Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • UK
Коконче, не си самичка. Аз загубих моята майка преди 15 години, бях ученичка, като се разболя. Отиде си сравнително млада. Баба ми /нейната майка/ е починала, когато майка ми е била на 11 г. Моля се Господ да ми даде дни поне до тийнеджърството на нероден Петко, за внуци не си и помислям....

Hug Hug Hug

и аз да се причисля към загубилите майка, моята я няма вече 10 години, бях на 21г. когато останах без нея  Cry

Hug Hug Hug

моята майчица беше неотлъчно до мен, тя ми беше най-добрата приятелка, аз просто не мога да си и представя живота без нея ... не мога да се радвам на сполетялата ме радост, по цял ден само плача... аз не мога да продължавам така ...

Много ви благодаря  bouquet Миракси  Hug

Джас Hug с удоволствие бих станала, само да можех  Rolling Eyes

# 256
  • Варна
Коконче, когато майка ми почина, една съседка, загубила сина си в катастрофа на 26-27 години, ми каза: Клише е, но наистина времето лекува. Не й повярвах, но го запомних. Години по-късно съм съгласна с нея. Има моменти, в които ми е много мъчно, дори сега сълзите ми се стичат по бузите. И на мен моята майка ми беше най-добрата приятелка и не си представях живота без нея. Но явно можело.... С един родител, особено без майка, човек е като врабче с едно крило....

# 257
  • Пловдив
не знам дали лекува или свикваш някак да живееш с болката  Rolling Eyes

# 258
  • Варна
Гуги, напълно съгласна...

# 259
  • Sofia
Бамба, какво стана с приема? вътре ли сте? не е ли малък за ясла? Ние мислим майка ми да я гледа втората година (тя и свекърва ми иска де, та не се оплакваме от желаещи изобщо), ще й вземем квартира някъде до нас (на нас и двете баби си ни в Пловдив) и така..

Наде, как намери гледачка? Препоръка от приятел или от агенциите?

На момичетата останали без майчица  Hug Hug Hug Аз не мога да си представя живота без моята..  Heart Eyes Трябвало е да научите този тежък урок! Аз съм сигурна, че животът (ще) ви компенсира по друг начин!

Нашето отбиване върви много добре. Вече две вечери прескачаме вечерното кърмене.. а нощните от 5 дни .. Вижда му се края май Simple Smile Хем ми се иска да приключваме, хем ми е така приятно да я кърмя.. Но на разумно и рационално ниво.. знам, че вече е време.

# 260
Добър вечер.
Наде, таз филия ръфаха ли я или я пасира  newsm78
И как им стигна една филия, ние ядем 5 лъжици супени с връх каша и плод.

Първо са яли плодово пюре и после по една филия на всеки - средата, намазана с масло и отгоре сирене са си я изяли. На малки хапчици. Единия в началото бил възмутен, но и той похапнал, а другия гледачката каза, че бил толкова щастлив, че чак се хилел с глас. Скоро им бях пасирала малко по-едро обедното пюре и щяха да се изповръщат, аз затова бях скептично настроена, но явно филията е друго нещо. Пробвай и ти със средата на филия хляб на малки хапки да им даваш.

Наде, как намери гледачка? Препоръка от приятел или от агенциите?
В БГ мама Laughing Laughing Пуснах обява и през това време прочетох нейна обява, че търси да гледа за предпочитане близнаци и се срещнахме. С други хора не съм се срещала, улучих точния човек от първи опит Peace

# 261
Мойта вчера откри солетите. Аз досега не съм и давала, ама съседчето рупаше, а той е на 10 месеца, почерпи я и такова ядене и мазане става.

Не са я приели в яслата. Поне не на първо класиране.

# 262
  • София
ИСОДЗ - Вие сте класирани по първо желание!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 263
Бравос, бамби, честито!
Аз отивам на бебешки полуден, ще водя и ММ да се ограмоти малко какво го чака  Mr. Green

# 264
Браво Бамба, отърва се от бабите Mr. Green Laughing

# 265
  • София
те вчера по 10 пъти питаха дали е излязло класирането  Mr. Green
днес рано рано проведоха разговор да споделят.
явно и на тях им е тегаво, ама нямат избор.

# 266
Горките. Може да са бутнали някой рушвет, само да го приемат Laughing

# 267
  • Пловдив
ехе, Бамба, честито ви приемче  Simple Smile  bouquet
Моме, какъв е този бебешки полуден  newsm78
аз пък отивам на първи запис на тонове  Rolling Eyes

# 268
Честито, Бамби Simple Smile Това с приема вместо да е напълно в реда на нещата и нещо нормално, си стана ннаправо за честитене ooooh!
Дебеланчо на ясла от есента ли? Къде му избра да го водите?

# 269
  • София
69 ясла, зад студентска поликлиника.
само хвалби има за там, дано е добре.

Общи условия

Активация на акаунт