Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 223
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата!
Страшна скорост сте развили. Ако децата така работят на матурите ще трябва МОН да намали времето.
При нас в Регалия се откриха грешки при събиране до 10. Embarassed

# 46
  • София
Страхотна нова тема с чудесно заглавие  Hug

# 47
      За един ден - пет страници синоними на "запис". Иначе - знам,  пощата ти прелива от известия. Няма ли друг, по-ефективен начин да следим, без да пълним теми с благодарности за темата, пожелания за успех и т.под., които само да осигуряват едно - запис? Достатъчно сме заети, за да прехвърляме страници наред, в които да има едва зрънце информация? Да не говорим, че абсолютно същото се е писало точно преди една година, точно преди две... - промени в регламента няма.

# 48
  • София
Знаете ли от къде да си сваля заявлението за участие в първо класиране, т.е желаните паралелки? Имах го преди,но съм го изтрила.Благодаря и лека вечер!
Савина, не знам от къде да го свалиш, но мога да ти го пратя по мейл, ако ми го кажеш Simple Smile

# 49
  • София
      За един ден - пет страници синоними на "запис". Иначе - знам,  пощата ти прелива от известия. Няма ли друг, по-ефективен начин да следим, без да пълним теми с благодарности за темата, пожелания за успех и т.под., които само да осигуряват едно - запис? Достатъчно сме заети, за да прехвърляме страници наред, в които да има едва зрънце информация? Да не говорим, че абсолютно същото се е писало точно преди една година, точно преди две... - промени в регламента няма.
Подкрепям!!! Аз, лично, благодарностите и пожеланията ги пращам на "лични"

# 50
Заявление от миналата учебна година има качено в пощата.

# 51
     За един ден - пет страници синоними на "запис". Иначе - знам,  пощата ти прелива от известия. Няма ли друг, по-ефективен начин да следим, без да пълним теми с благодарности за темата, пожелания за успех и т.под., които само да осигуряват едно - запис? Достатъчно сме заети, за да прехвърляме страници наред, в които да има едва зрънце информация? Да не говорим, че абсолютно същото се е писало точно преди една година, точно преди две... - промени в регламента няма.

Е,стига, де. Съобщения тип "запис" винаги ще има. Много по-досадно е пощата ти да се пълни със съобщения "имате нов отговор...". И какво, като е писано преди години!? Сега касае сегашния набор. Ако някой не се вълнува в днешния момент и мисли, че инфото тази година ще е същото, като миналата, защо въобще чете тази тема. И на 45-та страница ще има постове и въпроси, които се повтарят и от предни години, и от предни теми. Не е трудно и времеотнемащо да се прехвърлят несъдържателните постове. Хайде да не се нападаме излишно. Достатъчно напрегнато е вече за всички.  Peace

# 52
мисля че отговора на 21 задача е А, и се колебая за 12-дали не е Г?
Според мен:
4 - б (е предствлявал - мин. неопред. вр)
12 - г ( вдигнеше - да вдигна - св. в.; впиеше - да впия - св. в; чернеят - чернея - несв. в)
16 - Госпожата каза да дойдеш на училище, защото утре ще правим контролна работа. - Какво каза госпожата? - да дойдеш на училище - подч. допълнително изр.
Защо трябва да дойдеш? - защото утре ще правим контролна работа - подч. обстоятелствено
21 - а

# 53
За пробният в ОМГ , един от проверяващите сподели , че първи модул бил по- труден от втори . Затова и масово децата са с ниски резултати .

# 54
  • София
      За един ден - пет страници синоними на "запис". Иначе - знам,  пощата ти прелива от известия. Няма ли друг, по-ефективен начин да следим, без да пълним теми с благодарности за темата, пожелания за успех и т.под., които само да осигуряват едно - запис? Достатъчно сме заети, за да прехвърляме страници наред, в които да има едва зрънце информация? Да не говорим, че абсолютно същото се е писало точно преди една година, точно преди две... - промени в регламента няма.

