Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 302
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Много, много благодаря, dundi73!   bouquet

# 601
  • Пловдив
dundi73, теста по БЕЛ започва от 11. въпрос, при мен ли е грешката, или..?

пуснах това, което намерих в пощата. мисля, че имаше още едни мейл, сега ще го видя и него ... тц, от 11 въпрос е

Молба към този, който е качил пробния на Милениум БЕЛ от 11/05, да качи и първите 10 въпроса  Praynig

# 602
  • София
  Но към днешна дата  това вече не е проблем, тъй като на самата тестова книжка  с болднат шрифт е написано, че МОЖЕ да се пише на нея.

Вярно, че е написано.  ooooh! Хем съм го виждала сто пъти с очите си и пак се поддадох на всеобщата паника, много съм зле.  Laughing Просто си представих как моята девойка ще измрънка под носа си и няма да се осмели да се разправя.

# 603
Някой решил ли е ПИ от МГ Русе - 11.05.14г /качен в пощата/? На 20 въпрос май има дадени грешни отговори.

# 604
  • Русе
няма грешка, всичко е вярно.
то няма и как да има, отговорите са дадени от проверяващите, но я реших и няма грешка.

# 605
  • варна
Здравейте,на дъщеря ми името и е объркано.Няколко пъти казвах на класната да го оправи,но така и не го оправиха.Фамилията и е Михаилова,а в училище я водят Михайлова.Дъщеря ми пак и е напомнила за името и тя е казала,че няма проблем.Но ние се притесняваме.Знаете ли дали това може да е проблем и да не я допуснат до матурите.

# 606
Друго е решило детето ми: АD=СD, <ACD=45*, т.е. там отговорите са НЕ, за това моля за още едно мнение. newsm78

# 607
  • Русе
Предположих, че това е грешката. Обърнете внимание, че АВС е равнобедрен, но не правоъгълен (предполагам от там е помислил, че СD е медиана и равна на половината от АВ, което не е вярно). И е дадено че два пъти ъгъл CAB < ACB от което следва, че ъгъл САВ < от половината от ъгъл АСВ,който е равен на АСD от тук следва че ъгъл САВ< ъгъл АСD. Следователно тригъгълник АСD не е равнобедрен или АС не е = СD и ъгъл CAD<45, а ъгъл АСD >45.

# 608
Включвам се малко преди изпитите, едвам намерих темата, и то през профила на пишеща тук майка.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 12:55 от Люлин

# 609
  • София - Рим и обратно
Ние днес сме на втора род. среща, свързана с кандидатстването...
И понеже масово децата си стоели вкъщи да се подготвят, моята реши, че и тя няма да остане назад и ще решава тестове за класните днес и утре Confused.
Вчера ме зарадва с една шестица по БЕЛ на контролно върху писане на тези, дано се представи така и на класното.

# 610
  • Пловдив
В нашия клас вчера са били 13 деца от 31. Не ги изпитват по нищо,По математика решават тестове през целия  час.Аз мисля да я спра само във вторника от училище.

# 611
  • София
А как извинявате отсъствията? Замислям се дали да не оставя младежа вкъщи
в началото на другата седмица, и без това не е много добре, кашля вече цяла седмица.
Не знам обаче личната лекарка дали би му дала бележка просто за да отсъства преди
матурите, другият вариант е по домашни причини  Thinking

# 612
  • София - Рим и обратно
Аз директно говорих с класната и тя каза, че е съгласна и ще им ги извини.

# 613
И аз замислям вторник като ден без училище, но само ако служебните бележки са им раздадени до тогава. Нямаше да мисля в тази посока ако не бях сигурна, че на практика училище във вторник няма да има. В това съм повече от дигурна. Само дето ще става рано и ще си губи времето. А би могъл да се наспи и направи една-две стари матури у нас за да не се учуди в сряда от разликата в нивата на пробни изпити и същинска матура  Laughing Laughing.
Днес са приключили с класната по български, паднал се е преразказ който е прсвил на курса. Силно се надявам да се е справил за повече точки отколкото традиционно се справя. Хубавата оценка на класната би повлияла крайната годишна оценка, а той по български май не е съвсем за отлична оценка...
Не знам за вас, аз съм си пуснала отпуска другата седмица и седя на работа като на тръни. Като имам занимавка - добре, но като нямам.... изпадам  в отнесено състояние. Чакам на полусъединител петък 6 часа, дето се вика.

# 614
  • Пловдив
Ще ходите ли с децата до училище в самия ден на матурите? И ще ги чакате ли там?
Все пак, те са в собствените си училища, а и е от 10ч, не е рано, че да закъснеят евентуално... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт