Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 502
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Със спинална. А феноменът с нощницата продължава да ме мъчи  Laughing

# 91
Я ги оставете тези нощници  Mr. Green Личи си, че времето ни наближава - темата придобива все по-натуралистичен характер (казвам го с чувство за хумор, да не ме разберете погрешно  Peace).

# 92
Момичета,записче и от мен.Благодаря за темата.
Днес бяхме с ММ на пазар и купих основните неща.Поръчах и количката и кошарата, но към края ма май месец ще е готова.За количката избрах в циклама-но се разбрахме с продавачката акo пък случайно ме изненада и се роди мъж,да вземем в друг цвят.Матрачето, което избрах е само полиуретат някаква френска марка.Отказаха ме от този  с кокос, че можел да образува акари.
Някой искаше линка за нощниците, но утре ще намеря време да го пусна.Че съм от телефона сега.
Относно комплектите за кошара и аз нищо не харесах-само няколко на Мамас енд Папас, но не бих дала 140 лв за единия.Отидох в един склад тук в Бургас и си взех мнохо хубав памучен-ранфорс(страхотни десени) и майка ще ми шие комплектите+ обиколници.Метъра е 6,70кат.Като ги сметнах по около 30лв ще ми излезе пълен комплект.
За мамите от Бургас-ходих и на Отворените врати на Девата-много полезна информация получих и разгледахме всичко.Това е моята болница.Най-важното,е че имат много добра неонатология-пиарката днес ни поясни, че има 4 степени на недоносеност,като те могат да поемат всичките 4-ри.Което е много важно за бебетата.
Ако имате повече въпроси ме питайте на ЛС.Да не спамим темата.
Но ако имате възможност отидете,за да разгледате и да ви обяснят всичко подробно.
Извинявам се за дългия пост.Лека нощ от мен......  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 09:28 от katrin77

# 93
Добро утро Grinning
И аз се опитвам да докарам някой спомен от моето секцио-с нощница,без нощница,как съм била след това-с гащи,без гащи,обаче тъмна Индия,бях с пълна упойка.Първото което помня е че звъннах на таткото като си мислех че ще получа информация от него дали е видял бебето.Но се оказа че въпреки че се чувствам в съзнание,не мога и дума да кажа-неприятен момент.Нищо не се разбрахме,но пък вече след час си гушках момата и забравих за всичко-не усещах нито болка,нито замайване-просто едно блаженство,което даже не може да се опише с думи.
Усещам как тези дни притеснението за наближаващото събитие се измества от едно нетърпение,ама дано беборана пък има търпение и си стои още малко в тумбата Grinning

# 94
Добро утро момичета желая Ви хубав ден !
Относно нощниците тук в Русе от мои приятелки знам че са по нощници вдигнати нагоре ,но някъде бях чела че една мацка са и казали да се съблече чисто голичка  Embarassed.
Спомних си че когато раждах сина си не бях ходила при мъж гинеколог но като влязох в АГ-ТО  Laughing Laughing Laughing се почувствах все едно целия град не е видял изобщо не ме бъркаше вече хахаха ,само минават и я да те погледнем това в пред родилна ,майка до мене викаше :Тоя все едно в пералнята бърка !! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Усмихнат ден аз днес ще чистя прозорци и щори и пердета

# 95
Добро утро мами!!!!
Ето линка на нощниците http://olx.bg/novi-noschnitsi-za-bremenni-i-krmachki-s-ks-rkav-i48142413.
Аз още не съм ги.  взела,че Еконта почива тези дни,но като ги получа ще пиша отзиви.Взех и от хавлийките,които предлага   момичето-ще ви кажа и за тях отзиви.
Харесах си ето този комплект-може ли да ми кажете,дали всичко ще ми влезе в употреба и дали марката е добра т.е. дали си заслужава да го купувам-цената ми се струва ОК.
http://olx.bg/32lv---chisto-nov-higienen-komplekt-tommee-tippee- … -chasti-i47928725
Пожелавам ви прекрасен ден!  bouquet

# 96
Добро утро и от мен!Положението при мен взе да става леко нетърпимо  #2gunfire не стига,че момъкът вчера направо ми разказа играта от шутове като ме риташе направо в ребрата ами се превърнах едва ли не в затворник в собственият си дом заради краката(толкова са ми подути като козунаци и не мога да си обуя нито един чифт обувки,а за сандали е студено още) и днес се събуждам с цели три херпесчета на горната устна.Заприличах на патето яки Crazy

