Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
И аз се бях стресирала преди около седмица, че почти не усещам бебето.Много слабо и мнооого рядко, дори не споделих с ММ, но ми беше много притеснено и все ръчках корема.След няколко дни пак се възстановиха движенията както преди.Наистина сега накрая е по-малко мястото, но пък и бебето е по-голямо и няма как да не го усетиш. Движенията са как да кажа по-плавни, но доста осезаеми, корема дори променя формата си. Със сина ми помня, че имаше едно коляно, дето постянно изкачаше и ме буташе с него  Mr. Green

# 211
Някой беше питал за стерилизирането в микровълнова. Остава вода и в стерилизатора и по помпата. Аз бърша с домакинска хартия, за да мога да я ползвам. Дали е правилно нямам идея  Thinking

# 212
Благодаря Мики  Peace вече казах да ми купят за да почна да го пия.. Иначе започнах с парацетамола и витамин Ц  Peace дано мине по бързо .. Относно усещането е индивидуално аз моето слънце я усещам все повече  Hug особено вечер но има моменти в които си казвам "я спинка"  Grinning и в следващия момент получавам отговор че съвсем не е така  Whistling
Направо от тази настинка ме обливат такива вълни че ми се иска да се съблека по гъзенце  Laughing и ми е едно такова сънито..  Tired а и напоследък се изморявам и задъхвам от най малкото движение..  Thinking

# 213
mam4e82  не можахме да споделим и една разходка по магазините.... само с болницата стана   Hug  v.r.i.  гледай да не се притесняваш много, много. Щом и доки те гледа и казва, че всичко е на ред....може твоето бебче просто да е по кротко (което си е супер вариант... все си мисля, че нравът им си проличава още от както са в корема....раждалите мами да кажат дали е така). За да си по - спокойна, ходи по - често на преглед... не вярвам да те върнат   Peace   А в Айко има намаление и на помпа на Авент  http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=77192  та пак започва чуденката..... Авееент или Томи Типи   newsm78  Сега са на една цена просто.  М, също в Айкото видях, че имат не лоши комплекти за изписване.... Ако някой си хареса и още е в чуденка  http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=165&pid=70810  Въобще не знаех, че в този магазин се продава нещо различно от мебели. Видях, че в София са два.... дали и в двата има от нещата в сайта им?  Love your Smile   стискам ти палци бързо да се пребориш със сополите   Hug

# 214
chilimura  Аз си взех от промоцията на avent в айко , защото много добри отзиви чух за тази помпа май няма мама на която да не и е свършила работа.За томи типи нищо не съм чувала та там незнам какво да ти кава въпрос на избор. Мисля че и в двата им магазина на айко ще намериш промоционалните продукти. Имат промоции и на легла които са както по другите бебешки магазини но при тях цената им е по ниска , поне аз като бях там преди 2 седмици това ми направи впечатление

# 215
  • София
Chilimura, може би въпроса ми е леко неадекватен,но аз не мога да ги оправя тези помпи.Тази,която е в промоция на Авент електрическа ли е или ръчна?

# 216
chilimura, имаме време и за разходка Simple Smile Аз чакам половинчо да се наработи и да го замъкна пак до мола. Харесах си една рокля вчера и се надявам да мога да се вмъкна в нея. Ще използвам повечко да разгледам, че вчера използвах единия час докато чакам на синчето терапията.
За помпата от опит нищо не мога да кажа. Обаче една приятелка я ползва, а после ми я даде за жената на кума ни. И двете бяха доволни, като собственичката се цедеше и даваше от шише 5месеца. Сестра ми си я поръча от Англия и така не я използва, сега е при мен и живот и здраве ще я пробвам и аз.
Мария87, помпата е ръчна

# 217
# 218
Напоследък шишета се обсъждат. Аз май изобщо не съм ги мислила тях  newsm78
Ако примерно детето е изцяло на кърма, шишета трябват ли?

Ние купихме нов скрин за бебешорските дрехи и се чудя как да "помогна " на миризмата на нова мебел да изчезне. Някакви трикове има ли?  Заради тази миризма все ще ми се струва, че не е достатъчно изчистен скринът...

# 219
  • Pb
...
....

Мне. Също, за сега съм пас, въпреки че онзи ден бях награбила едно шише. И аз не знам как проявих здрав разум и го оставих обратно на рафта.

# 220
...
....

Мне. Също, за сега съм пас, въпреки че онзи ден бях награбила едно шише. И аз не знам как проявих здрав разум и го оставих обратно на рафта.

Аз обсъждах точно това с мойта лична лекарка, която ще е и педиатърка на бебка и тя ми каза, че е най-добре да имам 1-2 под ръка. Ама тя е и ЗА изплакването на устичката на бебка с водичка след хранене, което е най-удобно с биберон, та може и от тази гледна точка да ми го е казала.
Но така или иначе, когато ми го каза аз вече си бях взела този комплект на Авент, който е на промоция в Айко  Mr. Green Та и да беше казала, че няма нужда вече беше свирено....  Joy

# 221
Според мен е задължително да имаш поне едно шише. Било то за вода, за глюкоза, ако има жълтеница, за чайчета против колики. Така или иначе дори и по нататък ще ти трябва, нищо не пречи да имаш едно под ръка.

# 222
Нито вода, нито глюкоза смятам, че са необходими на бебето. Аз не бих купувала предварително шишета.

# 223
  • Pb
Тъкмо преди малко, по случайност, четох статия за жълтеницата при новородени:
http://www.purvite7.bg/articles/view/2437/jaltenica_pri_novorode … &mode=preview

# 224
Абсолютно същите неща ни каза завеждащата Неонатология в една от държавните ни болници, Елхичка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт