Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 230
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
От къде взимате тези молби за кандидатстване и не е ли още рано? Иначе ние сме набелязали около 5 желания съобразени с възможностите и интересите й, ако отпадне от всички /дано не стане/, остава си в сегашното квартално у-ще. Така че 60 паралелки ми се вижда доста богато  Peace.

За НВО по природни науки имаме тези тестове, мисля че вършат добра работа: http://bguchebnik.com/testove-po-prirodni-nauki-i-ekologiya-za-v … las-prosveta.html

# 31
  • Русе
Всички пишат за подготовката по БЕЛ и математика, а колко време ще отделите за малките матури по другите предмети?
 Като гледам за тях ще има по 1 ден след 21и 23. Ако някой ползва някое читаво помагало нека да сподели. Все пак трябва и там да не сме съвсем "като на гости".
вчера ме помоли да и извадя от предни години - има ги сайта на МОНМ

# 32
  • Русе
Сайта на МОН не го ли смениха? Нещо не ги намирам newsm78

# 33
# 34
Търся отговорите на ПИ по БЕЛ на Междучасие от 27.04.14. Самия тест го дръпнах от пощата и го направи дЯтито, но сега ще трябва да го проверя...

# 35
Търся отговорите на ПИ по БЕЛ на Междучасие от 27.04.14. Самия тест го дръпнах от пощата и го направи дЯтито, но сега ще трябва да го проверя...

Написах ги и ги качих в пощата- младЕЖА го е решавал и учителката му го е проверила.Нека и някой компетентен ги погледне  newsm78

# 36
  • Пловдив
Излезли са резултатите от пробния по математика от 27.07.14 г-Пловдив

# 37
  • дядовата ръкавичка
Мая Тодорова, благодаря за отговорите на ПИ БЕЛ в Междучасие.

Моят днес беше на ПИ по Мат в Междучасие. Реших, че ще е полезно, не беше ходил на математика в друга школа, освен в своята. Първата му работа била да потърси вицовете, които Симеонов пише между задачите, но уви, този път нямало  Wink.
Като чета, че има деца, на които не им достига времето, не мога да не спомена за моя бързак: "Първите осем задачи реших още преди да ни кажат да започваме"  Rolling Eyes... На 23 и 24, обаче се е оплел, което не му попречи да излезе 30 минути по-рано. Яд ме е за 23-та, изглежда сравнително лесна.
За съжаление не мога да кача задачите до 7-ми май, нямам скенер вкъщи.

# 38
  • Пловдив
Излезли са резултатите от пробния по математика от 27.07.14 г-Пловдив

Мойта много се е изложила...най -нисък резултат по математика от ПИ до момента... ooooh!

# 39
  • София
И моят се изложил на пробния, но си извадил поука - да чете по-внимателно условията Rolling Eyes Сетил се той на финала да се съсредоточава... А, и на всичкото отгоре пренесъл грешен отговор, защото три го видял девет! Другата му поука - да пишел по-красиво и четливо. ooooh! Иначе пробният не бил труден.....

# 40
  • София
Знаете ли от къде да си сваля заявлението за участие в първо класиране, т.е желаните паралелки? Имах го преди,но съм го изтрила.Благодаря и лека вечер!

# 41
И моя отметна математиката в Междучасие..като стана дума за 23-та, би ли могъл някой да сподели какъв е отговора  Wink

Мая Тодорова, мисля че отговора на 21 задача е А, и се колебая за 12-дали не е Г?

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 22:13 от Johnny Bibin

# 42
Скaчaм в темaтa ! Денем прaвя по един тест по Мaт и БЕЛ . Някой знaе ли колко ще е тaксaтa зa мaтурите ?

# 43
За задължителните матури, няма такса.
Заплащат се само допълнителните изпити "за проверка на способностите", които са за специализираните училища. Таксата за тях е била по 6 лева за миналата година, а за тази година още не било ясно.

# 44
И моя отметна математиката в Междучасие..като стана дума за 23-та, би ли могъл някой да сподели какъв е отговора  Wink

Мая Тодорова, мисля че отговора на 21 задача е А, и се колебая за 12-дали не е Г?

newsm78 Утре като младЕЖА иде пак на урок и си вземе теста-ще видя.Или някоя компетентна мама да се включи и да види- на моя син много не мога да вярвам.
Иначе утре е на математика- ще се постарая да сканирам и кача теста,ако някой не ме е изпреварил.

Общи условия

Активация на акаунт