Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ТДИ, кой номер са? Дай да ги видя, може да те отърва?
Аз пък имам един спортен на Триумф, пак от интернет купен, но ми е голям. Sad

# 706
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аууу Дандиела, лиги ми потекоха при мисълта за доматите и сафрида. Аз в момента пека сьомга и направих зелева салатка от младо зеле с морков и ябълка и много магданоз Simple Smile.
Умма, благодаря, наистина много й отива Simple Smile

# 707
Mamma Miiiiiiiiiiil  Whistling къде си? Тъкмо свърших първия ден. Голяма утрепия излезе. Май няма да мога да я правя Embarassed. Много се узорих, едва издрапах края и незнайно защо взех да се прозявям. Толкова се скапах, че не ми се барва нищо сега. Почнах след горна част и корем. Там май по ми спореше и на лоста се справих от край до край. Обаче горната част така ме омаламощи, че не можах корема да довърша. Ужас. Голяма срамота дет вика мойто дети. Не знам какво да правя сега да продължавам ли, по една тренировка ли да правя по бавно? Трябва да помисля..

# 708
  • Canada
Mamma Miiiiiiiiiiil  Whistling къде си? Тъкмо свърших първия ден. Голяма утрепия излезе. Май няма да мога да я правя Embarassed. Много се узорих, едва издрапах края и незнайно защо взех да се прозявям. Толкова се скапах, че не ми се барва нищо сега. Почнах след горна част и корем. Там май по ми спореше и на лоста се справих от край до край. Обаче горната част така ме омаламощи, че не можах корема да довърша. Ужас. Голяма срамота дет вика мойто дети. Не знам какво да правя сега да продължавам ли, по една тренировка ли да правя по бавно? Трябва да помисля..

Правиш колкото можеш, с твое си темпо и бройки.Не се отказвай, заслужава си усилието!

Бобче, дъщеричките ти са много сладки, същите слънчица като майка си   bouquet

# 709
Ума, благодаря Peace Като видя такова описание на книга от типа, ще ти кажем как да се правиш с мъката, бягам като дявол от тамян, но явно е по-различна? Заслужава ли си? //сори за оффтопика//

Бобче, едно предложение - към салатата може да добавиш пресен лук, сос Уорчестър и малко орехи, става много вкусно  Peace

Аз днес съм на моите самоделки, много си ги харесвам. И установих, че по-статичните упражнения /към момента избягвам кардио/ никак не ги усещам, като гледам готварски предавания  Mr. Green

Моят брич продължава да боли, но само като съм седнала  Tired

Забравих да кажа на Мери да се пробва при Румяна - според мен няма да съжалява Peace

# 710
Виииккииииииииииииии, как къде съм, реанимирам  Joy  Тренировката наистина беше убийствена, но никакво отказване!  Upper body на лоста можех на правя по 2-3 максимум.  Но пък имаше доста интересни упражнения, не мислиш ли? Иначе използвах навлече по 5 паунда, тук-там 10 паунда. Ще видиш, в края на един месец ще сме готови за Tough Mudder,  а в края на програмата за Ironman  Joy Joy

Бобченка, честит празник!

ние се връщаме от футбол и отиваме на друго мероприятие ...

# 711
Бобче, "4 км манифестация... На токчета..."  Laughing Уникален отчет!

Вив, какъв телефон имаш?

За днес се отчитам с бягане - 2 мили до Whole Foods. Напазарувах и обратно Simple Smile WF ще ми доставят торбите.

# 712
Оле гледайки как ме навиват  Laughing аз съм така  #Crazyс тоя чичка.

Да наистина интересни упражнения имаше. И аз на 5 паунда наблегнах, само бицепсите с 8, на лицевите де нормални, де от колена, за корем дето имаше едно навеждане към ляв крак с тежест и изправяне по диагонал — там с 15паунда. Брех голям зор, едвам се изчегърках от пода да се изкъпя. Детето ми прибра уредите, в замяна пожела мекички. Та до сега прАжих  Mr. Green.

# 713
  • Има много детски смях.
на мен пък ми дойде е вече съм на 2 Ацефеина  ooooh! Поне мина зверския глад на устата, както и болките в гърдите започнаха да отшумяват. С други думи казано- влизам в релси и в режим на тренировки. Най- накрая!!!
Салата от прясно зеле и аз много обичам  Flutter Утре ще си купя едно зелчЕ. А някакви по- интересни идейки за сьомга? Че за понеделник съм планирала котлети да правя...
И, Шанс, ДА! По- различна е. И определено си заслужава!!!

# 714
Умма, правилно ли разбирам, че сьомгата ти не е пушена, а е сурова?

Ако да, аз само я запичам малко (гледай вътрешната й температура да не надвиши 52оС и не печи повече от 15 мин в предварително загрята фурна, че иначе рибата става суха; задължително с кожата надолу!) с подправки и я сервирам със зелена салата.

# 715
  • Има много детски смях.
Сурова, да.
Мерси. Ще се тества /това с уточнението за температурата, важно е/.  Peace

# 716
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета да ви попитам какво закусвате обикновено?

Аз по принцип тогава си ям въглехидратите   Mr. Green

2 филийки Бонус 6 зърна (110 калории), намазани с лютеница "Велика" ( 2 супени лъжици = 45 калории), или с кашкавал (25гр. = 85 калории)
или палачинки от овесени ядки - накисваш ядките (100-150гр.), после ги смесваш с 1 яйце и конфитюр, ако имаш с цели плодове, най -добре, излизат ако не се лъжа към 7-8 тип американски палачини, аз изяждам 3 обикновено и са ми достатъчни, около 300-350 калории излиза порцията
омлет от 1 яйце с 2 жълтъка + извара и кашкавал също закусвам
ааа да и филлийка с авокадо и яйце също - авокадото го пасираш на пастет, може да му добавиш лимонов сок и 1/2 домат става много вкусно и белтъка на едно яйце го режа на ситно и слага върху намазана филийка става много вкусно
уф... ми за това се сещам в момента  newsm78

# 717
  • Stavanger,Norway/ Varna
Umma, сьомгата най- често я  намазвам с горчица и мед, поръсвам щедро с копът и лимонов сок и пека да е алангле вътре, както Фея е споменала. Готова е, когато видиш бели следи между мускулните влакна на самото месо. Peace

# 718
 За днес : гърди, трицепс и рамене, 3 упражнения за гърди, 3 за трицепс, по двоЍки, 4 серии по 8-10 повторения всяко, 6 упражнения за рамене, пак групирини в supersets, 4 серии по 8-10 повторения, 5lbs ,10lbs, 12,5 lbs DBs , 25 lbs BB. Продължавам със същите тежести. И тъЍ като времето беше доста по-добре от вчера се отчитам и с 5 мили разходка с количката.
Днес пробвах бански и установих, че се чувствам супер, но огледалото маЍ нямаше същото мнение.  Joy  Казах му, че ще се върна пак след един месец да се разберем коЍ крив, коЍ прав.  Joy

Лека нощ !

# 719
За днес добавям разходка из един от най-нестандартните паркове в НЙС - The High Line Park. Направен е върху мост, който преди е бил влаково трасе. Изключително красиво място насред разчупена архитектура.

Общи условия

Активация на акаунт