Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 296
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Оооохоооо, Шоко, яла тука кака  love001 Почнахме да се сбираме и лека-полека, ще дойдете всички smile3508

Как си, разказвай.

# 691
  • гр. София
Благодаря за посрещането.  Hug Hug Hug

Добре съм. Топля дивана да не му е студено в тези дъждовни дни.  Flutter Flutter Flutter

# 692
Кокона, лекарствата са съвместими, да. Аз нямам това предвид. Просто хормоните на щитовидната имали важна роля в лактацията и ако имат колебания въпреки лекарствата, това оказва влияние.

А умението да се суче от гърда и да се суче биберон е много различно. Даже има препоръки първите 40 дена да не се дава биберон- залъгалка, за да не се "повреди" вроденото умение да се суче.

Във връзка с последното, ако са бебетата ОК и не се налага някакво обгрижване, вземайте си ги при вас веднага, когато е възможно и ги слагайте да сучат.

# 693
  • Пловдив
Шоки, много ми харесва лентичката ти  Heart Eyes Hug

а темата си стана наистина уютна  Simple Smile

# 694
Хъмм, Gugito и аз имах ядове с черния дроб, но казаха че е от хиперстимулацията. Пих едно лекарство трансметил. Ама се чудеха що толкова бавно падат ензимите, а аз си бих фракси още бая време след това.

# 695
Не че нещо, ама сукателният рефлекс се поражда след 34-35 седмица.

# 696
  • Пловдив
Фиксче, и аз съм го чувала това, че хиперстимулацията повлиява на черния дроб, но не съм пускала ензими тогава, та не знам, а иначе и моите в първия момент тръгнаха бавно надолу, но после се нормализираха, че даже да чукна на дърво сега сигурно са най-добре от всичките ми изследвания. Точно едното лекарство беше трансметил и още едно коментираше Антонов, мисля с у започваше, но  първо искаше да види първите 7 дни без клексан как ще са и като видя, че не растат ензимите се разбра, че няма нужда, пих известно време едно безобидно напълно - есенциале форте,  то е едва ли не като хранителна добавка. А  тук нашенските лекари преди това бяха изброили на мъж ми сума ти видове медикаменти и смятаха венозно да ми ги вливат. Професорът ходи да чете, че през първия триместър примерно трансметилът е токсичен за ембрионът и въпреки, че бях в 4 месец беше много внимателен човекът.
Другото забавно е, че тук имаше предположение, че тази история се е отключила от третия ембрион, който като се резорбирал изпускал някакви белтъци ли кво и това тормозело дробът, абе велики мислители бяха тукашните лекари, това като го чуха други направо бяха така  #Crazy

# 697
Гуги, в коя болница са тези велики умове?
Шоки, радвам се да те видя и тук  Hug

# 698
  • Пловдив
Моме, по онова време обиколих кви ли не тух и ВМИ, и Каспела, и Пълмед, но в крайна сметка тези велики умозаключения са на най-прехваления от всички, един, който работи Медлайн, казва се Апостол Георгиев, работил е в окръжна преди това, сума доволен народ има от него, ама виж при мен за кво идеше реч  Rolling Eyes

# 699
  • Пловдив
хихих, ся се сетих, че  горепосочения недолюбваше нещо здраво близнаците и изкоментира, че преди нямало никакви близнаци, а откак било това ин витро всички с близнаци били, май каза 80 %, та трябва да го пратим из някои теми тук  Laughing

# 700
Добро утро. Абе пази Боже да ти се случи нещо по- странно. Повечето лекари са останали на ниво каквото са учили в университета, не знаят чужди езици, не четат... А пък за трансметилът четох, че болните от хронични хепатити изкарват цяла бременност на него и това донякъде ме успокои.

Сигма, така е, но явно бързо се забравя ако детето не засуче първия ден още.

В тая връзка, моичкият почна настървено да си осмуква пръстите наред. Никога не го е правил и биберон не е смукал. Зъби ли ще е, що ли?

Шоко, лека бременност   bouquet

Моля бременните на отчет!

кокона, какво правят девойките? Още ли мрънкат да ги разнасяш  ooooh!?

# 701
Нашто дупИ се обрина от прехваленото Либеро и сеа кво да я правя таз голяма опаковка:-( Не е имало по-малки опаковки в магазина колкото да ги тестваме и сега ще си ги убивам в главата...добре си бяхме на Памперс. А има ли разлика между белия, зеления и оранжевия? Досега само бял сме ползвали..
Добър ден  bouquet

# 702
Белия за през деня, зеления за през нощта. Оранжев не съм виждала. Но ние в момента си караме със зеления и през деня, не е проблем.

# 703
Добър ден.

Гугито и Ванчето да стискат още за да влязат в зодия близнаци  Naughty
За сега като гледам, Надето, аз и тез две кокошки ако устискат, ще сме майки на близнаци със такава зодия  Joy Joy Joy

# 704
Аз само зелените ползвам.

Някой ходил ли е на мамолог в Надежда? Как са лекарите там?

Общи условия

Активация на акаунт