Връзка с женен мъж

• 50 302
  • 443
  •   1
Отговори
# 390
Тук толкова хора са това, което искат да бъдат.....че никого не бих поздравявала за каквото и да било, освен ако не го познавам лично. Simple Smile

Напротив, поздравих я за това:
...за 27 г. моят характер не ме е предал по отношение на идеалите ми и е устоял на доста обрати, повярвай ми. Peace

# 391
Herz, всеки може да каже каквото иска....но няма как ти, аз, или друг тук да знае дали това е истина.

# 392
Herz, права си и не си.  Права си, че животът може да  те изненада и  колкото да си подготвен от към градусови крайности ,все пак да не си достатъчно  готов. Само дето за мен да   не си готов за загуба, означава - истинска физическа, всичко останало са бели кахъри.  Иначе любовница или  законна  половина някаква - и двете  може да смятат ,че притежават нещо, само дето  никой никого не може да притежава  и в този смисъл никой никого не може да  губи. Ако осъзнаем това ще сме по-щастливи съпруги и по-щастливи любовници. Всъщност говоря на изуст - никога не съм била нито съпруга, нито любовница...по някакъв независещ от мен начин съм  и двете всеки път.. Simple Smile

# 393
Herz, всеки може да каже каквото иска....но няма как ти, аз, или друг тук да знае дали това е истина.

Факт! Имам някакво мнение за Black Cat 13, единствено от постовете й тук, и в случая приемам, че казаното от нея е истина!

# 394
Herz, права си и не си.  Права си, че животът може да  те изненада и  колкото да си подготвен от към градусови крайности ,все пак да не си достатъчно  готов. Само дето за мен да   не си готов за загуба, означава - истинска физическа, всичко останало са бели кахъри.  Иначе любовница или  законна  половина някаква - и двете  може да смятат ,че притежават нещо, само дето  никой никого не може да притежава  и в този смисъл никой никого не може да  губи. Ако осъзнаем това ще сме по-щастливи съпруги и по-щастливи любовници. Всъщност говоря на изуст - никога не съм била нито съпруга, нито любовница...по някакъв независещ от мен начин съм  и двете всеки път.. Simple Smile

Може би защото съм била съпруга, не говоря наизуст, написах че аз не бих гарантирала нищо за себе си, какво остава за някой друг, дори това да е любимият мъж!
... и че някои неща ти се стоварват изневиделица, без да очакваш, предполагаш и да си представяш дори, които обръщат живота ти на 180 градуса.
И ако беше любовница, щеше да е бял кахър!

# 395
  • София
Това, че ти си мълчиш и хладнокръвно споделяш по форумите подобни ситуации, говори много лошо за теб самата, аз лично не бих общувала с човек като теб...
А, не, аз считам, че това не е моя работа да се бъркам в отношенията на хората. Така, както аз не искам да ми се бъркат. Ако моят забегне някъде и някой го види, не искам да идва и да ми казва.

# 396
  • Blondeville
Човек никога не може да бъде 100% сигурен в каквото и да е. Към даден момент може и да е убеден, че нищо не би могло да се случи, но не и като цяло за в бъдеще. Независимо колко добре познаваме себе си и мъжа до нас. Аз уж имам определени принципи, които все пак ми дават някаква увереност, но за моите действия.

Да, аз за себе си съм убедена, че няма да изневеря и че ако бях сама не бих имала връзка с женен мъж. Чувствам и искрено вярвам, че и половинката ми не би ми изневерила, но мога само да се надявам това да е така.  Всякаква твърда категоричност  за бъдещи евентуални  действия на което и да е живо същество, е обикновено несъстоятелна, колкото и да сме убедени, че сме избрали най-верните мъже  Peace

# 397
Да се спори с Wild Rabit e напълно безсмислено. Няма как да спориш с човек, който казва "АЗ за себе си нищо не мога да гарантирам". Може ли човек без принципи да бъде адекватна страна в дискусия? Та нали 10 поста по-късно ще каже, че вече не вярва в това, което е казал... и после се чустваш тъпо, че въобще си си губил времето да се занимаваш...

Всъщност дори не знам за Herz или за Wild Rabit говоря. Те са си алтер его една на друга. Тезите им са толкова еднакви, а единогласието им направо стига до форумна микрофония. Така че, сори, може и за Herz да става дума. То е еднакво.

# 398
Да се спори с Wild Rabit e напълно безсмислено. Няма как да спориш с човек, който казва "АЗ за себе си нищо не мога да гарантирам". Може ли човек без принципи да бъде адекватна страна в дискусия? Та нали 10 поста по-късно ще каже, че вече не вярва в това, което е казал... и после се чустваш тъпо, че въобще си си губил времето да се занимаваш...

Всъщност дори не знам за Herz или за Wild Rabit говоря. Те са си алтер его една на друга. Тезите им са толкова еднакви, а единогласието им направо стига до форумна микрофония. Така че, сори, може и за Herz да става дума. То е еднакво.
Пак нищо не си разбрал! Е, това не е нищо ново! Иска ти се да участваш в женска дискусия, ама обикновено се обаждаш неподготвен!  `Що не си гледаш плетката, може би тя ти идва отръки, или си намери по-мъжко занимание! Между другото, това последното може да накара жена ти да погледне с едни други очи на теб, което пък би било предпоставка да не й минават грешни мисли през главата! А пък това би ти гарантирало една вечна семейна идилия!
В случай, че ти се струва приятелският ми съвет неизпълним, спри да се занимаваш с неща, от които не разбираш!

# 399

обаждаш неподготвен!  `Що не си гледаш плетката
Освен лични раздразнени нападки не чух абсолютно нищо аргументирано срещу тезата ми, че "няма как да спориш с човек, който казва "АЗ за себе си нищо не мога да гарантирам". Може ли човек без принципи да бъде адекватна страна в дискусия? Та нали 10 поста по-късно ще каже, че вече не вярва в това, което е казал..."

Herz, няма да ти отговоря ad hominem. Много над това ниво съм поне от тийн годините нататък. Няма как да ме изкушиш за толкова ниско ниво на спор.

Всъщност, ти и за принципен спор не можеш да ме изкушиш. Именно заради издънката "Аз за себе си нищо не мога да гарантирам". Каза го. Не съм ти виновен.

(Да ти напомня за следващия ти пост - след като пробва с плетката и уважението на жена ми към мен, мисля, че е крайно време да се усъмниш публично в сексуалните ми способности и ехидно да намекнеш, че надали я задоволявам и тя има любовник... Ти си толкова бездарно скучна, че дори опитите ти да ме засегнеш са лишени от елементарна креативност).

# 400
  • тук-там
(Да ти напомня за следващия ти пост - след като пробва с плетката и уважението на жена ми към мен, мисля, че е крайно време да се усъмниш публично в сексуалните ми способности и ехидно да намекнеш, че надали я задоволявам и тя има любовник... Ти си толкова бездарно скучна, че дори опитите ти да ме засегнеш са лишени от елементарна креативност).

Не четеш... Naughty
Малко по-внимателно! Изпускаш важни неща. Peace

Нищо не е чу...л... Самочувствието му толкова е подбило носа му, че се чуди как да предотврати евентуално  кръшкане на благоверната. Която, явно има защо и вече гледа в страни, но най-вероятно телефончо така и няма да разбере.... Peace
Аз и стискам палци!

# 401
Освен лични раздразнени нападки не чух абсолютно нищо аргументирано срещу тезата ми, че "няма как да спориш с човек, който казва "АЗ за себе си нищо не мога да гарантирам". Може ли човек без принципи да бъде адекватна страна в дискусия? Та нали 10 поста по-късно ще каже, че вече не вярва в това, което е казал..."

Herz, няма да ти отговоря ad hominem. Много над това ниво съм поне от тийн годините нататък. Няма как да ме изкушиш за толкова ниско ниво на спор.

Всъщност, ти и за принципен спор не можеш да ме изкушиш. Именно заради издънката "Аз за себе си нищо не мога да гарантирам". Каза го. Не съм ти виновен.

Твоите сексуални способности не са мой проблем, нито предмет на обсъждане тук. За твое съжаление, нямам никакво намерение да ти отговарям, както и да се обяснявам. Важното е ти да си вярваш, че си остроумен и колоритен! Другото няма абсолютно никакво значение! Не си прави труда да ми отговаряш, нямам никакъв интерес към написаното от теб!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 20:35 от Herz

# 402
  • София
Аз пък не мога да разбера защо избива това напрежение. Казваме нещата такива, каквито са за нас, но на другите не им се вярва или не им се иска да вярват. Ами, ОК, ваш избор! В такива ситуации аз обикновено събирам информацията, защото не се знае един ден в каква ситуация бих изпаднала. О, да, извинете, вие знаете какво ще ви се случи и гарантирате! Mr. Green
Това взе да заприличва на онази тема "Бременна ли съм?"....в нея някой задава въпроса, всеки казва своята гледна точка, но когато тя не е същата като на питащата, в много от случаите тя се обижда Crossing Arms. Тук няколко души казваме, че се изневерява масово и че има защо да се изневерява и насреща се бълват някакви философии по темата за изневяра от хора, които уж са против нея, никога не са и няма да изневерят, половинките им-и те са благоверни во век и веков, хората около тях-също. Ами, не може ли да приемете, че както вие не вярвате във възможността за изневяра, така ние пък не вярваме във вечната вярност?!
Всъщност текстът го написах за "ние и вие", но моля да ме извините, не искам да се изказвам от ничие име. Приемете, че текстът е за "аз"

# 403
  • Sofia
   Е, хайде сега, поне бъдете пунктуални в изказванията си. Wink Не съм твърдяла, че всички хора са моногамни, даже ни най-малко, но за сметка на това ти и някои други дами доста смело заявявате, че не съществуват хора, които не са изневерявали или не биха го направили на някакъв етап. А аз просто давам пример със себе си и своите "гаранции", което явно доста боде очите. Mr. Green

# 404

Не четеш... Naughty
Малко по-внимателно! Изпускаш важни неща. Peace

Нищо не е чу...л... Самочувствието му толкова е подбило носа му, че се чуди как да предотврати евентуално  кръшкане на благоверната. Която, явно има защо и вече гледа в страни, но най-вероятно телефончо така и няма да разбере.... Peace
Аз и стискам палци!
Вярно Simple Smile Тя вече го е казала Simple Smile Аз неслучайно казвам, че е рекордно скучна и предвидима...

Общи условия

Активация на акаунт