Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
KalioBalio и при мен беше същото,само че се случи точно нощта преди датата на секциото.Но имах и серклаж за махане и си беше страшничко.Сега вечер получавам чести контракции,но нерегулярни.Понеже сме на село,извън града и малко се шашкам като дойде вечерта и като се започне това стягане на тумбата.Нямам търпение да се приберем утре-определено ще ми е по-спокойно.

Ротока - успешно прибиране Simple Smile Ти при кой ще раждаш? Пак ли секцио?

# 316
The same myself, може ли да ме запишеш на първа страница?
При мен всичко е нормално за сега,само сутрин леко ме стяга корема.Иначе гинеколога ме наплаши,че имам малко околоплодни води и можело раждането да се предизвика по-рано,защото бебето се мъчи и не може да расте.Имате ли мнение за това?

# 317
  • София
Относно сутиените, първият път ползвах с твърда чашка, не съм имала проблеми. Бях си взела и сутиен за кърмене с мека чашка, но не ми беше удобен и почти не съм го ползвала.

И аз вече официално съм в 45-дневния болничен. Обратното броене започна! Heart Eyes

# 318
Bellisima82
Преди да забременея с дъщеря ми носих чашка "В", по време на първата ми бременност гърдите ми станаха чашка "С", кърмих 1 година (носих сутиен денонощно, дори и като спях - така ми беше по-удобно) и после дойде шока - станах чашка "А" (честно казано беше останало само кожа и зърна). Тъкмо се оправиха гърдите ми и пак забременях и сега пак съм чашка "С". У дона е като магазин за сутиени - всякакви размери, модели и десени   newsm47

Това с чашка А не ми харесва, ама хич  Crossing Arms

Оправи ми деня с магазина за сутиени  Laughing Аз онзи ден тръгвам да излизам и в бързината съм грабнала един от старите ми сутиени. С триста зора напъхвам всичко и забелязвам, че крайният резултат прилича на превтасал козунак  Mr. Green

# 319
Днес и на мен ми почва 45 дневния болничен Simple Smile Явно с термин 19.06 сме няколко.
songi Аз ще си правя тест за алаергии в александровска болница преди раждането защото в болницата в която ще раждам не правят такъв, така че консултирай се с твоя лекар при който ще раждаш че е важно да се знае какви алергии имаш към упойки и лекарства
Благородно ви завиждам че можете да си намерите сутиен за кърменето, аз обикалям от сумати време и само на чашка ми стават а отзад не мога да ги закопчая чвно доста съм се уселичила Sad и се спрях на тези спортните последно да търся дали те ще ми станат. Някой с подобен проблем да знае магазин с по големи размери сутиени на обиколка ?.

# 320
Мама на вики благодаря ти  Hug после ще пратя татко да ми купи и да ги почна вярвам че ще ми помогнат  Blush тъй като не издържам вече  Tired ако ми видиш физиономията ще кажеш че съм толкова отчаяна  Grinning

# 321
ivankaka със страх проверявам регулярни ли са, слава богу не са.Аз лично бих тръгнала и на 10-15 мин. да станат,ако са регулярни,защото е седалище и няма какво да чакам  Rolling Eyes
Love your Smile аз за нослето ползвам хладка вода + сода за хляб(1ч.л.) и 10 к. клеева тинктура.С голяма спринцовка и рязко в носът до като не усетя ,че се стича по -гърлото  Sick Правя по 2-3 серии на ноздра,обикновено бързо ме отпуска хремата след това.
Bonnie&Clyde аз съм с маловодие и индекса ми 5-6 в момента  Rolling Eyes Бебката расте за момента случващото се не я притеснява.Ходя обаче на доплер и тонове 1 път в седмицата.Сега в петък,ако нещата са се влошили ще ме приемат в болница и ще се следим до като влезна е 38 г.с.Заради малкото води,бебето не се обърна и ще я вадят секцио.Колко са твоите води,как е застанало и колко тежи бебето?

Редактирам:
Който желае да му дам контакти за да може да сподели с нас радоста от раждането си може да ми пише на лични.Смс-а трябва да включва ник/тегло/см/име на бебенцето и на кратко как се чувствате.Аз при първа възможносст ще предам тук  Hug

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 13:32 от Мики

# 322
  • София
The same myself, може ли да ме запишеш на първа страница?
При мен всичко е нормално за сега,само сутрин леко ме стяга корема.Иначе гинеколога ме наплаши,че имам малко околоплодни води и можело раждането да се предизвика по-рано,защото бебето се мъчи и не може да расте.Имате ли мнение за това?

Ако е установено, че бебето се мъчи, трябва да се извади.
Едната плацента на едното ми бебе е проблемна, заради което ходя на доплер веднъж в седмицата и на тонове на всеки 3 дни, а ако устискам до 08.05- влизам за наблюдение в МД.

# 323
Май бая станахме дето ще ни прибират за наблюдение  Tired
Ванче и ти си секцио нали ?

# 324
Мама на вики сигурна ли си че няма да вреди на бебка цинабсина..досега не съм пила хомеопатични лекарства а не ми се звъни на доки само за един въпрос..
П.С мики благодаря за съвета ще пробвам ден два с цинабсин само че не знам дали е вредно за бебка  newsm78

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 14:51 от Love your Smile

# 325
Love your Smile няма да навреди цинабсина-Мама на Вики извинявай че отговарям вместо теб Embarassed
За чашка А-вярно си е,само че аз преди първата бременност бях А, а след нея.....направо безгласна буква-няма никой.
KalioBalio БЛАГОДАРЯ HugЗа раждането сега предполагам ще обсъдим с моя лекар-аз съм от Варна,а той изражда в Майчин дом.

# 326
Който желае да му дам контакти за да може да сподели с нас радоста от раждането си може да ми пише на лични.Смс-а трябва да включва ник/тегло/см/име на бебенцето и на кратко как се чувствате.Аз при първа възможносст ще предам тук  Hug

Същото важи и за мен.

Момичета, стискам палци да не се налага да лежите дълго в МД  Praynig

# 327
Благородно ви завиждам че можете да си намерите сутиен за кърменето, аз обикалям от сумати време и само на чашка ми стават а отзад не мога да ги закопчая чвно доста съм се уселичила Sad и се спрях на тези спортните последно да търся дали те ще ми станат. Някой с подобен проблем да знае магазин с по големи размери сутиени на обиколка ?.

Продават се само удължители за сутиени, мисля че в твоя случай ще са от полза.   Peace
Иначе и аз днес ходих до Айко и си купих комплекта шишета на Авент и много сладки чаршавчета-поне на мен много ми харесаха.  Simple Smile
От днес и аз започвам 45 дневния болничен.   Party

# 328
Мики на мен доктора не ми е казал колко индекс имам ,но на видеозона ми показа разстоянието от главата на бебето до стената на плодния сак ( това са околопл.води),че били два пъти по-малко.И ми каза,да лежа повече и да пия течности.Също след закуска и обяд да лягам и за 30 минути да засичам дали бебето прави 10 движения.Ако не направи толкова трябва да му се обадя.В петък съм на проследяване на тоновете-КТГ.А иначе бебето се е обърнало с главата надолу и тежи 1700гр в 31 седмица.

# 329
  • София
Май бая станахме дето ще ни прибират за наблюдение  Tired
Ванче и ти си секцио нали ?
Ми би трябвало, нали съм с близнаци..

Общи условия

Активация на акаунт