Връзка с женен мъж

• 50 869
  • 443
  •   1
Отговори
# 405

Вярно Simple Smile Тя вече го е казала Simple Smile Аз неслучайно казвам, че е рекордно скучна и предвидима...

nofelet, дръж се поне като мъж! Знам, че ти е трудно! Не знаеш какво говориш и кого цитираш.
Жалки са твоите провокации, ерго престани да се напъваш!

# 406
bouquet

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 14:16 от nofelet

# 407
  bouquet

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 14:16 от nofelet

# 408
Добре, нека погледнем клишето "любовницата на женен мъж е втора цигулка" от малко по-различна гледна точка. Тя има дългогодишен брак, на който държи. Поддържа от години и връзка с женен мъж, на когото се обажда, когато тя пожелае. Вижда се с него само когато на нея и кефне и и е удобно, а през останалото време го размотава, така че да не и пречи нито на брака, нито на интересите. Кой каква цигулка е тук?

# 409
Добре, нека погледнем клишето "любовницата на женен мъж е втора цигулка" от малко по-различна гледна точка. Тя има дългогодишен брак, на който държи. Поддържа от години и връзка с женен мъж, на когото се обажда, когато тя пожелае. Вижда се с него само когато на нея и кефне и и е удобно, а през останалото време го размотава, така че да не и пречи нито на брака, нито на интересите. Кой каква цигулка е тук?

Пак ще ти кажат същото. Simple Smile
Нищо, че аз наблюдавам същото нещо....с тази разлика, че омъжената жена си пита кефа с мъжа и двете деца....а любовника е разведен (заради въпросната) и сам. Чака на телефон, компютър като кученце и когато дамата е свободна, тогава се виждат.

# 410
  • тук-там

Че, аз за това говоря.... Peace

# 411

Че, аз за това говоря.... Peace

Именно. Аз реших да "преведа" идеята за неразбралите, да не им е много сложно. Simple Smile

# 412
омъжената жена си пита кефа с мъжа и двете деца....
Пита кефа?

# 413
омъжената жена си пита кефа с мъжа и двете деца....
Пита кефа?

Предполагам, че става дума за грешка в резултат от бързото щракане по клавиатурата. Та, кой каква цигулка е тук според теб?

# 414
Бюти, много добре казано     bouquet
Блек кет, много му зор на някой ти дали ще изневериш някога, още по-малко да боде очи.  hahaha Аз познавам една единствена жена, която не е изневерила на мъжа си, за мъжете не коментирам, всъщност и там знам за 1 мъж..Ще кажат някои да ти имам средата. Ми средата ми е най-нормална, на нормални работещи хора Rolling Eyes Освен това, знаем че има хора на които това не им се е случвало и какво. Ма интересно къде са тия хора бе, ма така накуп всички невинни и неопетнени. Съжалявам, ма не го вярвам. Просто не знаете историите им. Моят примерно беше най-порядъчния съпруг, който не оставя сянка на съмнение в тази посока, а всъщност...  Темата е за споделяне на  опит от подобна връзка, а не тук се е обърнало на състезание кой е по-по най порядъчен или полу-девствен.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 16:38 от bellaz

# 415
Ще кажат някои да ти имам средата. Ми средата ми е най-нормална, на нормални работещи хора Rolling Eyes
Средата не ти пада от небето. Ти сам си я избираш и се наместваш в нея. Така че... какъвто си ти, в такава и среда ще се топнеш. Нямам нито един приятел или близък, нито жена ми, който да ни е споделял(а), че изневерява или пък ние по някакъв заобиколен път да знаем нещо такова.

Може и да го правят, но аз нямам информация за това.

Ето - среда. Ако някой в моята среда чука някъде някого тайно някого, криейки се от жена си или от мъжа си.... просто не си го споделя. Щото не е за гордост.

Нещо като малкия пенис или нощното пърдене. Много хора имат тези неща, но не ходят да го разправят на всеки, нали? Така и със страничното чукане. В моята среда явно никой не го има за голям подвиг. Та, дори и да го правят, не се хвалят.

# 416
Аз говоря за хората, с които работя и това са много хора. Просто ти явно не предразполагаш към споделяне на тази тема. Повечето хора са дискретни по тези теми. Това всъщност е без значение, но не бъди наивник, моля те

# 417
Аз говоря за хората, с които работя и това са много хора. Просто ти явно не предразполагаш към споделяне на тази тема. Повечето хора са дискретни по тези теми. Това всъщност е без значение, но не бъди наивник, моля те
Аз не предразполагам по принцип хората да ми споделят лични "терзания" като това къде ги сърби и колко самотни и нещастни се чувстват у дома, пък затова си намерили нещо външно да чукат и така да си споят разкапания живот. Виж, истински драми, ако имат, тогава съм насреща. Сърбежът не е голяма драма. Всъщност е съвсем прозаичен и досаден, а опитите на някои да го маскират като възвисен стремеж към новото и цветното, го правят още по-блудкав. Та... това за мен.

Иначе за теб - вероятно теб като те погледнат и на момента им се иска да си споделят къде, как и с кого се чукат... Защо ли? Simple Smile

# 418
  • Sofia
Аз говоря за хората, с които работя и това са много хора.

И ти за всичките тези "много хора" знаеш, че изневеряват на половинките си? Mr. Green Явно пък ти "предразполагаш" към душевни излияния от страна на колегите, щом толкова подробно ти споделят с кого се чукат. Доооообре. hahaha

# 419
Аз говоря за хората, с които работя и това са много хора.

И ти за всичките тези "много хора" знаеш, че изневеряват на половинките си? Mr. Green Явно пък ти "предразполагаш" към душевни излияния на колегите, щом толкова подробно ти споделят с кого се чукат. Доооообре. hahaha
То... на лицето на човек най-често е изписано какъв тип неща е подходящо да му споделяш. Някои предизвикват към споделяне на истински проблеми или нови идеи, други - към шерване на булевардни сюжети с мирис на телесни течности...

Общи условия

Активация на акаунт