Връзка с женен мъж

• 50 321
  • 443
  •   1
Отговори
# 315
nofelet, пишеш ясно и конкретно толкова, колкото всеки друг може да пише за Луната. Simple Smile
А и точно ти, който се изявяваш като голям моралист да ми говориш за извънбрачни връзки, няма нужда...

# 316
  • София
Става дума за онези мъже, на които всичко вкъщи им е както трябва, но просто искат от време на време да боцнат малко странична мръвка.
Ама то и при жените има такива-дето искат просто от време на време да им влезе нещо по-различно от познатата мръвка.... Mr. Green
А характерно за любовниците е, че ако им хареса с теб..... неминуемо започват да повишават и времевите, и финансовите, и емоционалните си претенции
Характерно ще бъде, ако се среща при почти 100% от тях. А това не е така!

Трябва да се отбележи, че при съпругата и любовницата /женените/ приоритетите са различни. Различно е и искането на мъжа от тях.
-Между съпруга и съпругата приоритет е вечер да те посрещне някой, да си легнеш до някого, да имаш постоянно някого до себе си по житейския си път. От този някой ти очакваш постоянство, уважение, приятелство, разбиране, грижа за децата и дома, сериозно отношение и ангажираност. Както каза, nofelet, не всяка жена става за съпруга/съответно и мъж за съпруг/. Да, има ги и любовта, секса, парите и т.н., но сякаш другите неща са по-постоянни, дългосрочни и важни.
-Между съпруга и любовницата /или обратно/ приоритет може да бъде различен, но общо взето той е между секс, тръпка, нежност, приятно прекарано време, ухажване, пари, просто лов Mr. Green, внимание и прочие. В повечето случаи се бяга от ангажираност, обещания за дълга връзка, сериозно отношение, камо ли пък грижа за деца, дом.
Та, твърде е възможно, при наличие на съпруга и любовница /съпруг и любовник/да получаваш различни неща, които изпълват живота ти и те правят щастлив. В крайна сметка човек живее веднъж и основната му мисия е той да бъде щастлив, без да пречи на другите. Съответно няма прецакани в повечето ситуации-нито мъж, нито любовницата, нито съпругата.
Ето затова повечето женени хора имат, имали са или ще имат любовник/ца рано или късно. Wink

# 317
  • Sofia
Ето затова повечето женени хора имат, имали са или ще имат любовник/ца рано или късно. Wink

И един мармот завива шоколад... Joy

# 318
nofelet, пишеш ясно и конкретно толкова, колкото всеки друг може да пише за Луната. Simple Smile
А и точно ти, който се изявяваш като голям моралист да ми говориш за извънбрачни връзки, няма нужда...
Като искаш ти много конретика и като ти се говори за личния ти живот - хайде сподели ни защо толкова те дразни виждането, че любовницата е втора цигулка?

Щом искаш аз да обяснявам лични неща, значи явно за теб не би било проблем да разказваш своите си лични истории.

Та така, нека чуем кога си била любовница, как беше и колко щастлива беше... И с това ще ни обориш и ще се съгласим, че да си любовница е супер оферта.

Щото инак излиза, че хем те дразни, че си втора цигулка, хем нямаш аргументи за обратното.

Аз примерно мисля, че той чука жена си много по-качествено и много по-често отколкото чука теб. Даже съм 100% сигурен. Но ти не си втора цигулка... Simple Smile

# 319
nofelet, и защо аз трябва да го правя, а ти не?. Simple Smile
Нямам какво да доказвам нито на теб, нито на когото и да било друг от форума.
Не виждам и теб лично какво те бърка коя е била любовница и коя не. Освен ако въпроса не те засяга лично. Simple Smile
А разглеждането на който и да е въпрос, или ситуация едностранчиво, издава тесногръдие и неприемане виждането на другите.

# 320
  • тук-там
Аз примерно мисля, че той чука жена си много по-качествено и много по-често отколкото чука теб. Даже съм 100% сигурен. Но ти не си втора цигулка... Simple Smile

Ох, слънце - ти вземи се съсредоточи върху твоята... Зарежи чуждите...Joy 
Че току виж друга тема отвориш.

