Връзка с женен мъж

• 50 576
  • 443
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми е чудно как се справят с още една връзка чисто организационно. На младини съм имала по 2 гаджета, едвам се оправях с тях. Накрая винаги оставаше само един или нито един.  Simple Smile

# 31
  • sf
Трудничко е , ама любовта дава крилааааааааааааааааааааа  Joy

# 32
Ако наистина  не искаш да си разваляш семейството, прекрати връзката преди да хлътнеш прекалено много.
За протокола- смятам,че ако половинката не разбира, няма лошо от време на време по някоя кратка афера  Mr. Green
Тя вече е хлътнала! И аз не намирам нищо лошо в аферата, това действа толкова мотивиращо  Simple Smile
 iany, в организацията е най-силната тръпка !

# 33
  • Варна
... в организацията е най-силната тръпка !

Ти да видиш...  newsm78
Че да се хване тогава да организира благотворителни концерти, сватби, погребения...

# 34
... в организацията е най-силната тръпка !

Ти да видиш...  newsm78
Че да се хване тогава да организира благотворителни концерти, сватби, погребения...
Всеки да организира, това което може Wink

# 35
  • София !
Извинете,за несериозното отношение,ама не зн защо,като прочетох поста на Дес се сетих за това http://m.youtube.com/#/watch?v=Ajzpd-ONOdo

Joy

Край, тази тема развали празниците на мъжете които надничат във форума. Сега ще падне едно чудене дали жената или любовницата им е авторката и отиде празничното настроение. Joy

Определено  Laughing .
Ще се ''хвърлят'' в размисли и страсти  Mr. Green

# 36
А-аа не.Аз знам, ред бул дава крилааааа  Naughty Naughty Naughty Naughty

# 37
А-аа не.Аз знам, ред бул дава крилааааа  Naughty Naughty Naughty Naughty
Ред бул-а е друга работа! Говорим за едни други крила, ама тази игра не е за всеки Laughing

# 38
Знам ги тези игри аз.Пред очите ми толкова щастливо женени мъже си менкат любовници.Гнусна работа. Sick
Пък за крилете...после в съда им ги поорязват.

# 39
Знам ги тези игри аз.Пред очите ми толкова щастливо женени мъже си менкат любовници.Гнусна работа. Sick
Пък за крилете...после в съда им ги поорязват.
Затова казах, че тази игра не е за всеки! Я се стигне до съд, я не! Я им орязали крилата, я им дали свободата волно да летят. Менкането на любовници не е толкова гнусно, колкото увъртането на любовни отношения в две семейства, или не дай Боже, единият с най-близката приятелка/ приятел на другия.

# 40
От началото на януари подозирах моята съпруга в същата афера за която тя упорито криеше-явно добре се е усладило и до последно отричаше докато не я притиснах сериозно.
Резултатът почти 4мес. Агония,която все искаме да спрем хем все изкарваме нови факти,които отново посипват сол в раните и задълбичавят проблема.Същата класическо оправдяние, че никой не ивкал да си разваля семейството,в което като отговор на мъж,който държи на семейните ценности до полуда незнам въобще дали да давам втори шанс,след като съм загубил всякакво доверие и редно ли е да проеължа смо в името на децата,поради което изпитвам остро противоборвтво,че такс вървя срещу себе си и непрекъснато се измъчвам така.
Затова от собствен горчив опит казвам дали въобще имаш право на подобно деяние,след като си вече семеен и товаводи до непредвидими послееици.

# 41
  • София
Такава връзка може да ти се отрази доста добре стига да си сигурна в собствените си и тези на другата страна умения да я поддържате. Това включва да имате еднакви желания /само секс, секс и чувства, комуникация и рядко секс и т.н./, да пазите семейството си и семейството на другия и др.подобни.
Такава връзка може да продължи няколко месеца или над 10 години, в зависимост от желанията ви. Рядко е само секс, обикновено в нея има и малко чувства, желание, страст, приятелство, бизнес и много тръпка.
А това колко често ще се виждате...ами никой не бяга от хубавото. Ако ти е хубаво с него, нормално е да ти се иска да го виждаш по-често. С времето нещата се успокояват-или се балансират на едно нормално ниво /честота/ или приключват набързо.
Ако успееш да допълваш емоционалния и физическия си живот с тази връзка,продължи я, но наистина се иска внимание и умения за такива паралелни връзки.

# 42
  • София
 Shocked Shocked На този свят всичко е възможно  Twisted Evil Twisted Evil

# 43
От началото на януари подозирах моята съпруга в същата афера за която тя упорито криеше-явно добре се е усладило и до последно отричаше докато не я притиснах сериозно.
Резултатът почти 4мес. Агония,която все искаме да спрем хем все изкарваме нови факти,които отново посипват сол в раните и задълбичавят проблема.Същата класическо оправдяние, че никой не ивкал да си разваля семейството,в което като отговор на мъж,който държи на семейните ценности до полуда незнам въобще дали да давам втори шанс,след като съм загубил всякакво доверие и редно ли е да проеължа смо в името на децата,поради което изпитвам остро противоборвтво,че такс вървя срещу себе си и непрекъснато се измъчвам така.
Затова от собствен горчив опит казвам дали въобще имаш право на подобно деяние,след като си вече семеен и товаводи до непредвидими послееици.
Лоша работа! При вас случаят е или-или.

# 44

Това всеки сам си го определя, и е негов личен избор, съпроводен от разбиранията му , усещанията му, ценностите му и пр. неща. Не без значение е и нивото на собствения му егоизъм /без оглед на последствията/ - в тоя случай  водеща е `мотивацията`, че щом лъжата не е разкрита, нещата са си о.к.,  семейството е запазено, даже в някои случаи "заздравено" - така четох.
Разни хора, разни идеали, лошото е, когато при двамата са различни.

Общи условия

Активация на акаунт