Връзка с женен мъж

• 50 315
  • 443
  •   1
Отговори
# 375
  • тук-там
Какво ли не е в състояние обаче да избълва една жена, за да защити човека до себе си....без дори да е направил нещо от това, за което се говори в темата. Simple Smile
Е, някои съпрузи със сигурност имат нужда от защита....добре, че имат толкова самоотвержени съпруги.

Те просто се опитват да запазят територия, която отдавна не е само тяхна! Peace
Жалкото е, че толкова "горят",в ситуацията,  че чак сами си вярват!
Като плюя два пъти през  рамо  и.....всичко е тип-топ... Peace

# 376
Wild_rabbit, малко ми е неясна позицията "моя мъж никога не е и няма да ми изневери", но аз ще се пенявя по други евентуални кръшкачи и жените, които се възползват от неверни мъже. Simple Smile

# 377
  • София
//И аз да съм мъж и да съм си хванал любовница, и аз щях да и казвам, че уважавам жената веднъж на 2 седмици. Да бе. Щях да кажа, че я я огряло веднъж в месеца, я не.  Laughing
Лошото е, че в много случаи не е само изказване, а е самата истина. Дори понякога мъжът прикрива точно тази истина от любовницата си.

3. Щом лъже така добре жена си, защо съм така убедена, че с мен задължително е честен?

Забелязвал съм следния интересен феномен - любовницата иска да свършваш много пъти. Иска пак и пак.
Ама за какво да я лъже?! Всяка /добре, де, почти/ е наясно, че щом с нея се е случило, може да се случи по всяко време с друга. Малко любовници си мислят, че са единствени любовници!
И това с многото пъти свършване също не е вярно в много случаи. Например, когато любовницата получава достатъчно секс и вкъщи. Сега ще питате защо има любовник тогава. Е това го минахме вече в темата...

Google76, някои хора не толкова гнусливи. Пък какво да кажем за тези, които правят тройки с любовника си и още някой....Всеки с разбиранията си! Пък да не говорим, че не можем да сме сигурни в човека до нас какви ги върши  Whistling и какви болести може да домъкне!
В този ред на мисли, хора, толкова ме сърбят ръцете да давам реални примери, че едва се удържам просто...Но да речем, ще го перефразирам така...90% от мъжете около мен нямат проблеми с жените си и не са имали никога такива на тема изневяра-никога не са се съмнявали в тях и обратното. 99% от тях /от тези 90%/ са имали или имат любовници, краткотрайни сексуални връзки, дълготрайни любовни връзки, секс за една нощ и т.н. Този останал 1% е за един, който удържаше положението години наред и той се предаде под напора на една девойка, с която след това съгрешиха още няколко пъти. От останалите 98% има такива, при които любовниците са първи приятелки на жените им, имат им пълното доверие и няма никакво съмнение в каквито и ситуации да се окажат. Освен това има такива, чиито жени от сутрин до вечер се трепят на работа и гледат по 2 деца и 1-2-ма възрастни хора. Нито имат време, нито сили да правят секс с мъжа си, камо ли пък да го следят. Някои имат жени, които смятат, че мъжете им са толкова бедни, дебели, прости и грозни, че надали някоя би ги погледнала-ами, поглеждат ги. В някои от семействата се имам и с жената, и с мъжа. Не мога да ви опиша в каква заблуда за взаимната си вярност живеят и двамата?!Мога много примери да изредя, но няма смисъл. Животът е твърде пъстър и колкото по-рано разберем, че не всичко е черно и бяло, толкова по-добре.
Пък нека Black Cat извика мармота пак да завива шоколад.... Mr. Green

# 378
Wild_rabbit, малко ми е неясна позицията "моя мъж никога не е и няма да ми изневери", но аз ще се пенявя по други евентуални кръшкачи и жените, които се възползват от неверни мъже. Simple Smile

Аз не бих гарантирала нищо за себе си, какво остава за някой друг, дори това да е любимият мъж! Съжалявам да го кажа, но такъв е животът, никой нищо не може да ти гарантира, животът е кръговрат, поднася толкова неочаквани, приятни и не дотам приятни изненади. Най-добрият начин да преодолееш страха от това да не ти се случи нещо, е да го отричаш. Разбирам логиката донякъде, но аз за себе си знам, че това дали ще ми изневери моят партньор, е извън моя контрол. Всеки е свободен да прави каквото иска, според своя морал и разбирания за една връзка. Нищо не се случва без причина, затова не обвинявам, не подкрепям и не давам акъл на хора, попаднали в една или друга ситуация извън семейните си отношения.

# 379
  • Sofia
В някои от семействата се имам и с жената, и с мъжа. Не мога да ви опиша в каква заблуда за взаимната си вярност живеят и двамата?!Мога много примери да изредя, но няма смисъл. Животът е твърде пъстър и колкото по-рано разберем, че не всичко е черно и бяло, толкова по-добре.
Пък нека Black Cat извика мармота пак да завива шоколад.... Mr. Green

Beauty, в много странна социална среда вирееш, аз нямам такива познати. Peace И бих казала, голямо щастие е, че нямам, понеже съм адски принципен човек и ако знам, че някой от двойката изневерява, лично бих казала на другия, без да се замисля. Информирала съм приятелка за дейността на възлюбения ѝ, а дори не ставаше въпрос за изневяра, а за нещо много по-леко.

Това, че ти си мълчиш и хладнокръвно споделяш по форумите подобни ситуации, говори много лошо за теб самата, аз лично не бих общувала с човек като теб... Съжалявам, че съм толкова директна, но по-добре наистина тези неща ги разнасяй само по форумите, че иначе ще правиш много грозно впечатление на хората. Peace

# 380
  • Sofia
Аз не бих гарантирала нищо за себе си, какво остава за някой друг, дори това да е любимият мъж!

А аз как гарантирам вече 27 год. за своите мисли и действия? Или няма начин? Wink

# 381
Black Cat 13, това че ти не знаеш за подобни отношения сред приятелите ти, не означава че ги няма. Simple Smile

# 382
Аз не бих гарантирала нищо за себе си, какво остава за някой друг, дори това да е любимият мъж!

А аз как гарантирам вече 27 год. за своите мисли и действия? Или няма начин? Wink

Ами приеми, че някои неща ти се стоварват изневиделица, без да очакваш, предполагаш и да си представяш дори! И не, не говоря за внезапно сполетялата те любов! Говоря за много по-сериозни неща, които обръщат живота ти на 180 градуса. Ето в този случай всички гаранции и клетви, че този мъж е същият този, с който ще остарея, губят всякакъв смисъл. Разговорът може да е безкраен, а на мен не ми се влиза в конкретика. Така, че на въпросът ти - да, в живота понякога се получава така, че да няма начин да гарантираш ни-що!

# 383
Google76, колко си сигурна, че на теб никой никога не ти е и занапред няма да ти кръшка? Айде спри се вече!
Е, откъде да съм сигурна? Разбира се, за следващите 60 години няма как да се подпиша, че няма. Засега мога да се подпиша, че досега не е. Но съм си го избрала такъв, че да може да му се има доверие.
Гуги, я сложи една снимка на този '' не човек, а желязо'' и една твоя задъжително.

п.п недей, може някой да си го познае и да се наложи дълга и скъпа терапия.

За толкова време, ако имаше съпруга, все щеше да е усетила, че живее у нас.  Laughing На този фронт няма смисъл от нападки, защото не се включих в темата, за да се накарам на лошите каки, които може да ми свалят гаджето някой ден, а от чисто любопитство.  Peace

И какво ще рече темата била станала гадна?  newsm78 Ми в крайна сметка за сериозна съпътстваща част от връзката с мъж, който си има друга говорим. Цялата история все пак не е само бурни нощи, румсървиз и пътешествия на екзотични места в "командировките". Аз, ако се изправя един ден пред перспективата да се забия с някой неповторим женен мъж, бих обмислила всички страни, а не само най-ласкавите.

А за многото изневеряващи мъже... Имам и от двата типа примери. Да, виждала съм такива семейства, в които се случва, в повечето случай даже не стигат до раздяла. НО имам и достатъчно примери на наистина щастливи семейства, в които изневярата е нещо, което се случва на другите. И не знам защо има толкова много жени, които напират да убеждават, че едва ли не 98-99 или там, колкото ви дойде % от мъжете изневеряват. Добре, вие как си лягате спокойни до човека, с когото сте, ако сте убедени на 100%, че в един или друг етап от живота ви ще хукне да кръшка? То, че гаранция няма, няма. Никой не казва, че е сигурен, че няма да му се случи от тук до края на света. Та не разбирам откъде пък други са 100% сигурни, че ще се случи. Трябва малко повече позитивизъм, малко повече вяра в хората преди всичко.  Praynig Иначе другото е също толкова напразно обобщаване, колкото етикетите кой печели повече секс вкъщи: жената или любовницата. До случай и до човек.

# 384
  • Sofia
   Herz, отговорът ти като смисъл няма нищо общо с въпроса ми, но наистина няма смисъл да влизаме в излишни полемики. Аз просто казах, че за 27 г. моят характер не ме е предал по отношение на идеалите ми и е устоял на доста обрати, повярвай ми. Peace Най-лесното е да си намерим оправдание и да хвърлим цялата вина върху обстоятелствата, вместо да си признаем, че просто не сме съумели да бъдем достатъчно силни и доблестни. Peace

# 385
   Herz, отговорът ти като смисъл няма нищо общо с въпроса ми, но наистина няма смисъл да влизаме в излишни полемики. Аз просто казах, че за 27 г. моят характер не ме е предал по отношение на идеалите ми и е устоял на доста обрати, повярвай ми. Peace Най-лесното е да си намерим оправдание и да хвърлим цялата вина върху обстоятелствата, вместо да си признаем, че просто не сме съумели да бъдем достатъчно силни и доблестни. Peace

Вероятно ти е по-лесно да четеш между редовете. Peace И аз казах, че АЗ не мога да гарантирам нищо за себе си, не съм те включвала в това число, нали? Въпросът ти беше риторичен, но реших да ти кажа, че това в годините не винаги е възможно, като ти дадох прост пример, но така или иначе е ясно, че разговор не може да се получи между нас.
Иначе искрено те поздравявам за това, което си!

# 386
  • Sofia
Иначе искрено те поздравявам за това, което си!

Мерси! И аз се само-адмирирам. bowuu

# 387
Тук толкова хора са това, което искат да бъдат.....че никого не бих поздравявала за каквото и да било, освен ако не го познавам лично. Simple Smile

# 388
  • Sofia
   Т.е. смяташ, че човек, склонен към изневери, би защитавал гледната точка на моногамния индивид, пък макар и във форум?

# 389
  Т.е. смяташ, че човек, склонен към изневери, би защитавал гледната точка на моногамния индивид, пък макар и във форум?

Във форума доста неща са се виждали....не би ме учудило и това.
А и на живо се е случвало да съм свидетел на подобни трансформации....

Общи условия

Активация на акаунт