат с куриер. 9 евро мисля, че беше доставката.

# 220
Най хубавите ми четки са четки за по 5-6 лева ... честно казано не разбирам тази мания, да се дават толкова много пари за четвки, освен ако не сте професионални гримьори. Преди време се изгълах да си купя метеоритната четка на Герлен, която след като ми се разпадна на драго сърце я замених с една от 5 лв, която е поне 100 пъти по добра. Peace

# 221
  • София
Най хубавите ми четки са четки за по 5-6 лева ... честно казано не разбирам тази мания, да се дават толкова много пари за четвки, освен ако не сте професионални гримьори. Преди време се изгълах да си купя метеоритната четка на Герлен, която след като ми се разпадна на драго сърце я замених с една от 5 лв, която е поне 100 пъти по добра. Peace

За всеки влак си има пътници... определено не харесвам четки от 5-6лв., както и метеоритната на Герлен  Mr. Green

Изключение прави кабукито на Елф.

С удоволствие си купувам скъпи четки, някой от които използвам веднъж в месеца без да съм гримьор, друго си е като има повод да се гримираш с кеф със съответните четки  Joy Joy Joy Joy

Със сигурност има и евтини четки, които вършат работа, но защо да не заложиш на сигурно, ако можеш да си го позволиш.

# 222
Там е работата, че не ми е проблем да отделя 20-25$ за четка, но просто не виждам смисъл. Имам няколко на бодишоп, които просто си седят и ползвам разни евтинийки, които съм купувала от ибей  Peace

# 223
  • София
Там е работата, че не ми е проблем да отделя 20-25$ за четка, но просто не виждам смисъл. Имам няколко на бодишоп, които просто си седят и ползвам разни евтинийки, които съм купувала от ибей  Peace

Четките на бодишоп никога не са били нещо особено, чисто предположение, но май са китайски.... пробвай MAC, Sigma, Dior, Shiseido и пак ще си говорим  Mr. Green

# 224
За едните метеорити и руж нямам никакво намерение да се ръся с сумати пари Wink

Общи условия

Активация на акаунт