Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Stavanger,Norway/ Varna
Radost_nezemna знам, че се занимава сериозно с колоездене, но тя вече не пише тук. Има дневник в бб- тийм, може да я питаш.

# 661
Bob4enka, теорията ти е много правилна. Ще пробвам с неподсладен чаЍ, само трябва да намеря аромат, коЍто ми харесва.
Vici75, да не живеем на една и съща географска ширина? Днес до обяд валя сняг, а аз също бях приготвила банския. Преди дни беше 88 F, а днес е 39 F.

# 662
  • Canada
Radost_nezemna знам, че се занимава сериозно с колоездене, но тя вече не пише тук. Има дневник в бб- тийм, може да я питаш.

Да не е Анелия ( това и е името в бб тийм)?
Ейй, американки, аз си мислех, че само в канадско времето е бъгаво  Joy

# 663
  • София
Умче, увеличи малко количествата на протеин и мазнини,  както и съня. Със спане и хубава храна ще си върнеш силиците Hug

# 664
  • Stavanger,Norway/ Varna
Polar bear,  не не е Анелия. Ето я Радост http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64101, тя и тук във форума е със същия ник, преди пишеше и забягна в бб-тийм.

# 665
Mamma Mil не къндисах аз дет се казва до довечера и ей сега ходих resistance bands да купя Crazy Crazy. До моята работа имаме един голям мол и се сетих, че там в Sears-a имаше секция с фитнес уреди. Спринт до там през обедната почивка Joy (ти да видиш дали не мога да бягам hahaha). Грабнах едни c Heavy resistance. Поразпънах ги веднъж дваж ами не ми се видяха толкова натегнати newsm78. Но не се знае като направя няколко повторения как ще са. Но нищо. Ще пробвам утре пък, ако са ми много трудни за разпъване в понеделник ще сменя с medium resistance. Гледам имат едно нещо по средата за закрепване на врата. Ще мъдря какво да го правя като се прибера.

Еееех feeling happy bowuu Grinning.

Svetty баш така е времето. Другата седмица пак 88 ще бъде.

Хей Радост пише в нашата тема (ВМ-НВХ).

# 666
  • София
Момичета Радост пише в темата ВМ-НВХ,  потърсете я там  Hug
Хи хи Викче  Hug
Честит ластик,  да си тренираш здраво с него!  Heart Eyes

# 667
  • Canada
Mamma Mil не къндисах аз дет се казва до довечера и ей сега ходих resistance bands да купя Crazy Crazy. До моята работа имаме един голям мол и се сетих, че там в Sears-a имаше секция с фитнес уреди. Спринт до там през обедната почивка Joy (ти да видиш дали не мога да бягам hahaha). Грабнах едни c Heavy resistance. Поразпънах ги веднъж дваж ами не ми се видяха толкова натегнати newsm78. Но не се знае като направя няколко повторения как ще са. Но нищо. Ще пробвам утре пък, ако са ми много трудни за разпъване в понеделник ще сменя с medium resistance. Гледам имат едно нещо по средата за закрепване на врата. Ще мъдря какво да го правя като се прибера.

Еееех feeling happy bowuu Grinning.

Svetty баш така е времето. Другата седмица пак 88 ще бъде.

Хей Радост пише в нашата тема (ВМ-НВХ).

Има комплекти червен, син и черен, ако решиш да връщаш този.

# 668
А мерси Вив обогатявам къщата с още уреди bowuu. Дано не ми го конфискува половинът, че той така ме подиграва за моите спортни страсти,  пък току виж по някое време вече с си придърпал нещо мое Mr. Green. Ти много си окъсняла нещо. При вас е 24:00ч. ( hahahaставаш или лягаш...)

Polar bear  Laughingдано не ми се налага да го връщам, че се влюбих в тоя. Много ми хареса и аз не знам какво толкова като не е пробван. Иначе в Амазона има много нещо и по 3 и по 5 и какви ли не комбинации. Обаче утре почваме, а аз искам да съм подготвена с алтернативи на лоста за врата.

# 669
  • Canada
А мерси Вив обогатявам къщата с още уреди bowuu. Дано не ми го конфискува половинът, че той така ме подиграва за моите спортни страсти,  пък току виж по някое време вече с си придърпал нещо мое Mr. Green. Ти много си окъсняла нещо. При вас е 24:00ч. ( hahahaставаш или лягаш...)

Polar bear  Laughingдано не ми се налага да го връщам, че се влюбих в тоя. Много ми хареса и аз не знам какво толкова като не е пробван. Иначе в Амазона има много нещо и по 3 и по 5 и какви ли не комбинации. Обаче утре почваме, а аз искам да съм подготвена с алтернативи на лоста за врата.

А ти докъде я докара с лоста, има ли напредък?

# 670
Има  Joy Embarassed. Набрах се веднъж и се пуснах плавно веднъж Mr. Green Mr. Green hahaha.

# 671
Аз пак имам въпрос - някой случайно да е запознат с екипировка за колоездене и да може да ми препоръча марка, магазин нещоо....

аз съм фен на DRAG!

Виви, да разбирам ли, че вече си уредена и няма нужда да качвам?
Умма, за коя книга говориш?

Аз днес паднах много бутално, насред улицата и тази вечер почивам, но се надявам, че утре ще си направя моите "самоделки" (измислени от мен тренировки) Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 00:31 от Шанс

# 672
Аз тука така май потдържам нощния блог на темата и на всяко гърне мерудия  Embarassed

У Шанс лошо за падането. Дано мине с една нощ само Praynig. Аз от bodyrock-a дето си прецаках кълката не ме боли, обаче ми е затегнато. Правя стречове но не ще да се отхлаби и това е. Преди това правех едни комплески за шпагат, повече на тях не мога да се върна за съжаление. А сега като прегледах и P90X гледам това същото упражнение правят, че от сега ми изправя косата и ще трябва да мисля за алтернативи.

# 673
  • Canada
Кое е упражнението, Вики? Да поддържам и аз чата, че да не си сама  Joy

# 674
vici75, бързах много и като тичах, се подхлъзнах и паднах на средата на улицата, между колите.. добре че имам брич, та той е поел удара повечко, но ужасно ме боли.. ooooh! ала няма да се дам и утре ще действам Peace

Общи условия

Активация на акаунт