Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulüb&

• 66 683
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
# 691

http://gecce.com/magazin/haber/karagul-ne-zaman-sezon-finali-yapacak

Днес е финалът на сезона!

Петане Hug, има съмнения, че Кендал всъщност е влюбен в Нарин newsm78 Като гледам, тя като че ли най-много права има, може да проявява капризи, да се сърди, а  и Кендал някак й угажда и се държи по-мило с нея? newsm78

# 692
Да! Днес е финалът на сезон 2 на розата  Peace Очаква се силен епизод  Shocked
Ще видим Доня Карлеоне в източен вариант като Кадрие Анна Mr. Green, която раздава правосъдие в името на Аллах  Grinning
Скрит текст:

Не, Lia ! Кендал не е влюбен в Нарин, а в сина й Баран, защото носи неговата кръв (син на брат му) и е изгледан и възпитаван от него в духа на Изтока! Нарин я пазят като рохко яйце само заради таЙната и сина й (4 човека знаят тайната - Мурат, Кендал, Кадрие и стария Ага, който я отнася в гроба си), никой друг !

# 693
Петане Hug, язък, теорията ми отпадна за влюбения Кендал...но той явно, освен себе си, обича само Баран newsm78 Веднага ми изникна въпросът, кой от тези, дето знаят тайната, ще проговори? Аз залагам на Кадрие....примерно на смъртния си одър hahaha

# 694
Веднага ми изникна въпросът, кой от тези, дето знаят тайната, ще проговори? Аз залагам на Кадрие....примерно на смъртния си одър hahaha
Пак бързаш ... сценарият е интересен и добре написан, нищо че идеята, която явно са продали за наша радост,  е на онези двете корморани - сценаристките на Чепика и Мръсните пари) ! До тази тайна ще се доближи Фърат (брата на Нарин) ...
а бабка Кадрие е жИлЕзнА... колко пъти примира от високото си кръвно и така и не ще да отиде при стария Ага  Joy Joy

# 695
Петане Hug  Joy Joy Joy Joy Joy, видно е, че бързам hahaha, отдавна не бях се зарибявала в такава степен...сигурно магията на Изтока ми влияе Laughing
В интерес на истината и АПК за мен не е лош, виж за Карадайъ имам особено мнение, не го гледам заради определен артист виртуоз, когото по принцип за мен е несмилаем Mr. Green

# 696

Chris Brown - I Needed You

# 697

Forest House, Brazil

# 698
какво пише за Нежо ? не разбрах нищо освен думата 'болница'  newsm78

# 699
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Доколкото разбрах се е върнал в Истанбул и отново е постъпил в американската болница за контролни прегледи. Нищо тревожно не видях в текста, но може и да съм се загубила в превода  Laughing Дано не съм, де.  Praynig

Алтанов къде се прави на хеви метъл  Joy ?

много пораснало буболечето но Седефче  Heart Eyes

нещо от фейса, което мернах току що:

Преди смъртта си султан Сюлейман повикал началника на армията и му казал трите си желания:

1. Той завещава, ковчегът му да бъде носен от най-добрите лекари на Османската империя по това време.

2. Второто му желание било по целия път, по който носят ковчега му, да се разпръсват златни монети и скъпоценни камъни.

3. Той завещава през това време ръцете му да се показват навън и всички да ги виждат.

Когато началникът на армията смутено попитал каква е причината за тези желания, Сюлейман обяснил:

Нека най-добрите лекари да носят ковчега ми, за да видят всички, че
дори и най-добрите лекари са безсилни пред лицето на смъртта.

Разпръснете злато, за да могат всички да видят, че богатството, което получаваме в този живот, остава на този свят.

Нека всички да видят ръцете Ми и да разберат, че дори и всемогъщият Султан Сюлейман Кануни си тръгва от този живот с празни ръце.

# 700
  • ÇapulcuLand
За Нежо пише, че е дошъл до Стамбула на контролен преглед.  Peace
Голяма новина, няма що  Mr. Green

Аз също съм се зарибила по Карагюла, макар че не мога да понасям порядките, които ни поднасят като изконни  Sick А и постоянната истерия вече започва да ми идва в повече, но явно режисьорското решение е нестихваща драма  Rolling Eyes

# 701
Преди смъртта си султан Сюлейман повикал началника на армията и му казал трите си желания:
1. Той завещава, ковчегът му да бъде носен от най-добрите лекари на Османската империя по това време.
2. Второто му желание било по целия път, по който носят ковчега му, да се разпръсват златни монети и скъпоценни камъни.
3. Той завещава през това време ръцете му да се показват навън и всички да ги виждат.
Когато началникът на армията смутено попитал каква е причината за тези желания, Сюлейман обяснил:
Разпръснете злато, за да могат всички да видят, че богатството, което получаваме в този живот, остава на този свят.
Нека всички да видят ръцете Ми и да разберат, че дори и всемогъщият Султан Сюлейман Кануни си тръгва от този живот с празни ръце.
Peace
Но и ние си имаме приказка - по кратка и ясна  Grinning
Гол и бос идваш на този свят, гол и бос си отиваш!
Нищо не донасяш и нищо не отнасяш!

# 702
Peace
Но и ние си имаме приказка - по кратка и ясна  Grinning
Гол и бос идваш на този свят, гол и бос си отиваш!
Нищо не донасяш и нищо не отнасяш!

Имаме още по - кратка  Mr. Green
Скрит текст:
Каквото си сложиш в устата и между краката това е hahaha hahaha hahaha
Една буля тука, която познавам непрекъснато я казва тази приказка. Joy Joy Joy

Сюлейман добре го казал в интерес на истината.  Peace

# 703
Мъдър човек и владетел е бил Сюлейман, хубаво направиха комшиите, че създадоха филм за него и за тази епоха.

Така се възпитава и почит към великите владетели и чувство за национална гордост и достойнство в поколенията.

Навярно  може да се спори много за достойнствата на самия филм, но мисля, че като цяло плюсовете са много повече ...

За Фатих също беше хубав филма /киноверсията имам предвид/

Нашите филми за Аспарух и за Симеон също бяха хубави и идейни, лошото е, че вече нищо подобно не се снима у нас...

# 704
  • ÇapulcuLand
петанче, твоят любим вчера го били привиквали в полицейското в Анкара  ooooh! Аз бях пропуснала, че и той е замесен в наркооперацията на лошите, но и ти не се обаждаш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт