Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 502
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
За чаршафите от Икеа подкрепям, евтини и хубави са.
Белисима, а кога ти обличат нощницата след секциото или си те оперират по нощница?

# 76
За чаршафите от Икеа подкрепям, евтини и хубави са.
Белисима, а кога ти обличат нощницата след секциото или си те оперират по нощница?
И аз се присъединявам към въпроса.И допълвам:
Четох, че след операцията се правят вливания от които ти става студено?
И нещо за лепенки май имаше,било хубаво да си ги купиш предварително за да можеш да се къпеш,нещо специално ли е ?  Thinking

# 77
В какъв размисъл ме вкарахте, ако знаете  Laughing Сега като се замислих нямам спомен нито кога съм си съблякла нощницата, нито кога съм я облякла пак  newsm78  Мъча се да се сетя, ама сега ще чакам мъжът ми да го питам дали съм била дибидюс или не  hahaha Имах и система, но идея си нямам с какво. Да, студено ти става. После започват сърбежи от упойката и морфина, а след това започва да ти се повръща. Изобщо забавление . Лепенките бях писала преди това в темата са 2х25 водоустойчиви.Ей такова чудо http://premiumpharm.com/product.php?id_product=54745

# 78
Обнадежди ни  Grinning Поне по сутиенче нещо не може ли Embarassed
И кога започваш да се чувстваш човек? След 24ч. ли?

# 79
Цитат
Да, студено ти става. После започват сърбежи от упойката и морфина, а след това започва да ти се повръща. Изобщо забавление .
Ей тая част ми се стори най-големия кеф  Mr. Green
За морфина съм изненадана,че се ползва  Thinking

# 80
Обнадежди ни  Grinning Поне по сутиенче нещо не може ли Embarassed
И кога започваш да се чувстваш човек? След 24ч. ли?

Тц. Точно връщам назад, че ми беше неудобно да се вея по цици пред трима мъже  Crazy Обаче определено ми се губят спомените за нощницата. Горе-долу да. Ако минеш сутринта е ок. Няколко часа след операцията започваш да с чувстваш краката. После преспиваш на пресекулки и на другата ситрин вече си  Peace

п.с Мики, това беше обяснението на сестрата за неистовите сърбежи по лицето, които имах. Чак тогава се сетих защо се почесват така наркоманите  Mr. Green

Забавно, нали ?  Laughing

# 81
Цитат
Тц. Точно връщам назад, че ми беше неудобно да се вея по цици пред трима мъже 
Е щях да се изненадам,ако имаше някакъв начин да се мине без унизителни моменти  Mr. Green
Секцио или нормално изпитанията са душевния мир си ги има.
Моята док каза,че ще ми дават свещички Профенит за обезболяване.Прения път също ми даваха заради многото шевове и страшно помагаха,ще питам на следващия преглед за морфина,дали и в Шейново го ползват.

# 82
супер тема както винаги, благодаря и аз   bouquet
Докато се усетя и вие бая сте поизписали Simple Smile И аз съм на фаза покупки.
Някой може ли да ми препоръча хубави платове за чаршафи Simple Smile Имам машина и се чудя дали да не си ушия нещичко

# 83
Да се запиша и аз Simple Smile
Благодаря за положения труд за чудесната ни тема!
Чаршафи купих един комплект от Илиянци. Материята е ранфорс и е мекичка. Съжалявам само, че не си харесах още един десен да си взема два комплекта направо. Ще търся от този тип още един комплект.

# 84
ако има мами от Варна моля за малко помощ-може ли адрес на магазини H&M.Благодаря предварително

# 85
В Гранд Мол се намира магазина - ул. Андрей Сахаров 2

# 86
  • София
Благодаря за темата.
Не мога да насмогна да ви изчета. Ние днес с таткото също бяхме на шопинг и май вече сме готови с почти всички покупки.

# 87
В Гранд Мол се намира магазина - ул. Андрей Сахаров 2
благодаря за барзия отговор

# 88
  • София
Аз се възползвах активно от промоцията в amazon, цените са направо смешни сравнени с тукашните. Та поръчах по няколко кашона от различни размери и мисля като ги свърша да съм махнала вече и памперса! Mr. Green

Та за самото начало взех един пакет номер 1 на памперс, който е от 2-5 кг.
Като марка съм най-доволна от Памперс, зелените и тях ще продължа да ги ползвам. По спомени в началото ползвах повече от 5 бройки на ден.
Козметика-ползвам най вече seba med като най-удобни са разфасовките с помпичка.
За главичката бях взела Мустела срещу крусти, има много добър ефект, под формата на пяна е. За дупето -Судокрем, вълшебен е просто!

Чаршафчета-най-удобни са ми памучните с ластик. Иначе трудно се намират хубави и мекички комплекти.

За нощницата при секциото- питах една приятелка, раждала в Шейново и тя каза, че през цялото време си е с нощница, поне от кръста на горе, де! Mr. Green
Аз също раждах секцио там, но с пълна упойка, та тази фаза ми липсва в спомените! Grinning
Иначе в реанимацията бяхме без гащи, като по някое време дойдоха да ни подмият с един чайник! Mr. Green
Първите 24 ч. са най-неприятни, после скед раздвижването нещата се нормализират и на третия ден вече си ок!

# 89
Блонде, толкова си друсана от упойката, че ти е все тая. Laughing След реанимация си слагаш бельо. Докато си там няма как. Колкото и да е дори след секцио в началото лохиите са доста. Няма кой да ти обува гащи и да ти слага превръзка, нито да ти ги сменя. Все пак когато лежиш не тече толкова. Под теб е подложка с найлон и парче плат и обилно количество лигнин. Еднократното бельо с превръзки е ок, стига да ти е удобно. Аз превръзки не ползвам и полудях  #Crazy
Белисима Joy разсмя ме`начи... То и това ми мина през ума, че ще да съм толкова паткосана първите часове, че`ич последната ми мисъл ще е на какъв хигиенен хал съм - демек упойката ще ме поддържа във вселенски непукизъм, ама нали все по някое време ще отпочна да се освествам Mr. Green  А да те питам ти с каква упойка беше - пълна или спинална?  Това за сърбежите не го бях чувала като постанестезиологична екстра Crazy
Впрочем и аз се замислих, за което е питала The same myself - по кое време и по кой начин се озоваваш облечена Whistling
Абе`сичкото срам и физическо неудобство ще се изтърпи, само да мине всичко по живо по здраво Praynig

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 23:50 от Miss Blondy~Redhat

Общи условия

Активация на акаунт