Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 311
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Като гледам и на Гугито децата ще са доносени - 36-та седмица се водят вече такива.
Въпреки това, познавам много майки на близнаци, родили и преди 30-35-та седмица и успешно кърмили децата си. Стига да има желание човек, без проблем може да поддържа с помпа за кърмене, и да стимулира лактацията. Сега вече има консултанти за кърмене, аз лично се свързах с Айла, много беше любезна и информирана, и по телефон и по скайп си говорихме и наистина успях. Макар и само за няколко месеца...
Но разбира се, това с кърменето е личен избор, аз само казвам, че ако една жена иска да си кърми близнаците, няма пречка за това.
Ако някой има желание, може да намери Айла в подфорума за близнаците.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 15:36 от Надежда :)

# 661
  • Пловдив
аз сега повече имам притеснения как ще са бебетата, че миналата вечер имахме много тревожни сигнали на прегледа  Rolling Eyes

# 662
Какво значи тревожни сигнали?

# 663
  • Пловдив
проблем с кръвоснабдяването и направо не съм на себе си, дадоха хапове, изчакваме няколко дни и ще видим кво следва, ама бая ме е шубе де  Sad

# 664
проблем с кръвоснабдяването и направо не съм на себе си, дадоха хапове, изчакваме няколко дни и ще видим кво следва, ама бая ме е шубе де  Sad
Споко, и да се родят вече, ще са добре. Плацентите са започнали да стареят и не се хранят добре ли?

# 665
Най-много да се родят, това следва. И кво ти пука, както казах 36-та седмица за близнаци си е супер - най-много да постоят някой и друг ден повече в болницата за тегло Peace

# 666
Gugito, нямаш голям шанс заради щитовидната основно, макар че лекарствата са съвместими, но пък нищо не се знае.
Това пък защо  Shocked  ShockedАз съм с хипофункция, на еутирокс - ендокриноложката изобщо не ми е споменала за проблем с кърменето.
Гуги - това http://www.bebe-best.com/bertoni-sedalka-za-kola-teddy-angry-bir … grey-p-44003.html първия път, и картонена книжка за домашните животни - втория  Mr. Green

Не се тревожи, ако ти поддържат нормални стойности на хормоните хапчетата, ще си ОК.
http://namama.bg/article-kurmene-i-iod/216

# 667
  • Пловдив
да, мен не ме плаши толкова това да се родят сега колкото да не прекалят лекарите с изчакването от това ми е страхът  Confused

# 668
Абе те лекарите много имат склонността да плашат хората. Мен акушерката, дето мери и тегли така ме беше наплашила точно някъде към 36-та седмица, че матката ми е толкова изтъняла, че всеки момент може да се пръсне. Ма пощурях ви казвам. Ходих после при двама доктори да ме гледат, толкова се бях уплашила. Е, то при мен наистина корема ми беше огромен, но пък си издържах чак до планираното секцио. Накрая доктора ми вика - избери си дата между 20, 21 и 22-ри и аз, само и само децата да стоят максимално в мен, си избрах последната дата ooooh! Пък ти като имаш притеснения, ходи и настоявай всеки ден да те гледат.

# 669
  • Пловдив
ох, луда работа, то нямат край притесненията  Rolling Eyes

# 670
да, мен не ме плаши толкова това да се родят сега колкото да не прекалят лекарите с изчакването от това ми е страхът  Confused
Ти къде си? Защо не те приберат и да следят тонове по няколко пъти дневно?

# 671
  • Пловдив
в Пловдив съм си, не знам защо не ме прибират, така прецениха, трябвало да се види действат ли хапчетата  Tired Tired ooooh! ooooh!

# 672
Гуге, на какви хапчета си?
Фракси биеш ли още?

# 673
  • Пловдив
Сигме, клексана го спрях в 4 месец, аз противоположно на теб пък завихрих такива ядове с него - в един момент в 16-17 г.с. ме почнаха едни свирепи болки в стомаха, тръгна се по обиколки по лекари, накрая изскочиха едни огромни и фантастични чернодробни ензими, тук в Пловдив ме отписаха буквално, решиха, че е автоимунно заболяване на черния дроб отключено от бременността и даваха мрачните прогнози, че няма да се повлияе от лекарства и ще трябва да се прекрати бременността, много тежък момент преживях тогава, накрая стигнах до проф. Антонов в Сф., от св. Иван Рилски, не мога да опиша колко съм благодарна на този човек, имаше подозрения за холистаза на бременността, но заподозря и клексана като виновник без да бъде сигурен тако тогава го спрях, че беше на живот и смърт работата и се оказа, че наистина той е бил виновникът, за около месец ензимите паднаха и се нормализираха, но беше голям екшън и треперене  Crazy
сега някакъв дузодрил пия - става въпрос за кръвоснабдяване на мозък  Tired

# 674
в Иван Рилски са невероятни професионалисти, подкрепям Peace

Общи условия

Активация на акаунт