Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз съм тук, не ми се спи нещо и само дебна кой какво е написал  Crazy

# 676
Шанс  Praynig

Polar bear   Grinning представи си свещ ама настрани да се мъчиш да я правиш.

# 677
  • Canada
Шанс  Praynig

Polar bear   Grinning представи си свещ ама настрани да се мъчиш да я правиш.

Каква пък е тази свещ??? Кажи в кой клип и коя минута е да я видя  Laughing

Шанс, слагай му лед.

# 678
Абе не е свещ бе Blush аз го обеснявам патешката. За корем е упражнението.

# 679
  • Canada
Абе не е свещ бе Blush аз го обеснявам патешката. За корем е упражнението.

Аха, ясно, oblique V ups  Grinning
Не знам как си успяла да се контузиш с тях. Ако не усещаш натоварването където трябва, значи не го правиш правилно.
Модификация - долната ръка изпъната напред за опора, а краката леко свити, или не толкова леко, важното е да се сгъваш където трябва  Wink

# 680
При мен желанието за джънк се появява, когато прегладнея. Мога да изям каквото ми се изпречи пред очите.

Абсолютно естествена и съвсем първична реакция. Организмът изпада "в паника" и търси бърз източник на енергия. Трикът в такъв случай е да си надвиеш през първите 5 минути. След това кризата минава.

# 681
Polar bear Peace да това е упражнението. Ами как съм се контузила не е много чудно. От аматьори всичко може да се очаква  Grinning. Тогава усетих кокъла на дръжките много яко ми се беше набил в земята (а ме беше домързяло постеливка да сложа на земята Embarassed) и си викам няма начин да ми се размине травма.  И само на другата сутрин се озъбих. Толкова жестока болка, чак съм ревала със сълзи. Нещо се захапа явно. Че на работа не можах да отида (в колата не можах да седна). Абе ужас. И снощи докато преглеждах П90 видях ей това правят и изтръпнах. ще видим какво ще го измисля.

# 682
Iron yoga на обяд, вечерта  newsm75

Да не ви е достигнала нашата снежна буря?  Споко, скоро ще дойде време за банските   grinning039

Вики, в чуденка съм дали да почна Р90Х или Р90Х+  newsm78 newsm78 но утре почвам. И моля те, никакви контузии  Peace

# 683
  • here, there, everywhere
Вивче, качвам ти я гамата, по-късно като е готова, ще пусна линк  :hug  само графика не съм качила, че нали има ограничение на мястото, а предполагам ти си го имаш  Peace

Едит: качила се Гамата:

https://www.dropbox.com/s/29cq2a3v7hb4a0p/Gamma%20-%20Extreme%20Circuit.m4v
https://www.dropbox.com/s/92quy08gngmk1dj/Gamma%20-%20Rip%27t%20Up.m4v
https://www.dropbox.com/s/mzvj5s0dc6lmz0l/Gamma%20-%20Speed%203.0.m4v
https://www.dropbox.com/s/uumnn80bk3mqie4/Gamma%20-%20The%20Pyramid.m4v
https://www.dropbox.com/s/sb3hwcw93gh5gll/Stretch.m4v
Някой знае ли защо не мога да ги изтегля? Виждам само :"Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled! "

# 684
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Nuclrear, тази сутрин имах в мейла съобщение от dropbox, което гласеше същото - че акаунта ми генерира твърде много трафик и е временно спрян.
Тъкмо щях да я местя в общият ни диск за съхранение в Гугъл, и се оказа, че я има там  Peace  Адреса и паролата са на 1-ва стр.  Wink

Аз днес и утре почивам, ще събирам сили за Шон. Протеина ми дойде Simple Smile Неподсладения чай е много добро оръжие срещу глад, независимо дали за сладко или друго. И както е писала Фея - аз също гледам да не се оставам гладна  Peace

