Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
....
има стойности които отиват под 100.Това не било хубаво.Затова, на два дни ще ме слушат.
И аз днес бях на кръвни изследвания и на запис на тонове. При мен пък има обратният проблем, бебо вдига пулса над 175-180 при всяко помръдване, като нормата е 120-160 пулс. Записът продължи към час, идваха две лекарки да гледат резултата и все ми казват да полежа още малко... Доста се притесних, още повече, че апарата както си светеше в зелено стойността на пулса на бебо, като излезаше извън норма и светваше в червено, действаше ми психясващо. Накрая следящата ме заключи, че всичко било наред, ама не ми обясни защо бечето вдига такъв пулс...На някоя от вас случвало ли се е и какво е обяснението на лекарите? То мойто бебе нали си е с диагноза "Необичайна хиперактивност на плода", ама все трябва да има някакво обяснение

странна работа. А кога пак си на тонове.Моите над 160 не са били, ама пък слизат надолу, явно и двата варианта не са добре

# 496
Белисима, това е най-прекрасния космонавт който съм виждала! Все така борбен да бъде и скоро да се гушкате вкъщи! Насълзиха ми се очите от умиление, прекрасен е!

# 497
  • В чуден свят с четири Слънца
странна работа. А кога пак си на тонове.Моите над 160 не са били, ама пък слизат надолу, явно и двата варианта не са добре
В понеделник съм на тонове пак, при мен през около седмица ще ги следят.

Белисима, очарователен е космонавта, много е сладък, само за гушкане Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 498
От време на време настъпва някакво затишие и после като почне едно нисане - няма изчитане Joy

Белисима то отвсякъде си личи, че твоят пркерасен мъж е уникален. Да е жив и здрав!

Ivankaka и на мен не ми харесват условията в майчин дом, ама май и аз натам съм се насочила. Най-много в последният момент да хукна към друга болница. Аз почти сигурно ще съм планово секцио, ама докато не дойде момента все има избор  Wink

Miss Blondy не се притеснявай от дългите постове  Simple Smile За мен лично е удоволствие да чета  Simple Smile

love your smile Честит празник! Много хубави моменти да преживеете заедно!

# 499
  • София
Белисима,Петър е толкова сладък,да е жив и здрав и все така да наддава скоростно. Дано скоро си е вкъщи при вас!
Мики,дано да не се налага да ви приберат,стискам палци.
Ванче ти си си герой с близначетата.Все си мисля,че не може да си лигла при положение,колко си устискала до сега.

# 500
Здравейте, момичета! Аз от 22.04. съм в 45-дневния болничен, за запис на тонове ще ходя всяка седмица, вече бях два пъти. И двата пъти при записа на тонове, нашето бебче заспива и акушерката не може да го събуди  hahaha Миналата седмица беше 1945 гр. - малко дребнички вървим, но д-р Михова казва, че сме в граници, макар и на долна граница. Ходя на преглед през седмица, заради много зрялата плацента, за сега всичко е наред. Не си спомням добре, на коя от вас също и бяха казали, че има зряла плацента, но ще я помоля да пише дали при нея следят някой показател по-специално, някакви изследвания и изобщо какво и казва следящия АГ. 

# 501
От време на време настъпва някакво затишие и после като почне едно нисане - няма изчитане Joy

Белисима то отвсякъде си личи, че твоят пркерасен мъж е уникален. Да е жив и здрав!

Ама моля ти се. На Блонди съзодийника определено е с характер и индивидуалност. Нищо чудно някой ден да тръгне на ясла или детска с аквариума на главата  Joy

# 502

Ама моля ти се. На Блонди съзодийника определено е с характер и индивидуалност. Нищо чудно някой ден да тръгне на ясла или детска с аквариума на главата  Joy
Малкия е прекрасен, но за какво е това на главата му

# 503
Момичета, вие мислите ли да ползвате слинг или нещо подобно?
Гледах, че има доста варианти и може би сме хвърлили око на този, който е с халка. Имате ли впечатления, удобен ли е този вид? А и някои модели са доста скъпи (не че знам колко е нормалната им цена  newsm78)

Мислим да отидем на място в един магазин и да пробваме (не се знае кога  Laughing ), но ще е интересно и полезно да чуя опита ви.  Peace

# 504
Белисима, направо ми призлява като го прочетох ooooh! ooooh!

Не ти го казах за да се притесняваш още повече. За висенето сама-това да ти е проблемът. Всеки ден съм там. Ще минавам да те видя да не кукаш сама. После мъжът и някоя друга приятелка и денят минал  Peace

mama_galka не се притеснявай. И на запис на тонове и като се роди така му играеше пулса. Нали и пусти апарати веднага пищят та си говорех самичка. Нормално е  Simple Smile

Хайде малко да се посмеете. Представям ви един клощав космонавт по полугол задник  Laughing

Мъничко ангелче  Heart Eyes

# 505
  • В чуден свят с четири Слънца
Момичета, вие мислите ли да ползвате слинг или нещо подобно?

Имате ли впечатления, удобен ли е този вид?

Аз съм ползвала и слинг шал, и такъв с халки, и няколко марки кенгура, всеки вид си има своите предимства и недостатъци.
Слингът шал е едно парче плат с размери около 70 см. на около 5м. Имах и такъв от еластична материя, и един от нееластична. Първият е много удобен докато бебето е по-лекичко, като натежи, трябва по-често да го пренамотаваш и връзваш наново, че провисва. Нееластичният плат пък ми прежулваше крачетата на бебка при дълго носене. Но все пак трябва да спомена ,че аз носех непрекъснато бебка, не съм я оставяла за миг, така до година и нещо. Недъстатъкът на слинга шал е, че като си навън, тези 5 метра докато ги намотаех се препотявах 100 пъти. Затова си уших и слинг с халки, за навън е много удобен, лесно се слага и вади бебето, но пък натоварва едното рамо само и мен лично ми докара страшни гръбначни болки.
А от кенгурата на съм много доволна, лично мнение, но моят кльощав син все се изкривяваше нанакъде и провисваше накриво, понеже дупките за краката бяха явно за по-пухкаво бебе, моят малък мъж почти изпадаше целият от там. А кенугарата ми бяха на Чико и на Макси кози. Иначе при нормално закръглено бебче вероятно са също добър избор, защото презрамките и каиша през кръста разпределяха тежестта на бебето добре и не се усещаше, че нося тежест. Ааа, и също така, гледайте в кенгурата частта, където е дупето на бебето да е достатъчно широка, на едното ми кенгуро беше тясна, и като мърдаше дъщеря ми, все и се впиваше и прежулваше в слабините.

# 506
Благодаря ви мамита  Heart Eyes за прекрасните пожелания.. Да ви се връща петорно че и от горе   bouquet наистина се радвам че ви има и че мога да споделям с вас и да се учим взаимно  Hug ...
Белисима това е най сладкото космонавтче което съм виждала  Hug борбен и силен юнак ..дай боже  Praynig скоро да спинка вкъщи в креватчето си..  Heart Eyes

# 507
http://www.bebe-best.com/baba-sling-ednotsveten-sling-tsvjat-lav … dula-p-36502.html

На мен този слинг много ми харесва, но не знам колко е практично лятно бебе да се носи в слинг. Все си мисля, че ще прегрее newsm78

Изобщо и за дрешките се чудя. Моята педиатърка все казваше за дъщеря ми да я обличаме по-леко, защото новородените издържали на студено, но не и на топло ( не могат да се охлаждат). Та ми е чудно дали наистина дрешките трябва да с а с дълго ръкавче newsm78

# 508
  • София
Здравейте, момичета! Аз от 22.04. съм в 45-дневния болничен, за запис на тонове ще ходя всяка седмица, вече бях два пъти. И двата пъти при записа на тонове, нашето бебче заспива и акушерката не може да го събуди  hahaha Миналата седмица беше 1945 гр. - малко дребнички вървим, но д-р Михова казва, че сме в граници, макар и на долна граница. Ходя на преглед през седмица, заради много зрялата плацента, за сега всичко е наред. Не си спомням добре, на коя от вас също и бяха казали, че има зряла плацента, но ще я помоля да пише дали при нея следят някой показател по-специално, някакви изследвания и изобщо какво и казва следящия АГ.  
Моята едната плацента е доста зряла, Д- р Михова каза, че трябва доплер всяка седмица и тонове през 3 дни. Дяволов заради това иска да ме приема в МД за наблюдение.
На мен ми обясниха за тоновете, че е хубаво да имат амплитуда, да не седят еднакви.
Белисима, посетители имах много, ама вечер пак изперквах.
Пепи е уникален сладур Heart Eyes
Мариа87, лигла едва ли, след толкова зор за забременяването и за износването, ама то на мъжете им е широко около врата Mr. Green Crossing Arms

# 509
  • София
Ето ме и мен с двете госпожици Simple Smile - днес имах записан час за д-р Ослеков за насрочване на дата за планирано секцио в болница Надежда (в 33-та г.с. съм с близнаци). Учудването ми беше, че нямаше преглед, а само за секунда сестрата провери тоновете на бебетата, колкото да ги запишат във въпросника, който попълваше доктора. Записа ме за 10.06, което е първия ден на 38 г.с. Дано издържим до тогава, че има още месец.  Както казах всичко беше на хартия- въпроси за алергии, болни в семейството, кръвно, и др. За упойката каза, че стандартно ползват спинална, но ако пациентката държи толкова много на обща ще и сложат. Общата вреди освен на майката и на бебетата. Другата седмица съм на стандартен преглед в Малинов да видим по колко тежат бебетата и да започнем с мерене на тоновете.

Общи условия

Активация на акаунт