Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 502
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро мами!!!!
Ето линка на нощниците http://olx.bg/novi-noschnitsi-za-bremenni-i-krmachki-s-ks-rkav-i48142413.
Аз още не съм ги.  взела,че Еконта почива тези дни,но като ги получа ще пиша отзиви.Взех и от хавлийките,които предлага   момичето-ще ви кажа и за тях отзиви.
Харесах си ето този комплект-може ли да ми кажете,дали всичко ще ми влезе в употреба и дали марката е добра т.е. дали си заслужава да го купувам-цената ми се струва ОК.
http://olx.bg/32lv---chisto-nov-higienen-komplekt-tommee-tippee- … -chasti-i47928725
Пожелавам ви прекрасен ден!  bouquet

Привет и от мен накратко..
Rachel, честито!   bouquet

Комплекта на Томи и аз си го взех, но от друг потребител /mamasa/, пристигна на следващия ден, мен си ме кефи и е мн удобен за пътуване.

Ето още един линк за нощници, където има и големи номера, и посочваш и собствените си размери. Не съм поръчвала, така че нямам отзиви. Има и халати.
http://mama-bebe.com/shop/category/99/belyo-za-bremenni-i-karmachki.html?page=1

Резултатът от тотемата и спирулината за тези две седмици е хемоглобин от 100 на 102...
Продължавам желязната офанзива очевидно.
Реших да си пусна B12 и фолиева киселина, в норма са.

Гаги, док не че се учуди в този смисъл, а ме попита предишните деца колко съм раждала. За Б-я 4 килограмови бебета не са най-честите. Виж в Скандинавия например това обикновено е долната граница Grinning /шега, но там наистина са най-големите бебета, достигат и до 5 кила./

И мен ме изкефиха нещата в Джъмбо. Много сладки одеалца и пелени. Е, китайски са...

# 121
Rachel Честито да ви е жив и здрав, да расте бързо и скоро да можете да си го приберете удома Simple Smile

# 122
Амилия тотхемата няма да ти вдигне много хемоглобина!

# 123
Рейчъл Бийн, честита радост! Стискаме палци да сте добре и очакваме повече подробности да разкажеш, когато имаш възможност  Hug

# 124
  • Шумен
Рейчъл Биин честита рожбичка да ви е жив и здрав малкия юнак и много щастие да ви носи  Hug

# 125
Рейчъл Биин Честито бебче и от мен. Много да ви радва и да е много здрав и борбен. И дано само хубави моменти от тук нататък.   bouquet  bouquet  bouquet

# 126
Rachel bean, честита рожба!  bouquet  Много здраве и сила пожелавам на малкият ти юнак за да укрепне по-бързо! А на теб само позитивни мисли в главата и всичко ще е наред Hug

Тайра, благодаря ти за подробностите около секциото! Разбира се, че е най-важно самата операция да мине безпроблемно и да се овенчае със здрав бебок, но просто исках да съм максимално информирана и доколкото е възможно подготвена през какво точно ще мина Peace

Снощи имах ужасно неспокойна нощ - не знам колко пъти ставах до тоалетна, а и младежът се беше разбушувал....И днес съм парцал Tired

Катринче, подобен комплект, но без четките и гребенчето купихме от джъмбо за 10лв. И аз бях в чуденка дали част от включените неща изобщо ще ми дотрябват /напр. мерителна лъжичка за лекарства/, но го взех, защото иначе само дигиталният термометър е към 5-6лв.  Сега само трябва да го проверя доколко точно отчита, на базата на сравнение с класическия живачен, който имам.

# 127
Rachel Bean, честито и от мен!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

# 128
Рейчъл Бийн , честита ти рожбичка .Нека да е здрав и по-бързо прибиране у дома  Hug  bouquet

# 129
Rachel Bean, честита рожба! Да ви е жив и здрав, скоро да сте си в къщи  Hug

Много полезно инфо за секциото, чета с интерес, че знае ли човек...
А дали може някой с опит от нормално раждане също да сподели нещичко  Blush

Нощници накупих, мисля 3 да са достатъчно  Thinking
Останаха ми само памперсите, мисля да взема на Памперс, 2-5кг, не голяма опаковка, че нали трябва да я разхождам с мен в родилното... пък после тати ще донесе още.
В МД казват, че за бебко само пампи и мокри кърпи да носим, ама много недостатъчно ми се струва, с какво ще ги облекат, с какво ще ги мият? Аз мисля да съм в стая, където ще ми дадат бебко (12ет.) и ми е много чудно с какво ще се грижа за него? Amilia, и други мами с опит, моля да споделите мнение?

Бях чувала, че има колани, които е добре да се сложат веднага след нормално раждане, за да се посвие по-бързо корема. Някой знае ли нещичко?

# 130
  • София
Гаги, къпят ги само с вода.
Дрехи мисля, че ти трябват чак за изписването.

# 131
  • Пловдив
Rachel Bean, честита рожба! Да  е жив и здрав, и много да ви радва !

# 132
Гаги, къпят ги само с вода.
Дрехи мисля, че ти трябват чак за изписването.
Мерси; а с какво са облечени преди това..?

# 133
  • София
Доколкото съм виждала ги увиват в нещо като пелена, ама нека Белисима каже newsm78

# 134
  • София
Теб кога ще те приемат за наблюдение и при кой лекар ще си?

Общи условия

Активация на акаунт