# 685
  • София
Ако има такива разтрепервания от глад, неконтролируем глад, при който не се издържа, това признак, че консумирате прекалено много въглехидратна храна. Вероятно може да се помисли в тази посока. С намаляването й, подобни усещания от глад няма.  Peace

ТДИ, с нетърпение очаквам отзивите ти за Т25  Heart Eyes
Аз определено станах фен на тази програма  Flutter

Момичета, един много тъп въпрос, изобщо не по темата, но ако можете да ми дадете съвет:
Скрит текст:
Не мога да прехвърля заснети филмчета от телефона в компютъра. Вероятно са твърде големи, по почти 3 ГБ са, две филмчета.
Принципно свържа ли тел. с компа - всичко ново се прехвърля само, н о в случая се прехвърли всичко, без тези два филма. Ако го занеса в студио за снимки, дали ще могат да ги извлечат някак?
И защо така се получава? Никъде от менюто на телефона няма опция да изпратя филма към компа.
А като вляза в телефона през компа - не знам в коя папка са снимки/филми и т.н Не ги намирам ...
Оф!!!
3-ти ден вече се мъча и нищо не успявам да направя  #Cussing out

# 686
  • Има много детски смях.
Вивче, благодаря за съвета. Ще се тествам да открадна повечко време за сън. Както и да заложа на мазнини. Напоследък нещо все към зеленчуци ме избива. Избягвам месото, но компенсирам с Яйца  Laughing Ще заложа и на риба тези дни. Ще взема да взема и агнешко, че това май е единственото месо, което ми е вкусно и ми се яде напоследък. Чакам си цикълът да ми дойде и страдам от брутални болки в гърдите и корема. Омръзна ми вече!!!
Някой да препоръча спортни сутиени?
Колоездачна екипировка гледах в Спортдепо  Peace
Шанс, става дума за тази книга: http://www.colibri.bg/knigi/781/milena-dinkova-lyubovta-kakvo-ne-znaem-za-neq

И още един въпрос- не е фатално, ако си пия протеина и без да съм тренирала, нали? Зная, че идеалният вариант е след тренировка, но тези дни просто нямам никакви сили просто...

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 10:44 от Umma

# 687
  • София
Умче  Hug
Спортен сутиен аз ползвам от онези безшевните, като късо потниче, които са. Обаче моят бюст е като на 12 годишно девойче  hahaha може и по-малък да е  Laughing Така че не съм критерии. Въпреки това този вид сутиен ме кара да се чувствам добре по време на силно подскачащо кардио.

За протеина - мисля че няма проблем да си го пиеш и преди, и след, и без тренировка.
Само внимавай да не прекаляваш с дневното количество, което се натрупва.  Peace

# 688
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
 Здравейте, момичетааа много пишете, няколко дни ученолюбене и Вие темата сте изписали...  Shocked
Да се поФаля тъкмо метнах едно изпитче зад гърба си, семестър завършен  newsm44, една тренировчица с Румянчето и няколко парченца шоколад от на Бобчето рецептата!!!!

Мисля да се наградя днес- да Ви изчета, че много съм изпуснала!

Също много доволна от спортните сутиени, моя е найкски, супер удобен, ама когато си чистя мазнините и области, които не искам да се чистят - намялават .... Grinning

усмихнат ден!
Скрит текст:
Противопоказно е, но днес мисля да прегрешавам - имам да му ходя на бал, на рожден ден и предстои едно омазване , от класа

# 689
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз отчитам с 4 км манифестация  Crazy. Днес тук е наионален празник и ходих с голямата на манифестация. На токчета ги минах  Laughing.

Вив позволи ми да не се съглася. След здрава протеинова закуска, такъв свиреп и неконтролеруем глад ме е хващал, като няма кой да ме смени да си взема паузата за обят, че ми е идвало да се гръмна. Аз, обаче като съм много гладна, налитам на кашкавал. Все мазничко ми търси организма  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт