Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 287
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Бамба, много добре знаеш че е до организъм и няма нищо общо с годините.
Гърдите ми станаха на буци, защото спрях кърмата без лекарства. После тия канари ги стопявах с торбичката за колики. А косата докато хормоните си дойдат на място падаше само като я докосна.
Сега вече няма проблем и ще си стана хубавата дългокоска  Mr. Green Поне косата ми е много хубава

# 31
Даааа. Всичко са гени. Вероятно и храненето на бременната има значение, но аз се хранех разнообразно и прекрасно. Не е от това.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 15:27 от Надежда :)

# 32
  • UK
Коконче, личи си че клатиш шезлонга-не говорим за гросерито, а за амазон Crazy
Crazy
Всеки номер памперс си има от-до килограми. Аз от педито имам картонче със средното тегло на момичетата и момчетата по месеци и моите се движат съвсем по него с + някой и друг грам. Тъй че това ми е идеален ориентир.

аз що нямам такова картонче  newsm78

и аз пих цяла бременност мляко, киселото го опустошавах и сирене мааах, ама пак ми пада косата, слава богу зъби имам tooth

Сигме и аз спрях да кърмя почти вече и без лекарства, но нямам поражения там, явно си е до организъм и гени Crazy

# 33
Е то Наде всеки си има някакъв бъг. И аз вероятно съм предала скапаната тромбоза на поколението, ама това е положението  Tired

Кокона, различно е. Вероятно кърмата ти е спряла от самосебе си, защото е намалявала. Мойте пълни гърди трябваше да се изстискват по малко, по малко за да не идва ново мляко.

ъъъъъъъъъ  newsm78 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779232.0;topicrefid=6

# 34
Коконче, таз емотикона е за мойте зъби Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 15:27 от Надежда :)

# 35
  • UK
Коконче, таз емотикона е за мойте зъби Joy Joy Joy

Joy

при мен намалява от стреса ... ох почва се, къпане, масажи Whistling

# 36
sigma, ако трябва да спреш рязко, едни хапчета изписват - бромокриптин...
Ох, пак ще бягам от нас скоро. Денят стартира в 6:30 с 30 мин търчане из апартамента и след мен докато правя закуската и рев, и крясъци. Съвсем без угризения съм пуснала анимация и си пия кафето подпряла глава с ръка.

За пораженията, така си е, всичко е до ген. За мое учудване корема ми се прибра много хубаво и стрии нямам, което е цяло чудо при положение, че за 10 дена по време на хиперстимулацията натрупах толкова вода в корема, че обиколката беше колкото преди да родя. Другото без коментар. Косата ми не стига че опада, ами и се изправи  Shocked

# 37
Добро утро,

Хмм, явно значи имам и хубави гени - след мега огромния корем който имах и 30 килограмовото ми напълняване, нямам нито една стрия и корема ми е отново залепен за гърба. Само на някои места по корема имам още от пигментацията, която не се е изчистила съвсем. Дявола не бил толкова черен Laughing

Фиксче, аз се наслаждавам на последния работен ден преди "празниците" hahaha

# 38
Фиксче, и в бромокриптина и в достинекса има нечовешки количества естрогени. Затова.

# 39
Добър ден.

Моля ви се дайте линк за тия памперси, имам много работа и не мога да се ориентирам, излизат ми някакви мокри кърпи  Whistling

Наде, благодаря за темата  Hug Hug Hug

# 40
Фели, трябва да следваш стъпките, които описах - да станеш член на амазон фемили, като станеш член виждаш с големи букви промоцията за 50% отстъпки. Цъкваш на самата обява и ти показва всички артикули, за които работи промоционалния код. После ползваш събскрайб анд сейф, а не единична доставка, въвеждаш промоционалния код и памперсите ти стават от примерно 20 паунда - на 6 - без разходи за доставка. Върни се в края на предната тема, където подробно съм обяснила всяка стъпка.

# 41
Днес няма размисли, ни страсти newsm78

# 42
Днес няма размисли, ни страсти newsm78

Е страсти май няма newsm78 , ама размисли има - с какво да сготвя пилето.
Мислих ,мислих и измислих - с ориз. Laughing

# 43
Хехе, Миракси, това обяснява липсата ти днес hahaha hahaha

# 44
Ха ха  Joy Joy Joy- до обяд мислих как ще изляза да го купя това пиле , че валеше. Спря за малко и аз спринт да ДК и до магазина. С Мишето естествено.
Но вече всичко е ОК. Пилето е във фурната. Мишето спи. И аз оползотворявам минутките да седна на компа.

Общи условия

Активация на акаунт