Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 502
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Дали ще ми трябва и стерилизатор за микровълнова newsm78
Самата кутия, която си идва с помпата, е за микровълнова, защо да ти трябва друга? Аз съм със същата.

# 571
Mometo* - аз също си мислех да я ползвам за стерилизатор и на другите неща, но не бях сигурна, значи и това ще отметна от списъка  Laughing. Тъкмо се бях сетила за теб, че нещо се губиш тия дни  Peace

# 572
  • София
Момичета, много ви благодаря за съветите  Hug Мисля да се престраша все пак с Дуфалака и без това ММ го купи и го имам, ще пробвам и плодовете.

Аз и с Явкото имах много киселини,а се роди абсолютен плехар  Joy
Ако съдя по сегашното положение очаквам от мен да се пръкне Рапунцел  Crazy Според мен няма общо м/у киселините и косата.Просто физиологията е такава,корема затиска стомаха.

Естествено, че няма, шегувах се Joy Това е като киселите краставички и момчетата или красотата на майката и момичетата - бабини деветини  Simple Smile

# 573
Ей ме на в страхотно настроени  Mr. Green
Новините при мен са супер.Водите са се вдигнали от хапчетата и сега отново съм в нормата,в долна граница, но в норма (индекс 9)  newsm44 Тоновете бях идеални,а бебка е вече 2800 гр.Болките идват от това,че ме натиска с глава в ребрата.Имах контракции по време на записа,но според док са добре контролирани за момента и шийката ми не е мръднала.
Нов преглед следващата сряда.Вече имам и дата за секциото,ако всичко е наред 27.06 ще се раждаме  Heart Eyes

Благодаря за палчетата и подкрепата  Peace

Белисима прекрасен малък мъж  Two Hearts
Мики радвам се за теб Simple Smile
Белисима много е сладък малкият.Дано скоро да се приберете вкъщи.
 Аз днес ще купя останалите неща за болницата,за да съм готова,че таткото няма да го има месец вкъщи.

# 574
Тук съм си, но само ви чета и се намесвам, когато има нужда  Laughing Струва ми се излишно да пиша, че имам контракции и че ме боли таза и връзките или че имам киселини - естествено е, че на този етап от бременността всички тези неща са нормални и сме ги дъвкали многократно.

# 575
Здравейте милички    bouquet
Много се радвам, че тука има мами ползвали слинг. Аз съм много мераклия, но много неща не са ми ясни. Първото е - нали се води, че бебенцето трябва да лежи на твърдо, иначе му се изкривява гръбначето. За това нещо ме е много шубе. Дали мога да отида някъде да ми покажат как се ползва правилно слинг. По - точно слинг с халки, понеже на такъв съм се спряла за лятото. Лесно се слага, а аз няма да стърча дълго време с бебка на мене, а само докато стигнем до парк примерно, после я махам и така. А и ще ми трябва към 3 месеца за лятото и за това избирам такъв вариант - лесен и на едно рамо, но за малко. Но все пак - то детето в този слинг не е ли с извито гръбче? А слинг ще си купя от тука http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/nosene-na-bebe … /sling-halki.html  Мога да си ушия, но като нищо не разбирам от материи, това е положението. То аз само за едни чаршавчета вече купувам два пъти неподходящ плат   Mr. Green

chilimura, и ние се вълнуваме от същите неща  Laughing и аз се притеснявам нещо да не се изкриви бебето в слинга. От друга страна както Мики казва, то застава май в ембрионална поза, така че би трябвало да няма проблем.
Съпругът ми иска да отидем на място до този магазин Естествени идеи и там да разпитаме и даже да пробваме, ако е възможно. Но не знам кога ще се наканим  Rolling Eyes Има го и другото, че там цените май са сравнително по-високи.

# 576
little afternoon  и аз си мислех, че може би на място в магазина ще има кой да ми покаже нагледно как стават нещата. Не ми се смейте, но само като си представя това малко същество.... направо не знам как ще го държа.... имам чувството, че може нещо лесно да му се счупи, а какво да кажа за опити да го напъхам в слинг. Пак ви казвам, не ми се смейте  Shocked
мария87  ето това взехме от този сайт  http://www.minimod.bg/2869/lorelli-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B … %D0%BA%D0%B0-2013

# 577
А само стойка да сте виждали някъде да се продава? Корито си имаме.

# 578
  • София
Чилимура,мерси за линка.
Редактирам/добавка.Тук намерих само поставка http://ohoboho.net/stoyka-za-korito-i-vana-100sm-bertoni.html

# 579
А само стойка да сте виждали някъде да се продава? Корито си имаме.

http://www.minimod.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%B … D0%B0%D1%80%D0%B8

Ето в същия сайт продават и само стойки

# 580
Ух, видях ги, но цената на стойката е на цената на корито + стойка, егати..... И в Продавалник проверявах. Както и да е, ако някой попадне на нещо, да ме има предвид  Laughing

# 581
Здравейте мамчета,

Аз все изчитам всичко и все не намирам време да пиша.
Ние вчера за първи път бяхме на запис на тонове в Надежда. Много мила ми стана женицата, която записва тоновете. Милата така сладко се оплака, че имат много работа и чак мъжът й й бил казал, да си взима одеалце и да спи там. А, като се замисля, че ако това беше някоя държавна болница, щяха да ни направят на 2 стотинки и да си изкарат всичко на нас. Отношението просто е.. различно и на ниво. На всякъде ми се наложи да обяснявам, че не съм при никой доктор, а д-р Личева чак ме съжали, че съм "сиротна душица". Взех си и списък от регистратурата и започвам да подготвям малко по малко нещата за влизане в болницата и за изписването, живот и здраве. Не знам защо, но винаги излизам от болницата с широка усмивка и положително заредена. Дано и на изписването да съм така
Днес бяхме на ЖК и по здравна каса. Бебка е вече цели 2700 гр. Оплакахме се за безсънието, породено от киселини и доки каза, че доматите, лука и чесъна трябва да се избягват, както и на нощното шкафче да си имам обикновени бисквити или солетки и като усетя да хапвам по малко.

Аз май се поотплеснах с писането. Желая ви хубав ден и само доби новини за всички, които са на прегледи днес, а и на останалите, разбира се!   bouquet

Mometo*, не съм сигурна, но в Хиполенд май имаше само стойка.

# 582
Аз също ще взимам стойка за коритото. При нас в квартала има една борсичка за бебешки и детски дрешки, там има стойки и са на най-ниска цена. Стават за корито от този тип http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/produkti-za-banya-i-h … pane-delfin-84-sm Когато е само стойка трябва да се гледа дали ще стане за желаното корито.

# 583
Mam4e82 можеш ли да дадеш координати на борсата Simple Smile

# 584
Ние пък нямаме място за такава голяма ваничка и заложихме на сгъваеми ванички - днес я поръчах, ще видя как е на живо http://www.bebe-best.com/real-cool-world-sgavaema-vana-flexibath … blue-p-19601.html.
Изглеждат практични, но наистина стойката изглежда още по-удобна...

Общи условия

Активация на акаунт