Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 281
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
чудесен начин за трансформация на натрупаната енергия Русалке! До 12-ти клас на близначките може да имаш материал за стихосбирка!
Аз се спасявам с бягане, ама тоя малкия гад е такъв шмекер, че ако не му вися на главата, после му нямам доверие, че е работил сам . Превърнала съм се в един пъдар. А това ме кара да се чувствам адски зле. Добре, че ежедневно има курс - като го оставя при учителката имам време да потичам без да ме гризе съвестта, че не съм до него. Чудя се като се върне от тренировка с какво да го похвана по-напред. Че и задачките на Ганис ми се искаше днес да реши...
Моето напрежение си личи по многото сготвена храна, излишно количество изпечен хляб, неестествено  чисти прозорци...и нон стоп пранета. И това е само началото До матурите пода ще скърца от лъскане, доколкото си познавам неспокойната натура.

# 76
Ела и у нас. Имам нужда от помощник в чистенето Simple Smile Лошото е, че ако ги съберем двамата, шмекерийте ще нарастнат в геометрична прогресия.

# 77
Спешно ми е необходим тест №6.1 на стр.196 от сборника на изд. "Архимед". Моля, ако някой има възможност да го сканира или снима, да го качи тук или да ми го прати на ЛС.
Благодаря предварително!

# 78
Краят на седми клас е чудна комбинация от подготовка за матури, безумен /поне за мен/ материал за учене, взрив на хормони и пролетна умора... Като сложим за капак и родителските отклонения... става СТРАШ-НО!

Основно се нагъва в нас сусамово-ленен тахан с мед, натрошени орехи и чия. Поне за боренето на пролетната умора мога да докладвам, че помага.

Не мога и да си мечтая за фантастичните количества тестове, за които пишете като ежедневно решаване. При нас максимумът е по два, но не недоволствам, защото се правят доброволно и без нужда от висене на главата и смъртни заплахи.

# 79
Спешно ми е необходим тест №6.1 на стр.196 от сборника на изд. "Архимед". Моля, ако някой има възможност да го сканира или снима, да го качи тук или да ми го прати на ЛС.
Благодаря предварително!

Дидева, писах ти на лични.

# 80
  • Русе

Щерката като я похвалих, вчера го е ударила на уволнение - нищичко не е бутнала - утре на ПИ по БЕЛ - последния смятам да е.
Останах с впечатление, че детето ти, като класирано за национален кръг на олимпиадата по БЕЛ, ще е освободено от НВО. Радвах се естествено. Явно съм била в заблуда. Embarassed

Тествам препоръчания от миналата година розмарин , като стимулант на мозъчната дейност. След края на тези почивни дни ще докладвам как действа при нас.

За съжаление, се освобождават само първите трима от Националния. Е, ние не се справихме толкова добре.
За розмарина - незнам, ни е ядем много по принцип и не съм забелязала някаква промяна в тази насока.

# 81
Има ли някой вече верните отговори на днешния пробен по мат. в Междучасие ?

# 82
Благодаря на отзовали се на молбата ми  Hug изложила се е доста девойката, дано се стегне малко,че няма време Praynig

# 83
И аз благодаря на всички, които ми помогнаха.   bouquet

# 84
  • София
Хора, честно казано се чудя как децата ви правят дори и по два теста дневно, какво остава пък за тези и с повече.. Rolling Eyes Айде ако става дума за БЕЛ , при това само за 1 модул, мога да си го представя. Но два пълни теста по математика, тоест 24 задачи, предвидени за 2 часа и половина работа всеки, ми се струва твърде много.. Моите я направят един на ден, я не. Има и немалко дни, в които не правят нито един, тъй като имат да изготвят  разни презентации по други предмети или да пишат домашни за училище.  И ако ги пита човек, пак са много натоварени. Mr. Green Като прочета за завидното количеството материал, който децата ви отмятат като решен, се чудя моите ли са най-мързеливи..

# 85
Хора, честно казано се чудя как децата ви правят дори и по два теста дневно, какво остава пък за тези и с повече.. Rolling Eyes Айде ако става дума за БЕЛ , при това само за 1 модул, мога да си го представя. Но два пълни теста по математика, тоест 24 задачи, предвидени за 2 часа и половина работа всеки, ми се струва твърде много.. Моите я направят един на ден, я не. Има и немалко дни, мързеливи.. в които не правят ниито един, тъй като имат да правят и разни презентации по други предмети или да пишат домашни за училище.  И ако ги пита човек, пак са много натоварени. Mr. Green  И като прочета за количеството материал, което децата ви отмятат, се чудя моите ли са най-
И аз същото се чудя. Значи не са само твоите.  Grinning
Все си мисля, че няма училище, което да си струва решаването от сутрин до вечер през почивните дни. Може и да греша. А може и да завиждам, че има деца, които работят по 12 часа на ден, пък моето не е сред тях. Повече от два първи модула на ден, или един цял изпит ( говоря за почивен ден) не му се е случвало да направи и то не всеки ден. А през учебните дни е един малък русал. Simple Smile)) Или един модул по даден предмет, или нищо.
Ще следя с интерес резултатите накрая, за да мога да направя евентуално сравнение и да преценя дали решението ни е било правилно.

# 86
  • София - Рим и обратно
Благодаря за темата и поздрави от Банско  bouquet..
Ще починем 2-3 дни с малко спа и разходки на чист въздух. А от понеделник...пак с тестовете.

# 87
  • Карлово
Ще взема да купя и аз малко розмарин, върви към агнешкото Wink та да видим, орехите и те действат много добре на мозъка Simple Smile
Така е. Орехи чистя по една купа. Риба купувам, ама ефект никакъв. Sad

Кажете и на мен за тези орехи? Само така ли се хапват за подобряване на паметта или с мед ?
Медът си е мед. В комбинация са за подсилване на организма. Орехите, ядката наподобява формата на мозъка и според Дънов са идеална храна за мозъка, понеже са богати на Омега3 мастни киселини.

# 88
  • Карлово

За розмарина - незнам, ни е ядем много по принцип и не съм забелязала някаква промяна в тази насока.
Ех и ти, ами тези високи  резултати от какво мислиш са?!  Simple Smile
Почвам и на лещата да слагам.

А по повод тестовете - моето дете след един цял тест е изчерпало цялата си енергия, за втори не мога да си помисля да я накарам. Много ниско КПД за жалост.

# 89
  • дядовата ръкавичка
Хора, честно казано се чудя как децата ви правят дори и по два теста дневно, какво остава пък за тези и с повече.. Rolling Eyes Айде ако става дума за БЕЛ , при това само за 1 модул, мога да си го представя. Но два пълни теста по математика, тоест 24 задачи, предвидени за 2 часа и половина работа всеки, ми се струва твърде много..

Моят, както казах, е от бързите. Първи модул на БЕЛ му отнема максимум 15-на минути. Математиката - маалко повече.  Преразкази не го карам да прави, и без друго ги мрази. Опитвам се по някоя друга теза да пробутам да напише .... неуспешно засега. Та, не се е претоварил много-много. Остава му предостатъчно време и за компа, и за футбол и за каквото му душа пожелае.

Като е на училище пише само домашните за курса. Компа не съм ограничавала повече от други години, което означава 2 дни седмично без достъп - това важи целогодишно, и през ваканциите.

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 18:44 от Айяла

Общи условия

Активация на акаунт