Връзка с женен мъж

• 50 424
  • 443
  •   1
Отговори
# 210
   Е, има вероятност да не може с пенис, пък с други части на тялото си да е виртуоз в леглото. Mr. Green Laughing

Е, да, сещам се за поне две части!

# 211
Нали.  И други ме питат ма за какво ти е.  Joy Не е съвсем импотентен човека, ма кажи речи.. То аз не знаех, че може да има такъв проблем като се забърквах с него. Виртуоз е с други части на тялото. Като цяло от моя скромен опит от 3 ма мъже този е най-зле. Crazy Ми има страхотно чувство за хумор.Липсва ми присъствието му, много е обаятелен. Ласкаех се, че е избрал мен, а той е център на вниманието където и да се появи. По-възрастен е, имаше много какво да се научи от него. Някаво страшно привличане имам към него хем от месец и половина не сме заедно вече

# 212
Виртуоз е с други части на тялото.

Това осветли картинката, ама веднага виждам противоречието
Като цяло от моя скромен опит от 3 ма мъже този е най-зле. Crazy

Чувството за хумор е ценно качество, но живота не е само шеги и закачки. Нещо те привлича, сигурно е така, а най-вече ти липсва внимание Wink Сега пък започвам да се чудя какво ли може да се научи от него.  newsm78

# 213
Този е най-зле в леглото имам предвид. Laughing Липсва ми тръпката. Интересното е, че внимание от мъжа ми не ми липсва, напротив.. Rolling Eyes Много ми е различен. От мен. От мъжа ми. Не съм била с по-възрастен мъж - за някои не е кой знае какво 8г. не знам може да има нещо общо. интересен ми е. Той знае как да заинтригува една жена.

# 214
Този е най-зле в леглото имам предвид. Laughing Липсва ми тръпката. Интересното е, че внимание от мъжа ми не ми липсва, напротив.. Rolling Eyes Много ми е различен. От мен. От мъжа ми. Не съм била с по-възрастен мъж - за някои не е кой знае какво 8г. не знам може да има нещо общо. интересен ми е. Той знае как да заинтригува една жена.

...Не бях за секса. В това отношение моят си имаше някакви проблеми.. Въобще на страшен любовник попаднах Mr. Green Имах нужда от внимание, тръпка, не знам. ...

bellaz, моля те събери си мислите, непоследователна си, противоречиш си!

# 215
  • София
Само дето повечето нито са умни, нито богати, а жените нито красиви, нито кой знае колко надарени. Накрая се оказва, че са си лика-прилика. Joy

# 216
Абе твърденията как на 50годишните не им става са леко преувеличени. Simple Smile
То и на 30годишни може да не им става, но не се твърди как на всички не им става.
Ако човек никога не е контактувал с по-възрастен мъж (говоря разлика 8-12г. и повече) може и да му е интересно. Ако все пак е имал някакви по-близки отношения с такъв....хора, като хора. Някои нямат повече нито опит, нито акъл, или каквото и да било друго от един връстник. )

bellaz, тоест вие изобщо не сте се запознавали реално ли? Всичко се разиграва в нета? Или нещо яко объркано има в тази история.

# 217
съвсем реално си се познаваме. Simple Smile

# 218
Херц, може и да ти се струва, че си противореча. Все едно съм на разпит - противореча ли си не си ли противореча. Така стоят нещата както съм ги написала. И аз не знам какво точно харесвам в него. След като не иска да сме заедно бих искала да го виждам като приятел или да си пишем. И това ли ще ти дойде като противоречие. Искам да имам този човек по какъвто и да е начин в живота си. Нооо знам, че вероятно никога няма да се видим или чуем..
Иначе при него нежеланието вероятно следствие и от не-моженето му Rolling Eyes

Виж, на мен ми е все тая. Ти споделяш и нещо в това, което пишеш, и с което ни занимаваш, не се връзва. Ти знаеш най-добре какво ти е положението и какво чувстваш. Не бих ти давала съвети, очевидно си много объркана.
Maryse, прочети назад, в един момент не е никакъв любовник, в другия е виртуоз в леглото и т.н.

# 219
Ми не е много трудно да си го представиш не го вдига особено, но го бива в други неща. Кое не ти се връзва. Бе все тая е наистина връзва ли ти се или не. Това са фактите.

# 220
Ми не е много трудно да си го представиш не го вдига особено, но го бива в други неща. Кое не ти се връзва. Бе все тая е наистина връзва ли ти се или не. Това са фактите.

Да, все тая е дали му става пръста, езика или оная работа. Дай да приключваме с разбора, че така или иначе няма да се разберем!

# 221
А този любовник, на който не му става, на каква възраст е?

Връзки съм нямала и нЕмам нужда  - нито с женени, нито с ергени, нямам какво да добавя по темата,
обаче влязох от пусто любопитство и хоп- любовника не бил никакъв любовник!

# 222
  • Бургас
Темата претърпя тотален срив. Вие ми разбихте детските фантазии. Страх ме е дори да си помисля за любовник, защото:
1. Ако се кексим качествено 3 месеца, може да хукне да се мести и да е по - близо до мен. - Това граничи с УЖАС №1
2. Може  и да не се кексим. Това си е приятел с маалко облаги.

Аз все си мислех, че любовника се използва за размазващ секс, без много приказки и уговорки от рода на къде ще ходим другата седмица.

На питанката на мацката, която щяла да се мести до женения с 12 годишна щерка...Ти в час ли си моме? Искаш да се разделиш с гадже, да се местиш на майна си, да чакаш евентуален развод и да се оправяш с доведена дъщеря тийн и бивша??? Или си мазохист или не знаеш какво следва   bouquet

Извода: Вибратор. Никакви женени мъже. Никакви омъжени жени  hahaha

# 223
Съгласна съм с всичко казано от MeMyselfI.
Кой ще се мести до женения с 12 годишна щерка, къде е това, как съм го пропуснала? Леле, леле, каква еретична мисъл, ужас...

# 224
  • Sofia
   Имаше по-назад една такава напориста девойка. Grinning Тя имала връзка с женен мъж по време на командировката му в нейния град. Той, обаче, после се прибира в неговото си населено място, при жена си и детето си и не се сеща дори да звънна на главната героиня. Тя гасне по него, макар да има сериозен приятел, готов на всичко за нея, и умува дали да не се премести при любовника, ей-така, като самосиндикално взето решение, без да се съвещава с него. Mr. Green Чудя се каква ли би била реакцията му, ако разбере за плановете ѝ. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт