Кой?

ОК. На мен ми звучи тъпо. Щом някой е доволен и спи добре от тази мисъл – ОК.
Е, с времето схванах що
Щото да няма ищах, а и материал за жена си после. Хитро. Щом свършва по два-три пъти с мен, надали има сила после да оправя и жена си, си мисли любовницата. А това е голяма заблуда. Повечето мъже ще ви кажат, че колкото повече секс правиш, толкова по-ефективна става половата ти система. С правилно хранене, добър сън, спорт и психическа воля можеш да чукаш за рекорди. Ако един мъж ИСКА и ЦЕЛИ сексуално да задоволява две жени, той винаги намира начин. Как мислите, че съществуват семействата в арабския свят? Надявам се не смятате, че само една от арабските съпруги намазва, а другите са на пост и молитва?

Хем не са втори цигулки, хем се обиждат. Не знам. От името на някоя си там абстрактна "втора цигулка" ли се обиждат... И какво им пука за нея
Та така... Просто разбивам някои митове и заблуди.
кви ка тия глупости.. та жена му си му е жена да си я ползва колкото иска. аз го бях взела с нея тъй или иначе. никога не ми е пречила
кви ка тия глупости.. та жена му си му е жена да си я ползва колкото иска. аз го бях взела с нея тъй или иначе. никога не ми е пречила
Не се заяждам, просто много се чудя. Трябва голяма смелост и непукизъм, за да рискуваш да спиш с някой, който спи с друга. А и трябва минимална гнусливост. Мен би ми било нелицеприятно да знам, че (с извинение) члена дето ме пенетрира може сутринта да е бил в друга слива.
Честно казано, на мен би ми се доповръщало от една такава мисъл. 
Препоръчани теми