Връзка с женен мъж

• 50 365
  • 443
  •   1
Отговори
# 330
Страшно чукал жена си.. Пхаха та тя му е писнала до втръсване. Чукаше я веднъж на две седмици  Joy

Кой? Laughing

# 331
  • Sofia
Страшно чукал жена си.. Пхаха та тя му е писнала до втръсване. Чукаше я веднъж на две седмици  Joy

Кой? Laughing

Явно лИбовникът! Joy

# 332

Кой? Laughing

Явно лИбовникът! Joy

На две седмици, ама може да е секс с пълна програма! Нали старият вол оре тъжно и дълбоко, знаеш ли каква им е историята?!

# 333
Каква щастлива емоция носи това изказване само.  Rolling Eyes

//И аз да съм мъж и да съм си хванал любовница, и аз щях да и казвам, че уважавам жената веднъж на 2 седмици. Да бе. Щях да кажа, че я я огряло веднъж в месеца, я не.  Laughing

# 334
  • Бургас
 hahaha
Това е като:
Ние спим в отделни стаи.
Даже вече не се целуваме.
Седя при нея заради децата.
Писна ми да ми мрънка.
Не можем да говорим вече.
Само иска от мен, вечно е недоволна.
Не я обичам вече.
И бля, бля, бля....
Ако едно или две бяха истина този мъж нямаше да седи там.
Много е тъпо да мислим как някой чукал жена си /извинявам се за думичката/. Колко пъти и т.н. И да се дивим на бройката.
Ако за една жена е важно да бъде чукана повече пъти от друга... Joy ОК. На мен ми звучи тъпо. Щом някой е доволен и спи добре от тази мисъл – ОК.

Допълвам се: Ако благоверната реши да вдигне летвата и повиши бройката до 2 – 3 пъти седмично, тоз левент и Виаграта нема да му помогне. Любовницата ще иска да е поне с един път отгоре. Жална му майка Хахахах

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 11:47 от MeMyselfI

# 335
Страшно чукал жена си.. Пхаха та тя му е писнала до втръсване. Чукаше я веднъж на две седмици  Joy
Идеално. Като в енциклопедия сте. Абсолютно типична заблуда на втората цигулка. Всеки женен мъж лъже любовницата си, че сексът с жената е скучен и не върви и едва ли не, го прави насила.

И типично всички втори цигулки удобно пропускат да си зададат следните въпроси:
1. Ако прави толкова готин секс с мен, защо си мисля, че не го прави и с жена си (ако не по-добър, то поне същото качество като и с мен)?
2. На базата на какви реални данни му вярвам, че не чука жена си редовно?
3. Щом лъже така добре жена си, защо съм така убедена, че с мен задължително е честен?

Забелязвал съм следния интересен феномен - любовницата иска да свършваш много пъти. Иска пак и пак. Винаги ми е било странно защо? След като тя си получава необходимата и предостатъчна бройка оргазми, защо е нужно и мъжът да свърши много пъти Simple Smile Е, с времето схванах що Simple Smile Щото да няма ищах, а и материал за жена си после. Хитро. Щом свършва по два-три пъти с мен, надали има сила после да оправя и жена си, си мисли любовницата. А това е голяма заблуда. Повечето мъже ще ви кажат, че колкото повече секс правиш, толкова по-ефективна става половата ти система. С правилно хранене, добър сън, спорт и психическа воля можеш да чукаш за рекорди. Ако един мъж ИСКА и ЦЕЛИ сексуално да задоволява две жени, той винаги намира начин. Как мислите, че съществуват семействата в арабския свят? Надявам се не смятате, че само една от арабските съпруги намазва, а другите са на пост и молитва?

Та така... Колко често е чукал жена си няма как да знаеш. Знаеш каквото му е удобно да ти каже. И вярваш, защото иначе трябва да приемеш, че си "втора цигулка". А както вече се убедихме, този етикет любовниците никак не го лайкват Wink

И, моля. никой да не ме пита откъде ги знам тия работи. Приемете, че един ден просто паднаха от небето, написани на листче с красив почерк Wink

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 12:17 от nofelet

# 336
Добре де, Нофелет, дори и така да е - защо така настървено ги нападаш тез' втори цигулки? Че и с такива детайлни обяснения. Не можем ли да приемем, че има хора различни и не е задължително всеки да живее според нашите разбирания за нещата?

