Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
В началото майките смятат, че е достатъчно да повдигнат леко матрака в горната част, като поставят плътна хавлиена кърпа под самия матрак, за да има съвсем лек наклон. Възглавницата влиза в употреба на по-късен етап. В началото майките не препоръчват използването на възглавници за бебета и предпочитат да повдигнат матрака с плътна хавлиена кърпа. По отношение на пелените някои майки използват около 5 на ден и предпочитат марката Pampers, като често използват еднократни пелени.
-
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
-
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
-
Какво представлява естественото раждане в Св. Лазар?
-
Какви са препоръките за закупуване на пелени за новородено?
Мъча се да се сетя, ама сега ще чакам мъжът ми да го питам дали съм била дибидюс или не
Имах и система, но идея си нямам с какво. Да, студено ти става. После започват сърбежи от упойката и морфина, а след това започва да ти се повръща. Изобщо забавление . Лепенките бях писала преди това в темата са 2х25 водоустойчиви.Ей такова чудо
Поне по сутиенче нещо не може ли
Обаче определено ми се губят спомените за нощницата. Горе-долу да. Ако минеш сутринта е ок. Няколко часа след операцията започваш да с чувстваш краката. После преспиваш на пресекулки и на другата ситрин вече си 

И аз съм на фаза покупки.
разсмя ме`начи... То и това ми мина през ума, че ще да съм толкова паткосана първите часове, че`ич последната ми мисъл ще е на какъв хигиенен хал съм - демек упойката ще ме поддържа във вселенски непукизъм, ама нали все по някое време ще отпочна да се освествам