Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 277
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
еми, като не можаха да ми го направят овен като мен, к'во да правим  Mr. Green
Наде, аз нещо съм объркала поръчките и засега само 1 кашон ми пристигна, имам още 2 поръчани, единият уж в амазон излиза, че е доставен на лондонския адрес, а в акаунта ми на превозвача пише, че очакват да пристигне....

# 721
Ааа, не съм съгласна. Между зодия телец и близнаци, па още повече рак, няма нищо общо.

Има бе, все имат кусури  hahaha

# 722
Момее, аз се чудя що си била такваз зла, па тя овен била hahaha hahaha Майтапя са ма, и аз съм овен Laughing
Пиши им на мейла -  питай ги дали дргите два кашона са пристигнали при тях, да не стане някоя грешка.

Фиксче, че кой няма кусури, ма по-добре да са по-малко по възможност Money

# 723
  • Пловдив
Моме, и аз все виках овен като мен или лъв примерно да се случи зодията, ама нъцки, квото такова, ся се надявам на близнаци, че нещо мъж телец не ми се нрави  Mr. Green

цял отбор овни сме тук

# 724
Ще си блеем тук, стадото кочове  Mr. Green
Наде, направо ще му звънна в понеделник, че в скайп от 2 седмици съм им задала въпрос, още не са ме прибавили в списък на приятелите....

# 725
В скайп не става, мен още на са ме приели, а поканата ми е от няколко месеца Mr. Green
Аз им пиша на самата поръчка - има възможност да се пишат текстове, отговарят ми винаги своевременно - може би в рамките на деня. Така поне става ясно точно за коя поръчка става въпрос, щото иначе много трябва да се обясняваш, особено ако имаш повече от една поръчка..

# 726
А, добре, ще им драсна  Hug Ама сега отивам да поспя.....

# 727
  • Варна
Охооооо, колко овце сме се събрали...С момчета близнаци /ако устискам, де/. Само Гугито май чакаше момиченца, или греша.

# 728
  • Пловдив
обратно, на Ванчето са момичета, при мен ако няма грешка момци се чакат  Laughing

# 729
Аз имам разни познати, които до края не искаха лекарите да им казват. Тъй сега било модерно. Да е изненада Simple Smile.

# 730
Аз досега не съм чувала някой да не иска да знае до раждането  Rolling Eyes

# 731
И двете двойки живеят в Англия. Явно там е модерно Simple Smile
Малиии, лудо дете имам. Яде пилешка супа и за десерт пъпеш. Бучи на вилицата пъпеш, топи го в супата и яде. ММ ако го види ще мърмори възмутено, че не го уча на обноски  hahaha

# 732
Фиксче hahaha hahaha

Що бе, при първата ми бременност и моята дъщеря ми беше изненада Crazy

Ох, идва най-хубавата част от деня - вечеря и нани. Днес ми стопиха лагерите тез диванета ooooh!
Направих млякото преди малко и викам на мъжа ми-последен напън, после идва нашия ред да живеем Crazy

# 733
Днес и аз захраних с пъпеш, а диването се самозахрани с шоколад.
Оставих една вафла на масата и я забравих. Виждам с периферията как нашта си я засилва към устата и успя да поотхапе малко. Колкото можах го извадих, но съм сигурна че е погълнала малко.
Егати, то очи и на гърба трябва да се има.
Нали нищо не може да и стане?

# 734
Добре де, тия пъпеши като не им е сега сезона, не ви ли е страх да ги давате? Те са внос предполагам и кой знае с какви химии вътре. Аз само сезонни давам, ше чакат Crossing Arms

Сигме, нищо няма да й стане, не се притеснявай.

Лелее, пия тук едно розенце, ма така се размекнах Party

Общи условия

Активация на акаунт