Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 220
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
За момент се почувствах като плява Wink , докато четох миналите постове, ама няма нищо Simple Smile
Моя син също е болен, има силни болки в гърлото, май напрежението си каза думата и имунитета падна.
Ние имаме да пишем 17 тези по БЕЛ,дадени като домашно от госпожата в училище, вие пишете ли тези ?

# 61
  • Русе
Момичета , помогнете  Praynig

82т на ПИ по математика - каква е оценката , за съжаление не знам как се изчислява  Embarassed 61т на първи модул, 21т на втори - това добре ли е ?

Според оценяването на нашите пробни - 82т. - 5,280 - смятат ги така (точките -25)/25+3

# 62
  • Карлово

Щерката като я похвалих, вчера го е ударила на уволнение - нищичко не е бутнала - утре на ПИ по БЕЛ - последния смятам да е.
Останах с впечатление, че детето ти, като класирано за национален кръг на олимпиадата по БЕЛ, ще е освободено от НВО. Радвах се естествено. Явно съм била в заблуда. Embarassed

Тествам препоръчания от миналата година розмарин , като стимулант на мозъчната дейност. След края на тези почивни дни ще докладвам как действа при нас.

# 63
Русалке  Hug Hug Hug
И ние сме много зле на пробния в МГ. Но и задачите си ги биваше. 25-то момче по резултат, разбира се, традицонно децата на МГ са на челните места.
Сега прави пробни по български, сутринта писа преразказ. По обед съм обещала тренировка за отмора, а после - математика.
Лично написа официално изявление, че няма да пипа комп до 23.05 следобяд Laughing Laughing. И се подписа собственоръчно под него.
Най-тъпото е, че вчера на курса по български му е дала тест който сме правили през пролетната ваканция, и учудващо не е без грешки.... май скоро ще започна да крещя.....
Ганис - огромно багодаря за чудесните задачи, ще са ни много полезни. Задължително трябва да намерим време за да ги решава. И за пробния от Регалия голямо благодаря.
Момичета, много пъти на матури са давани задачи които са били публикувани в списание математика. Учителите които водят уроци знаят това, и през последния месец масово решават с децата задачи от стари броеве. Такова е моето мнение, събрано от лични и споделени впечатления. А вие имате ли такова виждане?

# 64
Много си ни е хубава темата! Crossing Arms

Само се чудя дали тази година на Русалчева ще й дойде музата за поезия? Hug

Иначе при нас положението е спокойно. Девойката заминава на Републиканско първенство по баскетбол след броени дни и се връща малко преди изпитите. Grinning

# 65
Ще взема да купя и аз малко розмарин, върви към агнешкото Wink та да видим, орехите и те действат много добре на мозъка Simple Smile

# 66
Момичета, пишете със "скоростта на светлината". Ние днес и утре сме на пробни изпити, а от понеделник трябва сериозно да се заемем с немския, че ще се явяваме за ниво С1 в Гъоте института и време много не ни остана. Иначе засега сме доволни от резултатите на пробните изпити, и се надявам на самия изпит да не се изложим.

Поздрави икъсмет на всички кандидат гимназисти

# 67
  • Варна
G..D.., много ти е работливо детето. Моят синковец до преди малко се мота по пижама и гледа "Тайните на третия райх" по NG. Вчера беше на пробен по мат. във Вектор и още си почива от него ooooh!.
 След малко ще кача в пощата тестове по математика и най-важните твърдения и модели по алгебра и геометрия. Нямам отговори на тестовете за съжаление.

# 68
  • Карлово
Ще взема да купя и аз малко розмарин, върви към агнешкото Wink та да видим, орехите и те действат много добре на мозъка Simple Smile
Така е. Орехи чистя по една купа. Риба купувам, ама ефект никакъв. Sad

# 69
  • Пловдив
Така е. Орехи чистя по една купа. Риба купувам, ама ефект никакъв. Sad

Кажете и на мен за тези орехи? Само така ли се хапват за подобряване на паметта или с мед ?

# 70
Здравейте, мойта е омазала пробния по МАТ ,/ около 84т./, не й било стигнало времето, елементарни грешки и глупости е сътворила. Според госпожата при която ходи и тази в училище- отличничка, обаче досега резултатите й по МАТ хич не са отлични и я виждам, че й липсва увереност, а  нивото на подготовката й по МАТ аз не мога да преценя, далеч съм тази материя. Затова моля за достъп до пощата, за да давам тестове по МАТ почивните дни, за да разбера какъв е проблема- незнание или психясване  newsm78
В работни дни ще ви кача пробния на Софроний, че скенера ми е в офиса.

# 71
Sternenstaub, браво на вас, явявате се на C1 в Гьоте, много добро постижение, успех!
 Орехите давам чисти, с мед , много са вкусни с квасена сметана-мед-орехи, обикновено като искат нещо сладко това пробутвам като няма нищо приготвено.
Попаднах на този тест
http://ambidpages.s3.amazonaws.com/assets/9e74a5da9/izpit_1_2014.pdf, няма отоговори, ако някой мисли, че е добър и го реши, може да пусне отговорите за сверка.

# 72
Oх, хич  е е работлив той, ами майка му е много гадна Mr. Green Mr. Green

У дома - само орехи, риба , черен шоколад- ако от това зависеше, досега да е станал Айнщайн. Като гледам обаче, няма такава опасност Cry
Признавам си, тази година ми е по-трудно. Това ми хлапе  е в пъти по-трудно от другото. Онова каквото и да му кажеш - сяда и работи. С тази дървена глава обаче съм нон стоп в разпри и обяснения. Устата ме заболя да обяснявам иначе съвсем очевидни неща. Тези последни 2 и половина седмици съвсем ще яхна метлата. Само ефект да има.

# 73
И аз записах госпожицата за пробен по БЕЛ, утре в школата Софроний.
Обзета е от невероятно спокойствие. Като че ли изпитите са за някой друг.

# 74
  • София
Много си ни е хубава темата! Crossing Arms

Само се чудя дали тази година на Русалчева ще й дойде музата за поезия? Hug

Аааа, не се чуди, на мен ми идваше музата и в години, когат нямах  седмокласничка, и в година, когато имах  само една, та какво остава за сега , когато имам цели две.. Mr. Green Така яхвам метлата покрай тях, че идването на мерак  за писане в рими като форма на отмора ще   е нещо неминуемо. Но още просто е рано.. hahaha Този път даже ще съм най-многословна, че имам мнооооого какво да споделя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт