Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 295
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Най-много да се родят, това следва. И кво ти пука, както казах 36-та седмица за близнаци си е супер - най-много да постоят някой и друг ден повече в болницата за тегло Peace
Те нейните са голями на тегло.

# 676
  • Пловдив
в Иван Рилски са невероятни професионалисти, подкрепям Peace

за проф. Антонов каквото и да кажа ще е малко, просто невероятен професионалист и човек, прояви страхотно отношение и внимание, благодарение на него сме стигнали до тук  Simple Smile той нищо не обещаваше човекът, даже ме предупреди, че просто първите 7 дни пробваме и ако не постъпвам в МД и всичко може да се случи, дори и до фаталните прогнози, но пък се сети за нещо, което беше невероятно като причина, но се оказа факт за щастие  Simple Smile

Иванке, нали знаеш, че теглото не е всичко  Rolling Eyes

# 677
  • София
Знам бе, само казвам на Надежда, че са големи твоите.
Иначе моето мнение по казуса го знаеш.

# 678
  • Пловдив
Сигме, като имах тези преживявания се сещах точно за теб колко важен беше фраксипаринът, а при мен гледай пък кво чудо се сътвори, странно нещо са човешките организми  Rolling Eyes

# 679
  • София
Фраксипаринът си е много важен при бременности с близнаци, и не само.
Изключвам случаи като твоя Гуги.
Аз го спрях във 25- та седмица и в 32- ра плацентата вече застаряваше. Пак добре, че не се наложи по- рано да го спра де...

# 680
  • Пловдив
да, така е, ама добре, че аз успях и без него да кретам, че както се наложи рано-рано да го спра  Rolling Eyes
при Сигма пък си се оказа най-важен може би, ама то затова трябва да си има кадърни лекари дето да ги преценят тези работи, тук в Пвд. тогава дори не се сетиха да ме питат какво приемам, а там Антонов цял преди обед си водеше отчет даже кво ям , лошото е, че са единици като него  Rolling Eyes

# 681
Да. Организмите са много различни.
Аз имах невероятно лека бременост, относно детето. Нито съм повърнала един път, нито нещо ме е притеснявало. Ама ей на.
Ако наистина мозъка не се храни, то по добре верно да те срежат. Ама аз не съм компетентна.

# 682
  • Пловдив
и аз така Сигма, също не съм повръщала и не съм имала някакви оплаквания, всъщност повръщах, ама точно когато беше тази криза, то беше от болките в жлъчката, като се нормализираха нещата не съм имала ядове, но от самата бременност нищо такова  Wink

# 683
И що всичко трябва да е толкова сложно  Tired Гуги, и ти много си изживяла...

# 684
лелееле, като четох само едно мога да кажа, как е възможно толкова много мъка на този свят  Tired
то не стига борба с АРТ процедури, ами после пак проблеми, то край няма  ooooh!
Гуги, стискам ти палци  Praynig

# 685
Лесно се майка не става. Дано поне да родите здрави деца, другото се забравя Peace

# 686
  • UK
Gugito, нямаш голям шанс заради щитовидната основно, макар че лекарствата са съвместими, но пък нищо не се знае. Също за близнаците е проблем, че сукателният рефлекс не е добре развит ако се родят по- рано, също и ако не ти ги дадат веднага да засучат, а се наложи да са в кувиоз.
Ама не се настройвай предварително. Ако не стане, варианти има.

Фиксче това не е  вярно Peace
Аз питах сумати доктори (нали и аз съм Хашимотка) и всички ме увериха, че проблем няма да се кърми, просто има време на изчакване около 2 часа след приема на Хапа Crazy

Колкото до смукателния рефлекс, развива се, на коята Теичка аз и го развих с един биберон Flutter

А другата ми бонбонка си имаше и си има и до ден днешен всмукателен рефлекс Crazy А ми я донесоха едва на 3 ден и то след като им се примолих Crossing Arms

Добър ден!

Откакто съм с помощик, така и съвсем не ми стига времето Thinking Може би защото бързам да свърша малко работа у дома и съвсем ви изпуснах спатиите Rolling Eyes

Гуги моите ббеки знаеш спяха отначалото, а и все още в едно легло, но до нашето легло, не ми е спокойно да са в самостоятелна стая, ти сама ще видиш, че скачаш, само като изхълцая някой или ако не дай си боже, пък се закашля Joy

Гуги  Hug прочетох за проблемите при теб  Hug

# 687
  • UK
И отде ви идват тез покани, аз що нямам Crossing Arms
Ще получиш в някой момент. Изпращат ги на групи. Първо русите, после къдравите и така  Mr. Green

О аз като бях бременна също получих такива писма, че и точно 2 броя Mr. Green но не знаех, че са обвързани с  такъв дълъг срок и май, май, ги унищожих newsm78 hahaha

# 688
  • гр. София
Приемате ли нещо свежо и още зелено?  Whistling Whistling Whistling

# 689
  • UK
Приемате ли нещо свежо и още зелено?  Whistling Whistling Whistling
Hug разбира се, добре дошла   Hug

Общи условия

Активация на акаунт