Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 280
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Сигма, аз не разбирам, ама не се притеснявай, щом малко е гризнала госпожицата ми се струва, че няма какво да стане  Wink аз мноооого отдавна не съм я виждала на снимка, все я изпускам, ще се радвам ако качиш скоро  Simple Smile

а едно време като не се е знаел пол как са се подготвяли с дрешки примерно цветово, сигурно неутрално  newsm78

тая година много рано пуснаха сякаш пъпеши и дини, аз пробвах само с парче диня, ама не беше хич сладка, че и ме боля корема като се надумках

# 736
Наде, не са сезонни в България. В Гърция са си тамън.
Аз взех много малък пъпеш- 900 гр, та съм сигурна че химията му е минимална.
Гуге, ще ти кача снимка. Ама гледам да не ставам много досадна.

# 737
Аз не съм се подготвяла с дъщеря ми с нищо. Като се роди, майка ми пазарува. Ма тогава аз бях малка, пък тя младааа. Де останаха тез времена Crossing Arms Crossing Arms

# 738
Ма ко ше си досадна ма, дай и аз да гледам, снаха може да ми стане Mr. Green

# 739
# 740
  • гр. София
Прекрасна млада госпожица.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 741
Айййй, бонбон мамин Heart Eyes Heart Eyes Ей затова си струват всички АРТ битки. Може да ни подлудяват, ма по-голямо щастие няма Heart Eyes Hug Сигме, много сладка госпожицата, да е жива и здрава! Praynig

# 742
  • Пловдив
малееее, че е хубава , с тези бузки и зъбченца, душица  Heart Eyes благодаря много  Hug

ама и тук е прибарала шоколадчета, мой човек пада

# 743
А е дива за три момчета.
Побъркала ни е всички.
Ама да е жива и здрава. За състоянието, което се роди е направо приказка.

# 744
Лелееее, кукла!
Гуги, едно време не са се подготвяли - като дойде бебето, тогава - да не се вика дявола.

# 745
Сигме, бая си изпати ти с тая бременност - от началото до края на нокти. Много ми беше мъчно, но вярвах, че всичко ще е наред. Ето сега каква госпожица ни се усмихва от екрана, другото го остави на времето да го заличи/забрави...

# 746
Ади сега заповядай, да направиш новата тема ти Crossing Arms Ред трябва да има тука Mr. Green

# 747
Пу пу прекрасна бонбонка  Hug

Сигме, то на днешните момиченца май модела им е такъв - палав  и див . От личен опит го казвам.

# 748
Е, то като гледам май на никой не му е лесно.
Ама живи и здрави, всички да усетят това щастие.

Кой, аз ли да правя тема  newsm78
А Фели да си я прави. Да вземе после да се разсърди.

# 749
Сигме, прай новата тема, ти си на ред. Не ми са ослушвай Naughty Таз пък, що дрънкаш глупости ма, Фела е много готин човек.

Общи условия

Активация на акаунт