# 321
Wild_rabbit, интересно ми е как човек, който толкова държи на семейни ценности, морални устои и т.н. е сигурен и убеден в това как други мъже чукат жените си. Simple Smile
Или и той е чукал чужди жени, за да е толкова запознат...и да може да твърди как се изявява върху собствената си и после върху чужда. Simple Smile
Пък и чак такава самоотверженост в леглото след години брак...която да бие нова и свежа връзка...не съм чувала да съществува.

# 322
Не бих могла да бъда с някого, ако знам, че е избрал друга жена да се оженят, да му роди деца, да сподели целия си живот с него. Любовниците се сменят, съпругите (в повечето случаи) не. Не искам да съм (лесно) заменяема за никого камо ли за човек, на когото отделям много от времето си. В природата на жените е да искат да са единствени и специални. Освен, ако цялата процедура не е за единия секс де, а ако е, съвсем не мога да коментирам, защото за мен е немислимо.  Peace

# 323
  • тук-там
Wild_rabbit, интересно ми е как човек, който толкова държи на семейни ценности, морални устои и т.н. е сигурен и убеден в това как други мъже чукат жените си. Simple Smile
Или и той е чукал чужди жени, за да е толкова запознат...

Нищо не е чу...л... Самочувствието му толкова е подбило носа му, че се чуди как да предотврати евентуално  кръшкане на благоверната. Която, явно има защо и вече гледа в страни, но най-вероятно телефончо така и няма да разбере.... Peace
Аз и стискам палци!

# 324
nofelet, докато не ти се случи на практика да имаш поне 1-2-3любовници от различен тип, само си дрънкаш и развиваш теории. Simple Smile
Които като цяло не са лоши, но покриват минимална част от това, което може и се случва реално.
Ти имал ли си любовница успоредно с жена си? Какво време ,финансови средства, емоционални и други си и отделял? Тя доволна ли е била от това?
Ако не можеш да отговориш на нито един от тези въпроси, преминаваме на етап "дървен философ" и нищо повече.
Хубаво написано, но няма никаква практическа гледна точка.

Peace

# 325
nofelet, и защо аз трябва да го правя, а ти не?. Simple Smile
Нямам какво да доказвам нито на теб, нито на когото и да било друг от форума.
Именно. И аз така мисля. Но ти първа започна да извърташ темата в лично качество и да ми задаваш лични въпроси. Съжалявам, но няма да разкрия нищо повече от това, което казах. Който иска да ми вярва и да приема думите ми без допълнителни доказателства от личния ми опит. Който пък не иска, негова воля.

Wild Rabit, и ти си от дразнещите се на термина "втора цигулка" и ти личи от километри. Нямам представа защо една жена може да изпитва неприязън към наричането на една любовница "втора цигулка". Единственото, за което се сещам, е, че самата тя е любовница. Ако има друга причина, моля, поправете ме. Иначе, ако искаш да ме ангажираш в някаква дискусия, кажи нещо по-същество. С дребни заяждания не възбуждаш интереса ми, а само се излагаш пред публиката.

Един мъж нарече любовниците "втора цигулка" и ти първа пламенна защитничка скочи гневна да ги пазиш Simple Smile Погледни се отстрани малко. Мисля, че ще ти е полезно.

# 326
  • София
Разбирам плюсовете на такава връзка, разбирам и рисковете, както и при аналогичния вариант - мъж с омъжена жена. Но, според мен, човек трябва да е съвсем наясно какво може да очаква от такава връзка. И да ползва сивото си вещество по предназначение. Самозалъгването може да навреди много.

# 327
За мен въпросните определения като "цигулка" не са ми по вкуса, независимо за кого се използват.

# 328
Тук едни говорят за връзка, други за преживяване, авантюра с женен мъж.
И да при връзка любовницата е винаги на второ място. Ако не е, то тогава
мъжът е женен само фактически. Но тава се случва само когато той е
влюбен.
За секса пак е относително. Любовницата е адреналина, новото, свежото
но понякога точно тя е катализатора за сексуалното преоткриване на
двамата партньори в семейството.
Един познат беше казал за изневерите си, че всеки път след като изневери
се чуди защо го е направил. Казва, че секса със съпругата му е най-хуба-
вия, който е правил някога, но тава до следващия път.
Та така - свят широк, хора всякакви и нещата никога не са само черни
или само бели.

# 329
Страшно чукал жена си.. Пхаха та тя му е писнала до втръсване. Чукаше я веднъж на две седмици  Joy

Общи условия

Активация на акаунт