Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • в Кошера
Зеленчуци и плодове ям от самото начало. Старая се да са сезонни, но не ми се получава винаги.
Вчера дори сефтосах една купа черешки.  Heart Eyes
Другото, на което наблягам, са твърдо сварени яйца, кисело мляко, извара, авокадо и сурови ядки.  Peace Месо не ми се яде изобщо...

# 466
Благородно ви завиждам че можете да си намерите сутиен за кърменето, аз обикалям от сумати време и само на чашка ми стават а отзад не мога да ги закопчая чвно доста съм се уселичила Sad и се спрях на тези спортните последно да търся дали те ще ми станат. Някой с подобен проблем да знае магазин с по големи размери сутиени на обиколка ?.
За обиколката - и аз имам този проблем - можеш да си вземеш удължител за сутиен ето така изглежда, има ги в кинкалериите:
Скрит текст:

На мен док ми каза да тръгна към МД когато контракциите станат на 5-10 мин, което е голям диапазон де  Laughing Свеки ме посъветва да тръгна когато са на 10, защото после много бързо ставали на по-малки интервали. Ама не знам дали не се презастрахова, защото те живеят на 30 мин. от МД, а тя за раждането на съпруга ми е тръгнала с контракции на 4 мин.  Crazy
Та ние сме на 10мин. ако няма задръстване и хич не ми се иска да тръгвам рано за там, предпочитам да си вися в къщи  Mr. Green

Някоя мама има ли сушилня и как се приема да се ползва за бебешки дрешки? Нашата я ползвам много редовно за нашите дрехи, но се чудя за бебешките дали би имало проблем?

За покупките - моето свеки пък все ме пита милата какво ни трябва да вземе, а аз все "ми нищУ, ние всичко взехме"  Laughing пък ако има на сърце, може да ни даде каквото е предвидила  Mr. Green С мама вече съм се спазарила на този вариант  Laughing Аз нямам нищо против да купуват ако искат де, то това си е и тяхна радост, първо внуче, защо пък да не се порадват на пазар. Ама и двете за сега са практични и само ме питат  Wink

Прав е мъжа на Белисима, аз като я видях никъде не се виждаха тези 15 кг, не знам къде ги скри, толкова е финна  Crazy Мило, пиши ни инфо след като ходиш да видиш Петърчо  Hug

# 467
  • София
Аз салатите ги избягвам, много ми се ядат и си вземам само по един два пъти от салатата   Sad Получавам силни болки и газове и доктора ми каза, че дост бременни се оплакват и ми каза да избягвам салатите   bouquet

И аз ги избягвам по същата причина, особено зелената. Позволявам си много рядко.

Витамините не съм ги спирала, пия suplle maman

# 468
Момичета след дебат, в който се наложи да участвам във ФБ групата разбрах,че там девойките не желаят нови попълнения и повечето вече нямат общо с темичката ни.Искат да останат затворена група и уважавам решението им.Всички,които са писали на Атадар да знаят,че няма да бъдат добавени и темата няма вече ФБ група.
Аз лично напуснах въпросната група,тъй като за девойките се оказах не достатъчно откровена и активна там  Crazy

Отивам на лекар !    bouquet

# 469
мен ме е страх като съм спряла витамините дали това нчма да навреди на бебето... Sad ям много ябълки но сигурно с тях немога да набавя нужното количество витамини както с хапчетата Sad

# 470
  • Шумен
Момичета след дебат, в който се наложи да участвам във ФБ групата разбрах,че там девойките не желаят нови попълнения и повечето вече нямат общо с темичката ни.Искат да останат затворена група и уважавам решението им.Всички,които са писали на Атадар да знаят,че няма да бъдат добавени и темата няма вече ФБ група.
Аз лично напуснах въпросната група,тъй като за девойките се оказах не достатъчно откровена и активна там  Crazy

Пфф...много им здраве ние тук сме си много добре  Whistling Mr. Green

# 471
Love your Smile, честита годишнина, все така влюбени и щастливи да сте!
Мики, стискам палци на прегледа всичко да е наред  Hug
ivanкaka, знам колко е гадно да лежиш в болницата, но за двете съкровища всичко си заслужава  Hug
Белисима, силно се моля новините днес да са хубави  Hug
Моята свекърва въобще не се интересува какво трябва да подготвям за бебето, нито ме е питала, нито виждам ентусиазъм в нея нещо да купи. Така беше и със сина ми. Иначе за съвети не можеш да и затвориш устата, все аз съм крива. Така, че нея съм я отсвирила тотално. Мама пък е другата крайност. Тя за всичко ме пита, никога не си налага мнението и каквото аз кажа това е. Миналата седмица ме взе на пазар и само ме остави аз да кажа какво искам. Така и двете сме щастливи и доволни. Голяма упора ми е, да ми е жива и здрава.

# 472

#Crazy smile3555

# 473
нали групичката във фейса е част от тази тук в бг мама на юнките?

Защо няма да ни искат , не разбирам  ooooh!

Аз да се отчета. Вчера бях на запис на тонове. Не са добре, а и показват контракции,засилиха ми магнезия, и трябва да лежа.

Моля се да устискам до началото на 9- тия месец, че тук в Стара Загора няма много възможности за недоносените.

# 474
Здравейте    bouquet Love your Smile  честита ви годишнина...желая ви дълги години любов и хармония. Белисима  ейнц, браво за килцата, искам и аз така   Crazy  Да ви кажа, стана ми жал за тази дама с 4-знаците... тъжна история.  Леле, леле, това с ФБ е смешно   hahaha  Салати си ям, а един витамин на хапче не съм близнала. Чак преди седмица ми предписаха желязо и взех да се чувствам бая дроб. Ама какво да се прави, като имам изследвания само от 5-ти месец и сега от края на 8-ми. А при мене още една седмица и бебка има зелена светлина. До колкото знам след 37-ма седмица вече не е страшно да родиш   Flutter  kalona  без притеснения и пази кревата.

# 475

Добро утро мамита почерпка от мен за хубавото време и за годишнината ни с моя мъж  bowuu днес правим 4 год откакто сме заедно  Hug .. Желая ви прекрасен и усмихнат ден  Heart Eyes

Честита годишнина!!! много любов и разбирателство ви желая  newsm76 1dating

# 476
  • София
Пати, много благодаря за инфото. Аз имам лична позната, която роди в 36-та седмица близнаци в Надежда, по 2,5 кг. Единия близнак имаше проблем с дишането и го изстреляха към Педиатрията... Това поражда особени мисли newsm78
Също за шефката Стоичкова съм чувала кофти неща ooooh!
В МД ме притеснява най- много мизерията и вътреболничните инфекции. Факт е, че там се разболях от пневмонията, може и да е съвпадение, но стаята беше цялата в мухъл... Честно казано ме е страх да не се повтори същото...
Другото, което е Дяволов отговори доста уклончиво на въпроса дали би дошъл през нощта или в поч. ден, ако се наложи...
То иначе с планово секцио и баба знае Close
Та утре ще ги уточниме тези неща с него.
Ти с кой от МД имаш уговорка newsm78

# 477
  • София
Калона, стискам палци да изчезнат контракциите.. Какво не им е добро на тоновете, освен контракциите newsm78
Love your smile, честита годишнина!!

# 478
мен ме е страх като съм спряла витамините дали това нчма да навреди на бебето... Sad ям много ябълки но сигурно с тях немога да набавя нужното количество витамини както с хапчетата Sad

и аз като чета, че мамитата пият все още витамини и се притесних Sad аз от четвъртия месец не пия, но ям по един лимон със захар и пия по една чаша изцеден грейпфрут, но от хапчетата ( витамините ми става гадно)

# 479

Пфф...много им здраве ние тук сме си много добре  Whistling Mr. Green

Peace и аз мисля, че сме си добре тук  Hug

Общи условия

Активация на акаунт