Днес ще получа колетче от майка ми и съм нетърпелива да видя какво е купила за внук си  Crazy.
лек ден на всички!!!  bouquet

# 97
Катрин , аз си поръчах помпата на томи типи от онзи линк, но сигурно на 7ми ще дойде. Нощниците от линка, аз имам същите, като тази с количката. Аз си купих едната от руския пазар в пловдив за 12 лв. Сигурно ги има и другаде на тази цена. Аз си взех xl, голяма е доста, но предпочитам по-широка да мие.
Иначе вече съм +15 кг. ooooh!. Но важното е бебка да й е добре. Сега съм решила да намаля сладкото и тестеното.
Кажете за матрачето, какво сте взели или мислите да взимате?

# 98
Добро утро и запис и от мен,
вчера бяхме на пазар цял ден първо с майка ми, после с мъжа ми и като се прибрах бях като премазана...  Tired Нооо свършихме много добра работа.... Понеже живеем в къща и майка ми се премести на долния етаж, когато забременях и сега си събира ново домакинство та понапазарувахме за нея сутринта все много полезни нещица, а пък с мъжа ми следобяд купихме креватчето за бебка+матрак, хавлиика и 2 бодита с дълъг ръкав и съм много доволна.  newsm44
Взехме още памперси на Пуфис се спрях аз, малък пакет. Ако нещо не ми харесат ще сменям като се роди бебка и се приберем вкъщи вече.
Относно възглавничка аз няма да купувам ще слагам или пеленка или само калъфка. Много рано ми се вижда за възглавнички.
Такааа се съм в чуденка само за количката.... понеже една приятелка ми даде нейната, ама се двоумя дали да не си взема нова. На тази трябва да и сменят гумите, а пък за тея гуми ми обявиха няква страшна цифра и то незнам дали си заслужава...  newsm78
Хайде отивам на гости на мама на долния етаж да изпия едно кафе (или по-точно мляко с 3 капки кафе). Да се възползвам, че почива тези дни да я видя за повечко....  Mr. Green Mr. Green

# 99
Здравейте момичета!
Не участвах активно в темите , но съм чела и преживяла всичко с вас!  Днес се престрашавам да споделя, че на 29.04 се роди моят малък герой с тегло 2070 грама със секцио в болница  Надежда. Месец и нещо преди термин, но се надявам всичко да е добре!  Всичко беше един голям късмет и благодаря на Вселената, че го имах или пък той...

# 100
Здравейте момичета!
Не участвах активно в темите , но съм чела и преживяла всичко с вас!  Днес се престрашавам да споделя, че на 29.04 се роди моят малък герой с тегло 2070 грама със секцио в болница  Надежда. Месец и нещо преди термин, но се надявам всичко да е добре!  Всичко беше един голям късмет и благодаря на Вселената, че го имах или пък той...

Честито миличка надявам се и ще се моля всичко да е добре и с Вас  Hug Hug Hug Hug Hug
нека ви е жив и здрав и много да ви радва а на теб бързо възстановяване

# 101
Добро утро и от мен! Според мен този сет на топи тип е напълно излишна и скъпа покупка(мое мнение) - някой неща не се използват, а други много рядко. Само къде марково.....
Вие какви шишета купихте или мислите на купувате, още не сме вземали, но аз мисля на авент с двойната антиколикова клапа, навсякъде в нета го гледам по 73лв, та някоя от вас, ако го е срещнала по-евтин ще се радвам да сподели:)
Памперси мисля да взема на памперс 1 - два пакета, че за болницата ми искат 20бр., пак то в пакета са 43, та ще ми останат мн малко...
И аз си взех такава нощница от продавалника, М, 160 съм висока до колената ми е.....
Рачел, важното е че и двамата сте добре! Честито, да ти е жив и здрав и много да те радва. В 8 или 9 беше?

# 102
Rachel Bean, честито детенце, да ви радва със здраво и щастливо детство   bouquet Ех, ама тези момченца много нетърпеливи се оказват.

# 103
  • София
Rachel bean-честито бебче!Бързо прибиране вкъщи!

# 104
  • София
Rachel Bean да е жив и здрав и много да ви радва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт