Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
chica_loca, ние у дома купихме на мама сокоизстисквачка на Bosh. Мнооого добре се справя, но в последствие установих, че е голяма играчка за един сок да миеш 5-6-7 парчета от цялата машинария. И дадохме толкова пари... не си струва! Вземи си нещо по-малко и нещо по-изгодно. А ако можеш си вземи нещо комбинирано - да не е само сокоизстисквачка, защото бързо ще ти омръзне, а и като цяло е много по-добре да си направиш зеленчуците на смути и да си добавиш и 1 плод, примерно. А и плодовете е по-добре да се ядат цели, с фибрите. Вземи си кухненски робот, чопър. Лично смятам, че сокоизстисквачката не си струва, а още повече и да е нещо голямо, скъпо и т.н.
Mери, и ние купихме преди 1-2 години на мама сокоизтисквачка за около 80лв, немска е, но на някаква неизвестна за мен марка и едва ли ще мога да намеря същата. А вкъщи почти всяка вечер се пие сок от моркови и цвекло и искам да си взема и за мен. Вече съм свикнала с миенето на всички елементи, колкото и да е досадно.  Crazy Склонна съм да дам максимум до 100 лв и да е надеждна.
Иначе от Кауфланд татко ми взе 3в1 уред- с приставка за пасиране, миксер и чопър- за 19 лв Mr. Green с него ще си правя смутитата  Heart Eyes

# 631
Щом е до 100 лв - ок, пак добре е, ние изръсихме повече. Да се бием по главата сега, ама го използват у дома още. Тати май редовно  Laughing

TDI, аз определено не съм от хората, които казват, че не знаят и накрая са изкарали 7мица дори, а не 6. Много се дразнех на такива съученици!  #2gunfire  Laughing Разбирам го английския до една степен като ми говорят насреща и по-бавничко, но не мога да се отпусна да говоря Simple Smile

Вчера исках да ви питам нещо, ама забравих какво е.. Не беше по наща тема ии като го казах това се сетих за какво идеше реч. Знам, че има хора, които имат проблеми с очите (аз не виждам надалече, очилата ми са с около единица, но са увеличени 100%), пиете ли някакви добавки? Имаше едно време едни упражнения на Норбеков правех, ама то си трябва постоянство, а омръзва. Някой някакъв магически трик не знае ли, че да ги изхвърлим тези пусти очила Grinning Може и на лични!  Embarassed

# 632
  • София
Момичета, ТДИ, Шанс-че, каквото имате от Гамата, на което да се чува говора на Шон поне наравно с музиката - качете ми го някъде  Praynig Дори едно видео да е, пак по-добре, защото при мен всичките са с надделяваща музика  Confused

Любче, какви са тия петминутки кардио с Шон? Просветли ме  Praynig

Аз днес ще почивам. Имам зверска мускулна треска на бедрата и честно казано не мога да тренирам, а по програма за днес имам две тренировки. Ако мога - ще ги направя утре. Ако не - в неделя.

Фъстъче, честити суперски маратонки и тук! Чакаме отзиви  Heart Eyes

За всички, които са изпаднали в мисли - много прегръдки от мен!  Hug Аз съм вечно в такова състояние, от няколко години и ви разбирам напълно. Не съм намерила начин да го преборя, но вярвам, че всяко нещо си има край  Hug

Мерка, пропуснала съм за работата, но дано те харесат! Стискам ти палци!
Аз също не съм суперска с английския, много искам да го знам перфектно, но на дърти години така трудно се учи  ooooh!

# 633
Надявам се да приемате нови попълнения  Grinning Запис.  newsm03

# 634
Имаш много готин аватар  Laughing Heart Eyes и ти прощавам, че не се записваш с тренировка. Че тук само така се записва... бягаш, правиш тренировка и се връщаш  Joy Joy Joy Hug

# 635
Имаш много готин аватар  Laughing Heart Eyes и ти прощавам, че не се записваш с тренировка. Че тук само така се записва... бягаш, правиш тренировка и се връщаш  Joy Joy Joy Hug

Всъщност се записах след лека тренировка в домашни условия  smile3521 Направо се засрамих от себе си преди около 3 месеца, когато се видях на едни снимки  Sick Тренирах 11 години лека атлетика и след като спрях съм качила шокиращите 25 кг.  Weary Взела съм се в ръце, но хубавите неща искат време. След 3 месеца усилен труд резултатът е 8 килограма надолу и много по - голямо самочувствие  Grinning Още много работа ме чака  newsm39

# 636
Мерииии каква си и ти с новацитеее само зор им даваш  Joy ама така така да се научат на дисциплина  Joy
Аз отчитам горна част и долна - Боб 10 мин дупе - е тая тренировка винаги ще я уважавам направо не си чувствам задника
Маратонките са страшниииии - то било яко да не си боса и с тези не ми е гадно да съм обута, защото аз съм човек, който обича да ходи бос, а с тези чипицииии нееее не ги свалямммм

# 637
Мерииии каква си и ти с новацитеее само зор им даваш  Joy ама така така да се научат на дисциплина  Joy

Добре е някой и зор да ти дава, защото самомотивацията не е лесна работа  yes

# 638

Добре е някой и зор да ти дава, защото самомотивацията не е лесна работа  yes

Имаше един лаф - пробвай да ядеш гола пред огледалото.

# 639
Виви, довечера, като съм в нас, ще ти ги кача някъде  Peace че на работа ги нямам при мен..

За мен трябва да забранят със закон това отвратително осветление в съблекалните #2gunfire имам чувството, че там дори и Клаудия Шифър ще се депресира..

Снощи си направих много готина, моя си, тренировка, като накрая 20 мин въртях обръч, докато гледах музикални видеоклипове на Джей Ло (чиято фигура аз много харесвам) Peace

# 640
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Блек Джека ми е 30:26 с 5кг. дъмбел (нямам пудовка) до 10 суинга с 11 бърпита бях на 10-та мин. и си викам  “ехеее то песен” и като станаха 15 бърпитата и спирах за почивка.... и после за още една 20-те ги правих 10 на 10 с почивка между тях Grinning
Хубава тренировка, доволна съм!

Копнах си коментара от бб-тийм, отивам да се къпя и ще се върна да ви чета Wink

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 16:05 от TDI

# 641
  • София
Шанси  Hug Hug Hug

За пробните аз не мога да разбера следното, като не се харесам в дадената дреха, огряна в дадената отвратителна светлина, как ще я купя? Нали номера е така да ме осветят, че и на нищо да не приличам, да се харесам и да купя?!? Странно ми е  Rolling Eyes
А те като ме осветят така и като ми се доповръща, оставям дрехата и си заминавам ...

# 642

Имаше един лаф - пробвай да ядеш гола пред огледалото.
[/quote]

уау, това е драстично Grinning

# 643
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вивче, качвам ти я гамата, по-късно като е готова, ще пусна линк  :hug  само графика не съм качила, че нали има ограничение на мястото, а предполагам ти си го имаш  Peace

Мери, ти най-добре си знаеш  Peace Обаче английският, който ще й трябва на Руми няма да е на чак кой знае какво ниво, според мен, освен това ако имаш базата с по 2 часа на ден за 3 месеца си готова Wink  За очилата - аз съм с минус 3 и тренирам с лещи. С очила не ми е удобно, като започна да се потя и падат капки по стъклата и ме дразнят, освен чистачки да им сложа  Joy  и другото е, че се и запотяват  hahaha  

Едит: качила се Гамата:

https://www.dropbox.com/s/29cq2a3v7hb4a0p/Gamma%20-%20Extreme%20Circuit.m4v
https://www.dropbox.com/s/92quy08gngmk1dj/Gamma%20-%20Rip%27t%20Up.m4v
https://www.dropbox.com/s/mzvj5s0dc6lmz0l/Gamma%20-%20Speed%203.0.m4v
https://www.dropbox.com/s/uumnn80bk3mqie4/Gamma%20-%20The%20Pyramid.m4v
https://www.dropbox.com/s/sb3hwcw93gh5gll/Stretch.m4v

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 16:12 от TDI

# 644
Питах Бобчето във фейса ама ще питам и вас да ми дадете идея за мокра торта, че моя приятел сега ме тормози - трябвало да почерпя за маратонките....таа искал мокра торта и приемам предложения аз измислих следната
правя блат от брашно от спелта, фурми за подслаждане, яйца и бакпулвер, разрязвам на три и поливам всеки блат с ядково мляко и след това мажа с крем от банан и сметана

Общи условия

Активация на акаунт