Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 305
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Фиксче, и аз преди малко това се замислих, че някои жени с години кърмят и е странна логиката, ама така каза докторът, явно беше решил, че при мен няма да продължи дълго ако въобще се случи  Wink

# 646
Баш цитонамазка  Peace

# 647
И отде ви идват тез покани, аз що нямам Crossing Arms

# 648
"Вие сте една от 250-те хиляди здрави жени, които получават такава покана."  smile3533 Явно ти не си.
Апропо, на 2 лекции за бременни отидох, на които имаше томбола с награди, и от двете се върнах със спечелено  Laughing

# 649
Gugito, нямаш голям шанс заради щитовидната основно, макар че лекарствата са съвместими, но пък нищо не се знае. Също за близнаците е проблем, че сукателният рефлекс не е добре развит ако се родят по- рано, също и ако не ти ги дадат веднага да засучат, а се наложи да са в кувиоз.
Ама не се настройвай предварително. Ако не стане, варианти има.

# 650
  • Пловдив
и мен никой не ме е канил за такова нещо  Mr. Green ама аз преди да направя последния път се изправих на нокти себе си и лекари с калпава и неясна цитонамазка, та мож да не ма щат  Crazy
ехе, кво спечели Моме  newsm78

# 651
"Вие сте една от 250-те хиляди здрави жени, които получават такава покана."  smile3533 Явно ти не си.
smile3516

# 652
И отде ви идват тез покани, аз що нямам Crossing Arms
Ще получиш в някой момент. Изпращат ги на групи. Първо русите, после къдравите и така  Mr. Green

# 653
  • Пловдив
даа, Фиксче, и аз някакви такива аргументи имам против и честно казано не страдам за това, изобщо  не ме притеснява въпросът дали ще кърмя, даже много не го мисля, докторът само каза ако се откажа предварително да му кажа да даде хапове, но пак не разбрах незабавно след раждане ли се почват  Rolling Eyes

# 654
и мен никой не ме е канил за такова нещо  Mr. Green ама аз преди да направя последния път се изправих на нокти себе си и лекари с калпава и неясна цитонамазка, та мож да не ма щат  Crazy
Споко, аз една година изправях нокти с 3А и тъкмо да ме метнат и ги изненадах с I-ва група като на баш мома  Naughty

# 655
Аз пък изобщо не съм съгласна. Запознах се с много майки на близнаци, които успешно си кърмят децата и то повече от една година. На твърдо мнение съм, че не бива да робуваме на празни приказки, а да си следваме майчиния инстинкт и да си кърмим децата - от това по-хубаво няма за тях. Аз кърмих без проблем 3 месеца, но поради огромен стрес и проблеми, кърмата ми се вдигна и това е единствената причина, щях да си кърмя и до днес...Много съжалявам за това, което се случи.

# 656
Има хапчета, ама Сигма вика, че не било хубаво да се пият, а сама да спре.

# 657
По принцип съм съгласна, Наде, ама тигрите са доносени. Ако ги отделят в началото от майката, рядко успяват да поддържат жените лактацията. А при проблеми с щитовидната, има там нещо допълнително, което не улеснява нещата.

# 658
Gugito, нямаш голям шанс заради щитовидната основно, макар че лекарствата са съвместими, но пък нищо не се знае.
Това пък защо  Shocked  ShockedАз съм с хипофункция, на еутирокс - ендокриноложката изобщо не ми е споменала за проблем с кърменето.
Гуги - това http://www.bebe-best.com/bertoni-sedalka-za-kola-teddy-angry-bir … grey-p-44003.html първия път, и картонена книжка за домашните животни - втория  Mr. Green

# 659
  • Пловдив
Фиксче, същата работа, никога не бях имала проблеми и изведнъж 3А група, отложих опит, направи се колпоскопия, нищо не се видя, решиха, че може да е възпаление някакво, да, ама микробиологии чисти като сълза, въпреки това ми дадоха едни глобули и след това нова цитонамазка, резултатът пак твърдо 3А, а сега де. Накрая отидох в един квартален кабинет, направих поредна цитонамазка, която не е за разправяне в къв вид беше, печатан лис с резултат 2 група, името ми допълнително с химикал добавено, та колко беше меродавна не знам, ама с нея почнах опит, че ми беше писнало да ме отлагат заради цитонамазка  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт