Велико Търново

• 91 350
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Надежда,ние ходихме на рожден ден в сладкарница ЛА и останах доволна.Казаха ми,че и там не е толкова скъпо.
Детски кът има ли?

Да, но без мека настилка, а с терикот

# 676
Момичета, имам една подаръчна карта на H&M, заредена със 100 лв., която няма да ползвам и я продавам за 60 лв. Някой, ако се интересува, да ми пише. Няма проблем да отида с него до магазина, за да провери, че е валидна. Тя не е поименна, така че може да се ползва от всеки.

# 677
  • В.Търново
Не знаех, че в сладкарница Лос Анджелис имало детски кът.Интересно, това трябва да се види.

# 678
Момичета, имам една подаръчна карта на H&M, заредена със 100 лв., която няма да ползвам и я продавам за 60 лв. Някой, ако се интересува, да ми пише. Няма проблем да отида с него до магазина, за да провери, че е валидна. Тя не е поименна, така че може да се ползва от всеки.

аз се интересувам. Simple Smile пишете ми на лично.

# 679
Не знаех, че в сладкарница Лос Анджелис имало детски кът.Интересно, това трябва да се види.
Ако не ви пречи, че в останалата част на сладкарницата се пуши  Peace
Миналата седмица ходихме да поръчаме торта. Радвам се, че детето избра бързо, преди да  Sick

# 680
  • shumen
Росина,да има детски кът.Е,няма толкова много играчки както в Приказките,но на мен ми хареса,а и децата се наиграха.
Ениди,ние сме ходили с приятелчета няколко пъти там и не се е пушило вътре никога.Дори когато бяхме на детския рожден ден помня,че мацката ни беше предупредила и майките,който пушеха излизаха навънка.

# 681
  • В.Търново
Благодаря!Ще погледна скоро как стоят нещата с детския кът в Лос Анджелис.

# 682
  • Лутаща се
Момичета, някой от вас има ли Нисан Алмера с бензинов двигател?

Мисля да си купувам такава кола и ме интересува как е като возия и като цени на ремонти, ако се наложи? Скъпи ли са резервните части? Тракат ли пластмаси, парното бързо ли затопля купето, много ли гори?

# 683
Извинявайте, може да ми звучи неадекватно въпросът, но каква е тази сладкарница ЛА?

# 684
  • shumen
Чоколина,сладкарница се казва Лос Анжелис на Ален Мак 6 и затова и викат ЛА.

# 685
Здравейте, влизам да пиша че съм много доволна от Блясък Ив които се навиха да ми изчистят мозайката у дома, светна много готино стана. Някой питаше затова споделям, а трудно намерих фирма да се съгласи. Peace

# 686
Влизала съм, има и малко дрехи 2-ра ръка. Мебелите са доста запазени, но ми направи впечатление, че цените са високи, почти като на нови....поне така аз смятам. Наистина нещата изглеждаха като нови, сигурно за това и цените бяха такива  Joy
Но беше преди месеци, скоро не съм влизала, може да са коригирали.  Peace

е, значи няма смисъл  Laughing Аз се надявах да имат по-евтини етажерки или скринове.  newsm78

Всъщност, има два магазина за мебели втора употреба. Единият е на ул. "С. Велики" до аптеката. В него има и дрехи. А другият е на ул. "Толедо" до бебешкия магазин. Не съм влизала в никой от двата и не мога да споделя впечатления.

# 687
  • Велико Търново
Здравейте, влизам да пиша че съм много доволна от Блясък Ив които се навиха да ми изчистят мозайката у дома, светна много готино стана. Някой питаше затова споделям, а трудно намерих фирма да се съгласи. Peace
А колко ти струваше и долу горе за колко квадрата. Имаш ли снимки преди / след? Simple Smile Ако е удобно, може на лични да ми пратиш. Благодаря много Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 11:14 от beleva

# 688
  • велико търново
Моля споделете ,ако сте ходили на луна парка или цирка /от утре ще е/ ?
Интересува ме цена та на билета ,какви животни ще има на цирка и луна парка цена на блъскащите се колички. Laughing Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 689
Моля споделете ,ако сте ходили на луна парка или цирка /от утре ще е/ ?
Интересува ме цена та на билета ,какви животни ще има на цирка и луна парка цена на блъскащите се колички. Laughing Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нарочно няма да отида, защото ми продъниха ушите - във всяка точка на града- едно и също по цял ден. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт