Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Момичета да ви попитам какво закусвате обикновено?

# 691
Здравейтееее отчитам 2 табати и Strech 40 ейй обичам го тоз среч иии го правих с маратонки.... не знам аз ли си внушавам ама всичко е по яко с тез маратонки  hahaha
Miss_Bingley аз закусвам предимно протеин и мазнини демек - яйца, бекон, авокадо, пържолка...

# 692
  • Stavanger,Norway/ Varna
Miss_Bingley Аз от година основно закусвам тахан с много малко мед, понякога и без и пия протеин или яйца варени или на омлет със зеленчуци- краставица, домат, пипер... и масло, или пушена съомга/консерва скумрия в собствен сос пак със зеленчуци. Към това пия зелен чай най- често, от време на време нес кафе с мляко или еспресо.
Аз днес няма да тренирам, но ще съм на крак цял ден заради празника, че и една чашка cava ще му ударя довечера  Mr. Green
Явно доста съм се интегрирала, щом Норвежкия национален празник започва да ме радва и да го чувствам и като мой празник и да празнувам наравно с норвежците. Основна роля за това имат децата. Те са родени тук и с удоволствие участват във всякакви такива мероприятия, Йована тази година за пръв път облече тяхна носия за манифестацията.

# 693
Отчитам активност и днес  Grinning 1 аеробна тренировка, малко коремни и около 5 км. разходка градско.  smile3521

# 694
Mamma Mil  Simple Smile давай която тренировка кажеш нея ще правим. Аз обаче тази + я нямам и ще почна с каквото имам. Другата ще я тегля. И като се изтегли продължавам с нея. Дай знак само.

Редактирам се, сори  Crazy  имала съм я и П90Х+. Видях че се е изтеглила заедно с П90Х. Обаче по класик календара май по 2 трябва да се правят някои дни newsm78

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 15:04 от vici75

# 695
# 696
Mamma Mil  Heart Eyes извинявай че те карах да качваш Embarassed. Аз оня ден като съм теглила и не съм видяла че с П90Х е дошла и тази + в друга папка.

Аз ще тренирам до 2—3 часа. Така че казвай коя да почваме. Гледам плюса са по—кратки ама по 2 се правят. Чакам да избереш   bouquet

# 697
Vici, приключих - супер е  Peace  P90X+ не са двойни ... Ти да не си гледала Doubles програмата?

Ето програмата - https://drive.google.com/file/d/0B9F0yhbJwpleUWZJc1VFME1CTnM/edit?usp=sharing
Аз следвам Classic  Hug

# 698
Mamma Mil супер  Peace . Значи почваме плюса? Аз в интерес на истината сега като я гледам май по ми допадна. И аз класика гледам, но първи ден например ми е upper body+ core.

# 699
  • Canada
Ако има такива разтрепервания от глад, неконтролируем глад, при който не се издържа, това признак, че консумирате прекалено много въглехидратна храна. Вероятно може да се помисли в тази посока. С намаляването й, подобни усещания от глад няма.  Peace

Не, това е знак, че трябва да се намали времето за шопинг.

# 700
Здравейте момичета Simple Smile
Отчитам се за вчера и днес Simple Smile
Петък - това видео от ФБ http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Butt-and-Abs-Taba … erval-Workout/gs/
Събота:
1. 20мин. бягане, около 5 км. Веднага след бягането 2 серии по 50 ходещи напада.
2. Това от ФБ  http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Advanced-Core-Burning-Workout-Challenging-20-Minute-Abs-and-Obliques-Workout/hd/ Много хубаво видео доста се озорих, може би и защото го правих веднага след бягането. Мислех да го правя следобяда, но ни се обадиха едни приятели и ние като Бобчето бяхме на манифестация за празника и ми се наложи да ги направя едно след друго  Peace
Ума за сутиените съм +1 към мнението на Вив  Peace С късо стегнато потниче съм, но и нямам кой знай какъв бюст за поддържане  Laughing
Мама Мил успех с курса  Simple Smile Това е любимия ми език, но съм го учила само за една учебна година в 9-и клас. Но съм си казала, че след като науча норвежкия ще се върна пак към испанския  Heart Eyes

# 701
21 минути отчитам с блек джека, с 10 кг. + около 15 минути разтягане  Crazy

# 702
  • София
Отчитам 35 мин.интервално кростренажор + 15 мин.корем.

Коментирали сте ръцете, а на мен това ми е най-малко тренираната част. Не ми е приятно да ги тренирам и тва си е...  Embarassed

Айа, приятно обикаляне из тия чудни земи и чакаме снимки!

Моя любим език е италианския - започнах да го уча на 30 год. и въпреки че имам сериозни пропуски в граматиката се оправям прилично. Simple Smile

Билянка, синът ми е влюбен явно и в 2-те ти щерки. Преди, когато беше Изи на аватара не пропускаше да отбележи колко прилича на Лора (кръщелницата ми, другата му любов), а сега вече и Габи заглежда, попита ме как се казва.  ooooh!

ТДИ, Алиса, утре взимам мерки, в понеделник принтя календара и този път ще си водя стриктни записки всяка седмица.

Довечера мога да поканя Бобченка и Тяна на салата розови домати с много магданоз и печен сафрид.  Hug

# 703
  • Има много детски смях.
...Йована тази година за пръв път облече тяхна носия за манифестацията.

Със сигурност е била страхотна.  Flutter
И  честит празник!!!

По темата за ръцете- за мен хубаво оформените тренирани женски ръце са фетиш просто. Умирам от кеф, като видя такива!!!

Относно спортните сутиени- аз принципно тренирам с потници, които си имат нещо като вградени мини-потничета, сутиени в тях и като цяло са ми ок. Но в периодите преди цикъл, когато гърдите започват ужасно да ме болят, слагам и сутиен, за да не усещам дискомфорта толкова силно изразен. Всъщност, може би трябваше да почна с това, че съм с голям бюст, та като ми се разхлопат наляво- надясно и става една... Sick

Аз също напоследък в моменти на умора или недоспиване усещам остра нужда от едни спешно вкарани в организма мазнини.  Peace

И забравих да се похваля!!! Мъж ми явно вече е сериозно облъчен от мен и е започнал и той да тренира. В зала. В момента е на дългосрочна командировка и вчера ми се похвали с нова екипировка, която даже вече беше тествал във фитнеса. Доволна съм. Дано го държи по- дълго.  Wink

# 704
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За спортните сутиени - има един страхотен на Адидас, лимонено жълт, 60лв. струва, у-ни-ка-лен! защо да имат моя размер  Tired  Въпреки, че пробвах друг номер, в отчаянието си дами стане  Crazy  си личеше колко добре ще държи този сутиен, препоръчвам. Ето го, на живо е още по-красив: http://www.global.adidas.com/Supernova-Racer-Bra-W/F80914_450,en_NG,pd.html 
Аз в момента пък съм в друга драма, пак със сутиени
Скрит текст:
поръчах си от Victoria Secret 2 сутиена, нормални, не спортни, ама съм объркала номера и сега се чудя къде да ги дяна, много ще са ми малки  Confused

Отчитам пак морската на Бургас от единия до другия край и обратно и понеже ми е тъпо, отивам в мола, че съм харесала едни бебешки маратонки за подарък  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 19:00 от TDI

Общи условия

Активация на акаунт