Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 502
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!
Не участвах активно в темите , но съм чела и преживяла всичко с вас!  Днес се престрашавам да споделя, че на 29.04 се роди моят малък герой с тегло 2070 грама със секцио в болница  Надежда. Месец и нещо преди термин, но се надявам всичко да е добре!  Всичко беше един голям късмет и благодаря на Вселената, че го имах или пък той...

Ехее. Още един нетърпелив младеж  Heart Eyes Честито, миличка. Да ви е жив и здрав малкият юнак и много, много да ви радва. Всичко ще е наред  Peace

# 106
  • в Кошера
Рейчъл, честита рожба! Да ви е жив и здрав!  Hug

За секциото - момичета, предвид упойката, притеснението от предстоящата операция, клизмата, която е направена преди това и мислите за бебока, повярвайте ми, неудобствпото от голотата е последното нещо, което ще ви терзае.  Peace
В скрития текст, на който му е интересно, може да прочете малко повече детайли.  Peace
Скрит текст:
Доколкото имам някакви спомени от операционната, трябва да си гола, за да имат достъп до всяка част от тялото при евентуално усложнения по време на операцията. Мисля, че се обличаше нещо като прозрачна еднократна "нощница-престилка", която се връзва на гърба и сваляш в операционната. А там, на масата, си доволно завит в областта на гърдите, след което е паравана, а надолу си по анатомия, разбира се.  Crazy
После, докато си под упойка, започва да те тресе, студено ти е. И си в леглото си, завит с няколко одеала и чаршафи. Отдолу има доста плътен слой лигнин и непромокаема подложка, катетър. Като се излезе от упойка се обличаш (помагат ти) с нощница, най-добре такава от болницата, защото си без бельо и омазването е почти сигурно. На следващата сутрин, когато дойдат да те вдигат, те почистват и измиват с разни разтвори в/у подлога, махат катетъра, можеш да сложиш бельо, превръзка и започваш да дерзаеш с раздвижването.

# 107
Rachel Bean, честита рожба! Да Ви е жив и здрав и много да ви радва !

# 108
Rachel, живи и здрави да сте, бързо възстановяване и наддаване на бебо!

Ние отиваме да пазаруваме след малко.  Simple Smile хубав ден на всички!

# 109
Честито за новото попълнение!Здрав да бъде!Момичета,помагайте-имам помпа Томи Типи и съответно със  стерилизаторна кутия .Днес викам,да я стерилизирам-сипах си аз колкото пише вода ,врътнах я на майкроуейва и я извадих след определеното време,та въпроса ми е -трябва ли да остане вода в кутията или не-при мен остана 1 пръст и съответно тя изсипва ли се преди да се затвори клапана отгоре? newsm78 Гледах кат' индианец,ма нищо не идва на акъла! #Crazy

# 110
Вие какви шишета купихте или мислите на купувате, още не сме вземали, но аз мисля на авент с двойната антиколикова клапа, навсякъде в нета го гледам по 73лв, та някоя от вас, ако го е срещнала по-евтин ще се радвам да сподели:)
Ние за сега сме се спрели на същите шишета, единствено се чудим дали да не са стъклени както и за размера дали да не са 1 малко и 1 голямо, че от това кето четох - ако кърмиш не би трябвало да са ти нужни повече
Гледахме и тези  - http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=39_48&products_id=167, и моя мъж май-май клони повече към тях в интерес на истината

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 11:14 от Mi La

# 111
Рачел честито-да ви е много здраво детенцето,а на теб бързо възстановяване  bouquet

# 112
  • София
Rachel Bean, честота рожба! Да е жив и здрав и много да ви радва.
Нито клизмата, нито липсата на нощница ме притеснява. Притеснява ме самата операция и това дали са добре бебенцата..

# 113
  • в Кошера
Нито клизмата, нито липсата на нощница ме притеснява. Притеснява ме самата операция и това дали са добре бебенцата..

Точно това имах предвид.  Peace

# 114
Рейчъл бийн Честита рожбичка  Hug да ви е жив и здрав малкия юнак ..нека бъде ваша радост и гордост..   bouquet

# 115
  • София
Благодаря за прекрасната тема!   bouquet
Rachel Bean, честито бебче! Да ви е живо и здраво и много щастливо!   bouquet

# 116
Рейчъл честито бебче  да жив и здрав и много да ви радва!Аз по напазарувах,памперси,мокри кърпи,превръзки за родилки залъгалка,взех и помпа за кърма а останалото живи и здрави след 1-2 седмици.

# 117
Рейчъл честита рожба.

# 118
Рейчъл Честито! Да ви е живо и здраво детенцето и много да ви радва! Когато имаш възможност разкажи повече за раждането.

# 119
Рейчъл честит син, всичко ще е наред  Hug. Да ви е жив и здрав и много да ви радва. Да се прибирате по-скоро вкъщи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт