Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 283
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Ох Шоко забравих мила, баш ми е драго да те видя. Колко та подканях  hahaha hahaha hahaha

а темата си стана наистина уютна  Simple Smile

ма Гуге, ти съмняваш ли се в това  tooth

Варя манджата на зверовете, смятам да ги нахраня на детската площадка пред блока, да видим какъв ще е резултата.
Утре пък племеницата ще танцува на сцена Раковина, та се очертава ядене в морската  Joy Joy Joy

# 706
  • гр. София
Фели, ама при вас да не е слънчево?  newsm78 Тук е мраччно и студено.  Sad
Как са диванетата?

# 707
Аз ходих на безплатните мамографски прегледи в Надежда.
Даже бях с бебето и ме пуснаха един час преди моя час.
Миии какво да кажа- гледаха ме на ехограф. Нормална техника- не мога да кажа, че е било кой знае какво.

# 708
Аз ходя на такъв преглед всяка година, казват че до ~40 било достатъчно.

# 709
Шоко, при нас е слънчево, сега малко преваля ама ей тъй да очисти въздуха  Grinning
Добре са, дивеят и както казва Ванчето ма правят луда калинка  hahaha hahaha hahaha

# 710
Нашто дупИ се обрина от прехваленото Либеро и сеа кво да я правя таз голяма опаковка:-( Не е имало по-малки опаковки в магазина колкото да ги тестваме и сега ще си ги убивам в главата...добре си бяхме на Памперс. А има ли разлика между белия, зеления и оранжевия? Досега само бял сме ползвали..
Добър ден  bouquet

При нас от памперс ставаха веднага обриви. Скоро го пробвах отово, пак се обрина. Явно ползват различни гадости всички за геловете, които абсорбират вътре и едно не понася на едни деца, друго на други. Ползвала съм още Хъджис и тези на ДМ.

# 711
Фело, всички с близнаци ще сме и зодия близнаци, то е ясно. Съдбата ни е обща hahaha Ма да му мислят после и тях кво ги чака - меки калинки ще станат.

Ние от 9,30 чак в 12,30 се върнахме от разходка в морската. Първо сутринта единия ми вдигна кръвното - 40 минути не мога да му изчистя насраното дупе, мятка се като лудо Crazy Ей че като ми причерня, че като се развиках, направо цялата се разтреперах от нерви. А то се ококори с ей такива големи очи Shocked и застана мирно. Можело значи. Тъй, облякахме ги, закарахме ги в морската и тъкмо време за спане - разпъваме количката и тръгваме. Насреща хора, кучета, пищящи деца, колелета и другия като ревна, че като писна, пищи като заклан. Взех го и го гушнах да го успокоя и то взе че му хареса, не ще да го слагам на количката. Отман го носих един час, с няколко неуспешни опита да го сложа на количката отново или да ме смени баща му. Не ме питайте как ми е гърба и кръста, ходя като насрана, че съм и неразположена Crazy

Представям си на рожденния ден какво представление ще ни изнесат, ма тогава поне и публика ще има..

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 14:26 от Надежда :)

# 712
Иванката отчитала ли се е или да ходя да я диря Naughty

# 713
Ванче, стискай душа, че с телци работа да си нямаш Naughty

# 714
И аз затова стискам още кълки  Laughing

# 715
Моме, всичките ми памперси и мокри кърпи са налице. Обаче вкъщи стана склад - двете тераси са затрупани ooooh! Радвам се много, че се появи тази уникатна промоция, защото друга такава едва ли ще има. Поне памперсите няма повече да ги мисля, пък са си перо в бюджета. И с млека на промоция за къмто 2-3 месеца се запасих, и съм доволна, мога да дишам спокойно Whistling

# 716
Фело, чакам резултата за храненето пред блока Naughty

# 717
  • Варна
Че к'во им е на телците, аз съм доволна от тях. Мъже близнаци почти не познавам, а ако устискам още малко малкият мъж ще е близнаци. Моя приятелка дето си ги има в изобилие вкъщи - и млади, и стари, ми вика: Много са умни, но с една лягат, с друга стават...

# 718
Каката или са я пуснали гарнизонка или не е "чиста" работата.

Телета, близнаци и следващите ги раци според мен са сравнимо зло  hahaha, от трън, та на глог  Mr. Green Ама каквито и да са, наши са си, няма да ги връщаме, я!

# 719
Гале, Joy Joy Joy Joy още един плюс hahaha Mr. Green да му мислят момите.

Ааа, не съм съгласна. Между зодия телец и близнаци, па още повече рак, няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт