Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Rachel Bean, честито бебче, да е живо и здраво и много да ви радва!   bouquet

chilimura, в момента в Айко шишетата на Авент са на 50% промоция. Комплект от четири шишета, четка за миене и биберон са 31 лв.

# 166
ОООООх как ме развеселихте с това секцио Joy Joy Joy :35.Сега ще ви разкажа накратко как беше при мен.Уговорката в 8 доктора ме чакаше пред родилно .Вкараха ни в предродилна зала(имаше още една мама за секцио)Нощничките дадохме парцалките на близките отвън и почакахме 10 мин в предродилна( Shockedблагодарих на господ че съм секцио).Дойде доктора сложи ми катетъра(другата мама изпратиха за бръснарско ножче че имала мн косми по корема и благодарение на това вкараха мен първа)и в операционната,където ме посрещнаха сигурно 10 чифта очи.Доктора каза 'свали нощничката и на магарето. Embarassed Embarassed Embarassed.Покриха ме с зелените чаршафчета сложиха ми система иииии аз бях до там.Събудих се на финалния шев облякоха ми нощница лиглин(от който нямах нужда)и трепереща (имах чувство че подскачам с леглото така се тресях)в реанимация.Идваха санитарки с чайници за тоалет Rolling Eyes преди визитация.Лепенка неисках че после отлепянетооооооо беше ад позамивах се около раната.Телефона сестрата в реанимация ми даде веднага щом поисках.Май се поовляках надявам се че сам задоволила нечие любопитство . Hug

# 167
Катрин , аз си поръчах помпата на томи типи от онзи линк, но сигурно на 7ми ще дойде. Нощниците от линка, аз имам същите, като тази с количката. Аз си купих едната от руския пазар в пловдив за 12 лв. Сигурно ги има и другаде на тази цена. Аз си взех xl, голяма е доста, но предпочитам по-широка да мие.
Иначе вече съм +15 кг. ooooh!. Но важното е бебка да й е добре. Сега съм решила да намаля сладкото и тестеното.
Кажете за матрачето, какво сте взели или мислите да взимате?
Елси да кажеш после отзиви за помпата.Аз нощниците ще получа на 7.Помпата ще я поръчам др седмица.За матрачето поръчахме от Полиуретан френски, но не запомних марката.Отказаха ме от кокоса.

# 168
Теб кога ще те приемат за наблюдение и при кой лекар ще си?
Гаги, сигурно не си видяла въпроса ми.
Не сме обсъждали да ме приемат за наблюдение и силно се надявам да не се налага. Все си мечтая, че ще отида с контракции на 5 минути и направо ще раждам  Mr. Green
Хранов ме следи и с него имам уговорка за раждането.

# 169
Честито за новото попълнение!Здрав да бъде!Момичета,помагайте-имам помпа Томи Типи и съответно със  стерилизаторна кутия .Днес викам,да я стерилизирам-сипах си аз колкото пише вода ,врътнах я на майкроуейва и я извадих след определеното време,та въпроса ми е -трябва ли да остане вода в кутията или не-при мен остана 1 пръст и съответно тя изсипва ли се преди да се затвори клапана отгоре? newsm78 Гледах кат' индианец,ма нищо не идва на акъла! #Crazy
Молим ви се,бре ,кажете,че никъде нищо не намерих.
http://www.youtube.com/watch?v=VHmEQAB-b84
Това видео направо разби на пух и прах аурата на помпата на Томи Типи 

Ветка, сигурно момичетата не са на ясно и затова никой не отговаря  newsm78

# 170
  • София
Дайте инфо за общата упойка при секцио, който е бил с такава. След това как е възстановяването, кога дават бебето? Слагат ли аспиратор в гърлото?

# 171

chilimura, в момента в Айко шишетата на Авент са на 50% промоция. Комплект от четири шишета, четка за миене и биберон са 31 лв.
Да обаче тези не са с двойната антиколикова клапа Simple Smile Съвсем обикновенните са:)

# 172
Аз си взех ето тези шишета и мисля че са доста изгодни
http://olx.bg/nov-limitiran-komplekt-tommee-tippee-prince-ili-princess-i48226271

а за помпата и аз взех на Томи Типи една приятелка каза че била много доволна

# 173
  • София
Теб кога ще те приемат за наблюдение и при кой лекар ще си?
Гаги, сигурно не си видяла въпроса ми.
Не сме обсъждали да ме приемат за наблюдение и силно се надявам да не се налага. Все си мечтая, че ще отида с контракции на 5 минути и направо ще раждам  Mr. Green
Хранов ме следи и с него имам уговорка за раждането.
Аа, ама ти ще раждаш нормално ли? Аз нещо се заблудих, че ще си секцио.
Мен искат да ме приемат за наблюдение, ако не родя преди това де Tired

# 174
  • София
Дайте инфо за общата упойка при секцио, който е бил с такава. След това как е възстановяването, кога дават бебето? Слагат ли аспиратор в гърлото?
Ти нямаше ли да раждаш в Надежда?
Там съгласни ли са на такава упойка newsm78 newsm78

# 175
  • София

Да обаче тези не са с двойната антиколикова клапа Simple Smile Съвсем обикновенните са:)

Даже не знаех, че имало такива, добре, че е бгмама  Blush

# 176
  • София
Тъкмо казах на ММ, че утре отиваме в Айко, пък те не били антиколиковите шишета Mr. Green

# 177
Сега, като прочетох написаното от mamamo се сетих - Или се обръснете вкъщи или си вземете самобръсначка от вкъщи. На сутринта преди секциото една от сестрите буквално ме дра на живо, макар че нямаше нищо за махане. Извади една мъжка самобръсначка за многократна употреба от онези, с който са се бръснали дядовците ни (със сменяемите ножчета) и с тъпото ножче (защото нямали други) ме дра на сухо  #Crazy

# 178
При мен беше пълна упойка,предполагам е имало аспиратор,защото много трудно преглъщах и все едно се давех.Не помня да съм треперела,но усещах студ.Два часа по-късно си гушках момиченцето.

# 179
Rachel Bean, честита рожба, да е живо и здраво, а на теб - бързо възстановяване!
Не съм писала отдавна, но ще наваксам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт