Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
В началото майките смятат, че е достатъчно да повдигнат леко матрака в горната част, като поставят плътна хавлиена кърпа под самия матрак, за да има съвсем лек наклон. Възглавницата влиза в употреба на по-късен етап. В началото майките не препоръчват използването на възглавници за бебета и предпочитат да повдигнат матрака с плътна хавлиена кърпа. По отношение на пелените някои майки използват около 5 на ден и предпочитат марката Pampers, като често използват еднократни пелени.
-
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
-
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
-
Какво представлява естественото раждане в Св. Лазар?
-
Какви са препоръките за закупуване на пелени за новородено?

прекрасен звук ..само да ви питам щот ми казаха че да се мерят тоновете се връзват на корема някакви неща да ама днеска го чухме само на ехографа
дали наистина е мерила тоновете или ми е замазала очите
..ох с тая лекарка ще се побъркам.."

) Аз даже от английските сайтове си вземам от 0-3м, пък и да са малко големи в началото, все ще им дойде времето
Мисля че наистина пък колко ще е по-голямо и то родено преди термин-май вече клоня към 50.Комплекта е такъв,че като стане вече много топло няма да можем да го слагаме.

но това, че се муси за след работно време или уикенда направо ме разби