Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Бамба, да ти кажа от амазона сравнително бързо се усетиха. Но ние бяхме от първите и затова успяхме да ги прекараме bowuu Laughing Ше се сетят те, че българина е изобретателен по природа Laughing

# 286
Нямам пари в картата вече, пък и още не се е родило.... не ми се презапасява  Blush Да се върнем живи и здрави от болницата, и др. промоции ще има.

# 287
уплашихте хората, бре  Hug
ще дигнат цените, до като дойде нашето време  Whistling Whistling

# 288
  • София
оправяйте се, аз съм се запасила за още 3 деца сигурно  hahaha hahaha

# 289

ми нали близнаци искаш, бая акита ще бършеш  Joy Joy Joy

това вашето с памперсите ми напомня дето преди много години българите се перяли в обществените перални без пари, като пробивали монетата и я връзвали с канап, като свърши прането дърпали монетата и пак наново. и после що ни се носела славата на хитреци  Whistling

# 290
  • UK

И аз и аз  tooth взех и някакви нови видове памперс, тук не съм ги виждала Crazy на нас ни излизат зъби ooooh! няма такъв рев, посред нощите,че и по цял ден, лигите текат събирам ги с кофи  hahaha вече и двете ръце са набутани денонощно в устата, а ако може и до лактите ще ги напъхат Joy

Моме споко и мен ме беше страх Crazy Crazy да не ги счупя, ама като останах сама и с двете ooooh! и да видиш как ги подхванах, че и песен им пеех Joy

# 291
Кокона, може да не са зъби. И аз си мислих, че зъби ще вадят защото големия се тръшкаше от рев на всяко заспиване и се лигавеше, ама ето че чак в 10 месец извадиха.

Да не казвам голяма дума и да не ме чуе дявола, от половин месец вече не се люляме с големия. Слагам на бибата малко гелче Бочко, давам някаква играчка и излизам от стаята. След малко човека е заспал. Добре, че мина тоя период, направо гърлото ми пресъхваше да пея а то се дере кат за последно и аз с него понякога си ревях  Whistling

# 292
  • София
то се дере щото пееш най-вероятно  Thinking

# 293
стига ма, хубаво пея не съм музикален инвалид  Mr. Green такъв му е модела ко да го прая.

сега баща им им свири на китара, като засвири и двамата застават до него и го гледат така, че очите им ще изхвръкнат.

# 294
  • UK
уф и аз пея до откат Crazy повечето песни са измислици-премислици Joy

# 295
добре, че не пия алкохол в противен случай можеше да стържа и хич да не заспива.

Аааа аз пея песни не измислени, и ако случайно съм пресъхнала а той се е заслушал, почвам да ммммммъкам, да ама човека иска думи и пак почва да скимти.

# 296
  • UK
ами на мен, бързо ми се изчерпва репертоара Crazy

# 297
Момичета , какъв чай мога да давам на детето.
За билков питам - не за инстантен.
Която от вас дава да пише.

# 298
tooth tooth tooth тука три сме от запаса - Бамба, Коконата и аз. Ма мен сега ми е много кеф - запасила съм се с памперси и мляко и съм приключила с тия артикули. Сякаш камък ми падна от шията. Че то това си е най-голямото перо в отглеждането. Вече съм пей песен - да си ядат филиите с масло Whistling Laughing

Миракси, моя единия син от новороден е на лайка. Той вода почти не е пил. А на другия му давам лайка само като усетя, че има проблем с гърлото. Тогава му давам често - топъл и ефекта е голям.

Фели, като го видях мъжа ти един такъв добродушен, тез твойте главочи само на теб са се метнали, да знаеш hahaha

# 299
Аз пак да ви призова да гледате днес бтв новините от 19,30. Ще разберете неподозирани неща за децата, страдащи от редки болести у нас. За начина, по който се справят семействата и за "грижата" на държавата за тях Cry

Общи условия

Активация на акаунт