Извини ме, ако бъркам, но си мисля, че те помня като потребителка, която имаше седмокласничка преди година-две. Нима ти не задаваше въпроси, които също са коментирани многократно през годините и регламентът, на които  не е променян? Нека и сегашните седмокласни мами имат този  шанс. Ще допълня и още нещо.  Има потребителки като Фран, Кармела, Ганис, мен, Саш, Дидева и още много други, които дали защото са минали  вече един или два пъти по този път или пък защото активно са следили седмокласните теми през годините, са повече от добре  запознати с процедурите по кандидатстване. Пък не виждам липса на готовност от тяхна страна да  помогнат с отговор. По твоята логика такива като тях нямат място в темата.  Знаят си нещата, защо да четат..No Но го правят, факт, значи им е добре тук..Да, темата трябва да е с информативен характер, но  същевременно следва да  е и място за споделяне на тревоги и радости покрай седмокласниците. Поне аз като такова го чувствам. И не е задължително да се говори само и единствено за изпити и регламенти. Не бих възприела въобще  като ненужни писания нечие не дай си боже  споделено притеснение за здравето на седмокласник, за поведението му по принцип, нечия похвала с постижения на детето  извън училище и т.н.. И да, има през изминалите страници и доста безмислени постове. Има плява,  винаги  я е имало , ще   я има и нататък,  но всеки е в състояние да си я пресее и при желание да извлече за себе си нужната информация..

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 08:30 от пенсионирана русалка

# 55
За синтезирана информация си има справочници, момичета. Това тук е повече от информация. Това е съпреживяавне, взаимопомощ и определено дава много и на родителите, и на учениците, независимо колко активно четат и пишат. Не мога да си представя какво би било на всички нас, ако го нямаше този форум, тази тема и момичетата, които са винаги на линия в готовност да отговорят и помогнат. Какво е прехвърлянето на стотина "празни" записа, пред въртенето на телефони и чудене кой да попиташ за някой елементарен въпрос около процедурата по кандидатстването, за отговор на някоя задача, за достъп до тестове от цялата страна.... Тук, буквално за минути се ориентираш и получаваш отговори.
Ясно е, че с цъкането на часовника нервите се опъват, но времето е кът за всички нас. Малко толерантност и благодарност няма да е излишна, защото след един такъв упрек, следват също доста постове /включително и моят/, които не са пряко по темата.

И понеже се включвам изключително рядко, ще използвам възможността да благодаря от цялото си сърце и душа на всички момичета, които крадат от времето за децата и семействата си, за да отговарят по стотици пъти на едни и същи въпроси, да решават чужди задачи, да обясняват до безкрай....   bouquet Hug

# 56
  • Русе
Бреей, че сте се захапали от сутринта.  Wink Я да пием по кафе и да успокоим топката   food010- при нас се опитва слънчице да изгрее.
Щерката като я похвалих, вчера го е ударила на уволнение - нищичко не е бутнала - утре на ПИ по БЕЛ - последния смятам да е. По принцип има по още един през май, но мисля, че е достатъчно.
Много слънчево настоение ви желая през тези почивни дни.  Hug  bouquet
Щях да ви постна и по идна тортичка, ама незнам как. Joy

# 57
Момичета , помогнете  Praynig

82т на ПИ по математика - каква е оценката , за съжаление не знам как се изчислява  Embarassed 61т на първи модул, 21т на втори - това добре ли е ?

# 58
  • София

82т на ПИ по математика - каква е оценката , за съжаление не знам как се изчислява  Embarassed 61т на първи модул, 21т на втори - това добре ли е ?

Оценката зависи от формулата за оценяване, но тези точки са около 5,357.

# 59
  • Варна

Според скалата в сборника на "Педагог 6"  82т. - 5,357.

Общи условия

Активация на акаунт