Велико Търново

• 91 354
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
В Младежкия дом, 25 лв. на месец, два пъти седмично ще ходи.

# 646
  • В.Търново
Цирк Феникс е пълна пародия, не си заслужава парите.

# 647
Здравейте.
На Триъгълника има магазин за мебели втора употреба. Някой влизал ли е и има ли впечатления от него? Rolling Eyes

# 648
Влизала съм, има и малко дрехи 2-ра ръка. Мебелите са доста запазени, но ми направи впечатление, че цените са високи, почти като на нови....поне така аз смятам. Наистина нещата изглеждаха като нови, сигурно за това и цените бяха такива  Joy
Но беше преди месеци, скоро не съм влизала, може да са коригирали.  Peace

# 649
Влизала съм, има и малко дрехи 2-ра ръка. Мебелите са доста запазени, но ми направи впечатление, че цените са високи, почти като на нови....поне така аз смятам. Наистина нещата изглеждаха като нови, сигурно за това и цените бяха такива  Joy
Но беше преди месеци, скоро не съм влизала, може да са коригирали.  Peace

е, значи няма смисъл  Laughing Аз се надявах да имат по-евтини етажерки или скринове.  newsm78

# 650
Мебелите в този магазин са в ретро стил, повечето от дърво (не ПДЧ) и са по-скоро за ценители. Аз имам приятели, които са си обзавели цялата къща само от такива магазини с такъв тип мебели  Peace

Все пак ми се струва, че мярнах някакъв скрин на цена около 80 лв., масичка около 50 лв.  Thinking Но човек трябва да прецени дали ще му се вържат с интериора и останалото обзавеждане  Peace

# 651
  • v. turnovo
Здравейте! Искам да ви попитам, тъй като ми предстои да ставам кръстница , бих искала да си поръчам някъде да ми направят хавлия с датата и името на детенцето ,има ли някоя от вас представа къде могат да ми направят тая услуга?

# 652
  • Beyond the stars
Здравейте! Искам да ви попитам, тъй като ми предстои да ставам кръстница , бих искала да си поръчам някъде да ми направят хавлия с датата и името на детенцето ,има ли някоя от вас представа къде могат да ми направят тая услуга?

Поръчвахме миналата година от една дама във Вт, стана много сладка.

Ето линк
Скрит текст:

и неща, правени от нея

# 653
  • v. turnovo
Супер,благодаря много  bouquet

# 654
Мебелите в този магазин са в ретро стил, повечето от дърво (не ПДЧ) и са по-скоро за ценители. Аз имам приятели, които са си обзавели цялата къща само от такива магазини с такъв тип мебели  Peace

Все пак ми се струва, че мярнах някакъв скрин на цена около 80 лв., масичка около 50 лв.  Thinking Но човек трябва да прецени дали ще му се вържат с интериора и останалото обзавеждане  Peace

Аз ги видях от далеч и ми хареса точно, че изглеждат старинни. Ще проверя Simple Smile

# 655
Хъни, най-добре чекирай на място  Laughing Може пък да има нещо подходящо и на нормални цени  Peace

п.с. А имате ли представа дали дати/имена и тн. могат да се изписват някъде в Търново в/у спален комплект примерно  Rolling Eyes (в/у чаршаф, калъфка  newsm78)

# 656
  • Beyond the stars
Хъни, най-добре чекирай на място  Laughing Може пък да има нещо подходящо и на нормални цени  Peace

п.с. А имате ли представа дали дати/имена и тн. могат да се изписват някъде в Търново в/у спален комплект примерно  Rolling Eyes (в/у чаршаф, калъфка  newsm78)

Пробвай при същата дама, тя бродира, така че би трябвало да няма значение върху какво, ама знам ли..  Peace
Издайте къде точно е този магазин за мебели,че съм го пропуснала  Laughing

Между другото в мола ще си имаме New Yorker  Sunglasses

# 657
На Симеон Велики 4 (до Lili Kids)  Simple Smile
Дааа, за NY бяха казали, че някъде 1 месец след H&M ще го отварят, така че чакаме  Mr. Green

# 658
Ау, значи ще е скоро, а?
Чакам го и аз.  Mr. Green Не ми е сред любимите, но е хубаво, че подобни марки отварят в нашия град.
Живея на промоции и намаления  Laughing Laughing

# 659
  • Beyond the stars
Ау, значи ще е скоро, а?
Чакам го и аз.  Mr. Green Не ми е сред любимите, но е хубаво, че подобни марки отварят в нашия град.
Живея на промоции и намаления  Laughing Laughing

Без друго в мола има доста място  Laughing Нямам нищо против една Terra nova, Calliope, LC Waikiki, Bershka ... и да се спра, че току виж съм го напълнила целия Flutter  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт