Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
В началото майките смятат, че е достатъчно да повдигнат леко матрака в горната част, като поставят плътна хавлиена кърпа под самия матрак, за да има съвсем лек наклон. Възглавницата влиза в употреба на по-късен етап. В началото майките не препоръчват използването на възглавници за бебета и предпочитат да повдигнат матрака с плътна хавлиена кърпа. По отношение на пелените някои майки използват около 5 на ден и предпочитат марката Pampers, като често използват еднократни пелени.
-
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
-
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
-
Какво представлява естественото раждане в Св. Лазар?
-
Какви са препоръките за закупуване на пелени за новородено?
Упс, сега виждам, че ти си в Германия.
Под "20часа напъване" имаме в предвид 20 часа действителни напъни и опити бебето да излезе. (Не контракции и т.н.)
10-те процента са все пак, че с бебон всичко е наред, което разбира се никак не е малко...Обаче нито дата за секциото уточнихме по ред причини /не одобри моите две избрани, че едната била късно, а другата пък неделя и анестезиолозите се дърпали
Тъпо ми се вижда да търся частен кабинет идинствено за да чуя заветните килца, които, както всички знаем, пак не са нещо съвсем точно, на което да се надържаш.
Иначе юнакът продължава да върви по биометрия с десетина дни напред. Пусна ми кръв, урина. На 20.05. като се видим за оформяне на болничния, ще ми пусне и микробио да видим докъде съм я докарала с кандидата и така.
Аз май съм от малкото, дето не са ги затормозили киселини...Само се е случвало в отделни случаи от дадени храни да ми се раздразва стомаха и да получавам едни доста неприятни спазми, но с нош-па се овладяваха. Надявам се така да съм до края, че тази екстра, доколкото съм чела/чувала в какво се изразява, си е бая гадно усещане
чак се изплаших, защото отне време докато се разсее, пък и самото чувство беше по-различно от обичайното втърдяване при контракция 

Лекарката ми каза, че най - вероятно е свода и да отида на ортопед. Знаете ли добър ортопед, който работи със ЗК? Отидох до джи-пи-то ми, но нея я нямаше, нямаше я и сестрата, а две напълно непознати лица - заместнички. Те не ми дадоха направление..... хайде утре пак ще куцам сутринта, да видя дали сестрата ще ми даде, че се чухме по телефона и уж разбра за какво иде реч. Но въпросните 2 заместнички ме посъветваха да не правя нищо сега