Велико Търново

• 92 082
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • В.Търново
При д-р Белчилов няма записване, отива се направо, най-сигурно към 17ч.Преглежда до Паметника на обесените, като се тръгне по една калдаръмена уличка на дясно зад паметника.Веднага на върхха на уличката в ляво е кабинета, има табела.

Много се радвам, че д-р Русанов вече не е завеждащ на отделението, защото не заслужаваше тази позиция.

# 196
Благодаря, а вярно ли е че пътува 2 часа и половина така видях в нета, но ами се струва ужасно дълго.

Не,не е вярно!Пътят е най-много 1 час и половина!
Мерси че трябва да пристигна в определен час и да си калкулирам колко време ще ми е нужно т.е. кой автобус да хвана.

# 197
Здравейте,
Върнах се няколко теми назад, но не открих да е обсъждано. Може ли да ми препоръчате или да споделите мнение за съдов хирург във Велико Търново? Търсачката на Google ми показа най-много резултати за д-р Христо Георгиев в поликлиниката. Всяко мнение ще бъде ценно за мен.  Друго условие е да работи с НЗОК. Благодаря ви предварително.

# 198
Ida bebe, aз съм ходила при него, работи с касата, но ехограф (на вени, ако се наложи) се заплаща допълнително. На мен ми направи добро впечатление, свърши ми работа, когато имах проблем.

# 199
Ida bebe, aз съм ходила при него, работи с касата, но ехограф (на вени, ако се наложи) се заплаща допълнително. На мен ми направи добро впечатление, свърши ми работа, когато имах проблем.

Благодаря ти.

# 200
Здравейте! Simple Smile
Дъщеря ми събира картите на Пикадили в албума Любими мъничета и й липсват още три карти, а има над 70 за размяна. Понеже приключва акцията на Пикадили тези дни, цялата рода е въвлечена да търси липсващите карти. Та ако има желаещи за размяна, моля, пишете ми на лични. Simple Smile
Хубав ден!   bouquet
Мая

# 201
Малко офтопик, но не мога да се стърпя.
Направиха ми днес най- страхотната прическа за 10!!! лева. Ако Иван от Цветарска ме беше правил поне едно 40 щеше да ми вземе.
Който ми е във фейс приятелите, по- късно ще кача снимки.
Студиото е Ani Secret- отвориха преди две седмици, до Скален венец- Козлодуй 29.

http://www.anisecret.com/

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 13:43 от d. h.

# 202
# 203
# 204
  • Столицата на "Второто българско царство"
Момичета да ви попитам,дали случайно можете да ми препоръчате хамали (става въпрос за преместване).
 Предварително благодаря.

# 205
  • Велико Търново
Моля за помощ: търся всякакви мнения за предучилищното обучение в училищата. Сияна догодина ще е трета група, а не ми се иска никак да остава в детската градина.
Кога ходят, колко са дълги часовете, учителите добри ли са, едни и същи ли са, сменят ли се, кога трябва да я запиша и за всякаква друга информация ще бъда благодарна.

# 206
Юле, каката ще е предучилищна в Бачо Киро наесен, така че тогава ще ти дам отзиви. Доколкото разбрах ще са полудневно обучение, но да не те излъжа. След като мине родителската среща, ще ти разкажа.
Записването е от януари до май догодина (за вашия набор) и после децата от ПГ ползват предимство за прием в училището.
Лично аз само хубави отзиви чувах и се надявам и нашите да са такива  Flutter

# 207
  • Велико Търново
 Юле, моарейн може ли да споделите възгледите си защо предпочитате училището пред детската градина? Интересно ми е и събирам мнения Simple Smile

# 208
  • Велико Търново
И аз за предучилищните групи в училищата предимно хубави неща съм чувала, но за нас не е вариант, тъй като са полудневни, а аз съм на работа, бабата и дядото също.

# 209
  • Велико Търново
моарейн, аз сега искам да я запиша (ако не е късно, за септември).

scrye, основно не случи детето на учителки и на градина. Само един пример от последния концерт: оставиха едно дете да не излезе на сцената, защото.. представяте ли си... за него нямало другарче... !!

Общи условия

Активация на акаунт