Като някоя измамена съпружка звучиш, честно.  Tired

# 337
Мъж, който тръгне да ми обяснява колко често чука жена си, как му мрънка и др. от сорта, просто не е достатъчно мъж.
Нито ме е вълнувало, нито сега би ме затрогнало какво прави в семейството си, с жена си, как, защо, дали и т.н. Simple Smile
Жена, която разпитва по горните точки женения си любовник, е по-добре да не се е хващала на това хоро. Явно е, че не става за тази работа и винаги ще се чувства в трета глуха.

nofelet, хаха, може и с грозен почерк да са били, все едно е. Simple Smile

# 338
Харесвам противоречивите тези. "Втора цигулка" не тръгна от мен, а от друг потребител. И веднага изскочиха някакви обидени, дето така и не казват защо са обидени Simple Smile Хем не са втори цигулки, хем се обиждат. Не знам. От името на някоя си там абстрактна "втора цигулка" ли се обиждат... И какво им пука за нея Simple Smile Та така... Просто разбивам някои митове и заблуди.

Иначе... съвсем честно - ако се загледаш в постовете ми - аз никъде не съм казал нищо против "вторите цигулки". Много мъже не могат да свирят на една. И се чувстват нещастни без втора. Та... затова аз уважавам вторите цигулки и намирам много позитиви в съществуването им.

# 339
nofelet, по-скоро много мъже не успяват да дадат това, което иска една....и решават, че ще могат при 2-3-5-10та. Simple Smile
То ако не струваш, не са ти жените криви....но пък не пречи да се пробваш тук-там. Докато не те разберат и на следващото място що за човек си....и така продължаваш. Simple Smile

# 340
На мен ми беше все тая колко и кога такова жена си, Nofelet. Не се вълнувай толкова. Ма много ги разбираш тия работи явно и ти имаш опит, а само се правишшшш. Тука нещо логиката издъхва обаче. Примерно аз съм му споделяла, че ние с мъжа ми правим много.., явно е трябвало и аз да лъжа newsm78 кви ка тия глупости.. та жена му си му е жена да си я ползва колкото иска. аз го бях взела с нея тъй или иначе. никога не ми е пречила  Laughing още по-малко да го ревнувам. той това го знаеше и просто е безмислено да ме е лъгал, защото просто това ми е било безразлично. иначе да, съгласна съм, че вероятно мъжете го правят

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 23:06 от bellaz

# 341
На мен ми беше все тая колко и кога такова жена си, Nofelet. Не се вълнувай толкова. Ма много ги разбираш тия работи явно и ти имаш опит, а само се правишшшш. Тука нещо логиката издъхва обаче. Примерно аз съм му споделяла, че ние с мъжа ми правим много.., явно е трябвало и аз да лъжа newsm78 кви ка тия глупости.. та жена му си му е жена да си я ползва колкото иска. аз го бях взела с нея тъй или иначе. никога не ми е пречила  Laughing още по-малко да го ревнувам. той това го знаеше и просто е безмислено да ме е лъгал, защото просто това ми е било безразлично. иначе да, съгласна съм, че вероятно мъжете го правят
Добре де, а ако жена му също го раздава отворена с някой и друг любовник, и накрая от толкова много хора, друсащи се на един клон, се окажеш с някоя венерическа болест?  newsm78 Не се заяждам, просто много се чудя. Трябва голяма смелост и непукизъм, за да рискуваш да спиш с някой, който спи с друга. А и трябва минимална гнусливост. Мен би ми било нелицеприятно да знам, че (с извинение) члена дето ме пенетрира може сутринта да е бил в друга слива.

Нямам подобен опит, а и досега никога не са ми изневерявали (та не съм засегната ощипана девойка). Само си разяснявам принципите на секса с обвързан мъж, от любопитство. Де да знам, да се захласнете в дълбока, платонична афера... новата тръпка, пеперудите в корема, огромно разбиране... по ми е възможно да си представя с всякакви възможни краища. Но в продължение на някакъв период от време (не един път, а месеци, години) да се развива сексуална странична връзка нещо ми е много трудно да визуализирам.

# 342
  • Sofia
Трябва голяма смелост и непукизъм, за да рискуваш да спиш с някой, който спи с друга. А и трябва минимална гнусливост. Мен би ми било нелицеприятно да знам, че (с извинение) члена дето ме пенетрира може сутринта да е бил в друга слива.

Бе, каква слива, какъв член. Laughing bellaz явно е дотолкова негнуслива, че преспокойно се мляска по устата с любовника си, който, примерно, сутринта е правил френска любов на жена си. Sick Честно казано, на мен би ми се доповръщало от една такава мисъл.

# 343
Те за това хората са казали, че който го е страх от мечки не ходи в гората.  Simple Smile

# 344
Те за това хората са казали, че който го е страх от мечки не ходи в гората.  Simple Smile
E, да де, ама по гори съм обикаляла наистина много, а мечка досега не съм виждала. Виж, колежки с гъбички (в най-добрия случай) съм виждала и (тъжно или не) не веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт