Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Stavanger,Norway/ Varna
Tянче, лошото е, че няма от какво повече да орежа. Работите немога, сметките няма как сами да се платят, единствено от времето за тренировки да урежа, но пък те са точно това, което правя за себе си. Мъжът ми, понеже работи по- малко от мен е поел грижата за къщата. Аз само готвя, защото той неможе. Но пък той не роптае ако трябва да яде сандвичи, защото не ми се е готвело, например.
Истината е, че работата ми нанася голям стре. Едната обожавам, другата мразя и седя насила там, просто, защото друга опция нямам за момента  Rolling Eyes

Ама стига мрън, мрън, лятото идва и по- лесно се преглъщат нещата  Mr. Green

# 616
Любе, при мен причините са 3 - мързел, сесия и хипер-мега мусенка с ММ (обикновено по 2 пъти в месеца). Тъкмо в момента ми се е заформило "тройно сечено". Преодолявам го като гледам стари снимки.

# 617
  • Canada
Рецепта за протеин барс:

Скрит текст:
Homemade Chocolate Protein Bars
8 Bars

Ingredients
2 1/2 c. (200 g) oats
1 scoop (30 g) whey powder (use chocolate flavor)
2 tbsp. natural peanut butter
3 large egg whites
2 medium bananas (300 g), mashed
1 tbsp. honey
7 tbsp. (approx. 100 ml) nonfat milk
1 tsp. cinnamon
Directions
Preheat your oven for 5 minutes at 180oC (355oF). Mix the oats,
the whey and the cinnamon. Add the peanut butter and stir in
throughly. Add the egg whites, mashed bananas and the honey.
Add the nonfat milk slowly, while mixing thoroughly.
Spoon the mixture into a greased lined cake tin and level with a
knife. Place in oven and bake for 15 minutes. Remove from oven
and allow to cool slightly before cutting to reduce stickiness. Cut
into 8 bars.
Nutritional Information
Calories
(Per Serving):154
Protein (g):9.5
Carbohydrates (g):21.3
Fat (g):3.4
Carb - Protein - Fat % Ratio:
25% - 55% - 20%

# 618
Любче P90X3 ще я пробвам и нея щом казваш. Сега ще почна P90X, че клетва съм дала Laughing. Дано само да ми е по силите, да не е някаква изчанчена като ваще Зузки Crazy, че чак толкова не съм напреднала. Тоз фетбърнър да не те разочарова. Аз Йохимбин си бях взела предния месец. Никаква файда не видях, ама като ти казвам никаква, баш никакава. А какви чудеса пише из нета за него......Трябваше да съм се стопила от него.

За излизането от форма да кажа – миналата година като ходихме на почивка за една седмица и хем вървяхме от сутрин до вечер, не е като да съм стояла на шезлонг 5 дена, и манджата не съм изтървала, ейй казвам ти като мекица се върнах Embarassed. Все едно от начало почнах всичко. Тамън я бях докарала до някъде. Но то явно си зависи от човека. Аз по принцип не съм била никога спортна натура, макар и слаботелесна на младини. Ей сега на дърти години дето се захванах с домашни тренировки. Но примерно един добре трениран човек, със солиден спортен background, едва ли ще му се опре някоя отпуска. После влязох пак във форма, ама пак мускулни трески, пак време мина докато възвърна издържливостта и т.н.

Уф tqna-че Heart Eyes абе всичките ей тез упражнения ги правя дето си ги изредила, но много бавно ми се отразяват Sad. Явно с по-тежичко трябва. Ти ми каза един път. Дилън и него го пробвах на вън в обедната почивка, но беше есента, та като почна да вали и го зарязах. Моя мъж скоро ме снимал на някакво парти и аз с потниче съм се друснала. Направо в потрес изпаднах от мойте ръце. А менюто ми е наистина изчистено, но са ми малко калориите. Поне 1600 ми трябват на мен, обаче трудно ги достигам (аз съм 160/58кг, бях 55, качих поне 3кг от как спортувам, хубавото е че дрехи малки нямам). А виж и вода пия – 2л задължително жива умряла гледам да я изпивам насила (че много мразя).   

И аз си изказах мъката. Ще стягам гъзината и ще продължавам. Въпреки, че видими резултати няма, ама има надежда Mr. Green, а с лежане по диваните съвсем нямам шансове.

# 619
ЗдравеЍте, Момичета!

Чета ви от известно време. Имам няколко поста само когато бях бременна(преди 3 години). Реших и аз да се включа, за да "крада" идеи на воля и да черпя информация.
Тренирам удома, но винаги съм била на приливи и отливи. Постоянна съм от 3,5 месеца, като храненето ми куца  Mr. Green както обикновено. Въпреки това, резултати има, но ме хваща яд на себе си като си помисля какви биха били те, ако не се самосаботирах.
    Тренирам по собствена програма с тежести. Постепенно ги увеличавам , сменям повторенията, прегрупирам мускулните групи. В момента тренирам всяка мускулна група 2 пъти в седмицата :
    Понеделник и четвъртак: Крака и корем
    Вторник и петък: Гръб и бицепс
    Сряда и събота: Гърди, трицепс и рамене.
    Неделя: Почивка
Кардиото ми е 5 мили разходки с количката през ден, понякога и по-често.
Само пустото хапване  #2gunfire все успява да" обърне каруцата". Но  това е без значение, защото аз просто отказвам да се откажа и знам , че дори и със закъснение, аз ще постигна това, към което се стремя.
   За днес-корем и крака, комбинирани в supersets, като във всяка двоЍка упражнения включвах и едно plyo движение ( jumping jacks, high knees и т.н). Тежестите-7,5lbs , 15lbs DBs, 25lbs BB в зависимост от упражнението.
МаЍ стана дълго, но ще ме извините. Сладки сънища!

# 620
Виви, моята гама мисля, че е ОК - имам тази, която ТДИ беше качила преди време. Ако тя може пак да я качи, ако не - ще се пробвам да видя къде мога да ти я кача да видиш как е Peace

# 621
  • Canada
ЗдравеЍте, Момичета!

Чета ви от известно време. Имам няколко поста само когато бях бременна(преди 3 години). Реших и аз да се включа, за да "крада" идеи на воля и да черпя информация.
Тренирам удома, но винаги съм била на приливи и отливи. Постоянна съм от 3,5 месеца, като храненето ми куца  Mr. Green както обикновено. Въпреки това, резултати има, но ме хваща яд на себе си като си помисля какви биха били те, ако не се самосаботирах.
    Тренирам по собствена програма с тежести. Постепенно ги увеличавам , сменям повторенията, прегрупирам мускулните групи. В момента тренирам всяка мускулна група 2 пъти в седмицата :
    Понеделник и четвъртак: Крака и корем
    Вторник и петък: Гръб и бицепс
    Сряда и събота: Гърди, трицепс и рамене.
    Неделя: Почивка
Кардиото ми е 5 мили разходки с количката през ден, понякога и по-често.
Само пустото хапване  #2gunfire все успява да" обърне каруцата". Но  това е без значение, защото аз просто отказвам да се откажа и знам , че дори и със закъснение, аз ще постигна това, към което се стремя.
   За днес-корем и крака, комбинирани в supersets, като във всяка двоЍка упражнения включвах и едно plyo движение ( jumping jacks, high knees и т.н). Тежестите-7,5lbs , 15lbs DBs, 25lbs BB в зависимост от упражнението.
МаЍ стана дълго, но ще ме извините. Сладки сънища!

Супер! Какво ти е на храненето?

# 622
Polar Bear, просто не съм така постоянна с храненето както с тренировките. Поддавам се на изкушението ( сладкото и тестеното са моята слабост) понякога твърде често, друг път по-рядко.
За себе си съм установила, че ВМ-НВ начин на хранене наЍ-добре ми се отразява. Знам, че ако известен период от време успея да издаржа без сладко, след това ми е по-лесно и този самовнушен глад изчезва. Но ето вече 3,5 месеца не успявам да постигна това ниво на постоянство както е при тренировките. Въпреки това не се отказвам с опитите, защото знам, че ще доЍде момента, в коЍто нещо ще се пречупи. Ако никога не спреш да опитваш, няма как да се провалиш, нали така?

# 623
Всичко, което изживяваш се отразява само на теб. Бъди малко егоист, заради себе си

Слагам това с големи букви, за да го запомним. Защото ако са ни изтощени "батериите", не можем да даваме енергия на хората около себе си.

ТянчеHug   bouquet Мъдростта ти не отговаря на годините ти, душко!

Днес някой беше спрял климатика във фитнес залата. Ходих при портиера, той нямал достъп до контролната зала. Ей, изгорЕФ! Даже от носа ми капеше пот, докато правех бърпитата.

И то само от тази тренировчица:

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 14:45 от Фея Кръстница

# 624
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Ауу Лидси закусих елда тази сутрин и уууу, какъв кеф, незнам защо я бях забравила. Сетих се да сравня елдата с ядките ръж като нутриенти и макроелементи. Почти еднакви са, само ръжта бие по протеин и по- ниски въглехидрати, както и по фибри. Ще посменя закуската си малко и ще закусвам ръж.

svetty1980 каква ти е закуската.... На мен високо притеинна и високо мазнинната акуска ми помага за справянето с глада за сладко. Вземи си и хром, на мен лично ми помага срещу всякакви такива cravings  Peace Цаката е да издържиш седмица- две, от там е лесно  Grinning

# 625
Цвети, добре дошла при нас   bouquet
От тежестите, които ползваш си личи, че никак не си нова в тренирането. Браво! Другото и аз го писах наскоро. Същата съм. Дано както казваш скоро се поправим. Важното е, че го осъзнаваме и се стараем   Grinning

Фея,
Скрит текст:
за съжаление не толкова мъдрост, колкото преживяно. Аз съм сигурна, че Бобченка би дала същия съвет, но когато сме самите ние в такава ситуация е трудно да махнем с ръка..Разбирам прекрасно. И не е само до къща, деца, мъж, работа.. В чужбина е различно и всеки, който е, или е бил далече го е изпитал.
Говорихте скоро за половинките. Аз винаги съм казвала, че съм омъжена за най-добрия човек, когото познавам. Понякога обаче точно затова ми е много трудно. Не искам да го натоварвам с проблеми. Искам да го предпазя и в същото време с кого да споделя? Приятелките ми са много далече и е абсурд да ги занимавам със себе си по тел. или скайп. На тях само аз им липсвам, още повече като знам те пък с какво се сблъскват в милата Родина. Поне мен да не ме мислят, че ще ги боли. И мълча..., а съм доста емоционална и така стигам до положението на Бобче. Понякога усещам, че ще се взривя. Спорта ме спасява. Наистина. Както казвам, ако ме видите отстрани цъфтя и връзвам винаги усмяна  Grinning Така обичам да ме виждат и с такива хора обичам да общувам. Лошите, намусени хора ми влияят силно негативно и ги избягвам.
Относно проблемите в работата, Бобче не се отчайвай. Ще видиш, че всичко ще се нареди. Просто не му е времето. Все това казвам и на дружките ми тук и все се оказвам права за щастие. Вярвам, че всичко се нарежда, точно когато му е времето и сме готови да го посрещнем. Като награда за изстраданото  Peace (За справка пак Фея)  Grinning

За ръцете влязох да пиша. То си е и до структура. Аз пък понякога съм искала да имам по-меки ръчички, но как да стане като кокаляците са ми огромни  Laughing Много едри кости имам и дори като съм била по-пълна никога не съм имала пълни ръце. Тези с по-тънки кости изглеждат по-пухкавки в ръцете, но за мен това не е грозно. Нали знаете, кой каквото си няма  Grinning

Мече, тия барчета половината ще ги орежа. Без мед, защото протеина и без това е доста сладък, банани пък не обичам, но ще пробвам някой бъркоч щом става с протеин. Иначе протеинови барчета обичам. Мерси за рецептата поне технологията ще разуча.

Бобченка добро утро на теб!  От мен лека нощ, че аз докато се чудех дали да публикувам ти се наспа  Laughing И аз обичам елда, но не съм правила скоро. Хубав ден и много късмет това лято ти желая  bouquet

# 626
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Виви, моята гама мисля, че е ОК - имам тази, която ТДИ беше качила преди време. Ако тя може пак да я качи, ако не - ще се пробвам да видя къде мога да ти я кача да видиш как е Peace

И на моята на 3-тото видео се чува само музика и никакъв Шон. Първите 2 видеа нямат музика и се чува добре и даже тъкмо щях да пиша, че всичко е ОК и викам "абе я да прегледам и останалите"  и "ц"  Rolling Eyes

Полар, благодаря за рецептата, ще се пробва  Hug

Мери, моят опит сочи, че тези, които казват, че не са добре с английския, всъщност са много по-добре, от тези, които пишат, че го знаят "отлично". Според мен трябва да се опиташ, дори и нищо да не стане, не е срамно - никой не се е родил научен  Peace Поне ще си опитала, а ако вземе, че стане, ще имаш много яка работа  Hug

Бобче, Тяна  Hug 

Аз изпадам в дупка от умора,
Скрит текст:
трябва ми една-две вечери да се възстановя и съм ОК, обаче в момента няма такива екстри  Laughing . Когато съм в такава дупка съм много изнервена и за съжаление си го изкарвам на баткото, понеже и той кара детски пубертет. Вчера ми се тръшка над час, буквално, да го закарам на село при наш'те, ама те работят - не става. + че храня бебе в 23:30 и после в 6 и ставам по няколко пъти да давам биба, после по цял ден съм в движение, много рядко ще ми се отдаде да легна на обед и то аз се хваля като стане  Laughing....  и като вземе ей така да ми се тръшне  ooooh!  пробвах с обяснение, гушкане, песнички, разсейване - да го заиграя, той продължава - тръшкане, ама тръшкане рев с хълцане и всички екстри. Еййййй накрая ми идеше да му забия един шамар, но вместо това го оставих да реве в стаята си и се качих за един Джо Дилън  Rolling Eyes   Та при мен клин- клин избива.Хвърлям си всички черни емоции и мисли в тренировки и малко по-малко се нареждат нещата  Rolling Eyes  Днес съм по-добре  Peace

# 627
  • Пловдив
Добро утро!
Много ми е мъчно за момичетата в чужбина, които хем се сблъскват с живот с чужда страна, хем имат и други проблеми  Hug Hug Hug Явно леко няма никъде, но съм сигурна, че нещата се оправят, грижите намаляват, а и с времето ставаме по-мъдри и се тревожим най-много за здравето, по-малко за други неща  Hug Hug Hug, та живи и здрави да са на всички пожелавам  Hug
Пилатес Х от мен за днес - много яка тренировка за корем, ма ми е трудно това дишане, ей не мога да го оправя, ега ти странното пилатесно издишване на въздуха, пуууу. Допълних с петъчната кардио петминутка на Шон, той обеща и за утре една, та вече чакам утре какво ще ми предложи  Grinning
Ще се възползвам от съветите за лошата форма и ще я боря на принципа на "клин клин избива". С повече тренировки и това е. При мен обаче не се дължи на мързел, на някакво нервно напрежение, на претоварване, струва ми се , че явно си има крива във формата, като при спортистите - не можеш все нагоре, по някое време има надолу, после пак нагоре и така. То ако не беше така, те щяха да си подобряват рекордите до безкрай  Thinking
Вики, не съм казала да правиш Р90х3, то няма смисъл, ако ще правиш Р90Х, въпроса беше, ако нямаш час време на ден, да направиш тях, но ако си намерила времето, още по-добре, смятам, че е по-добрия избор Р90Х. Ще я почнем явно почти юруш няколко човека, та да видим. А за йохимбина четох, че е добре като съставка от термогенен бърнър, а не е толкова ефикасен самостоятелно. Това четох, а иначе аз нищо не очаквам от фетбърнър, единствено ще ползвам за мотивация да не излизам от релси с хапването. За това вземам и лек, с малък ефект, не обичам добавки, витамини и всякакви такива изкуствени неща, та за това сега с едно око ще лапам в името на слабото прасе.  Grinning
Изпращам на всички положителна енергия и се надявам да имаме повече и по-щастливи мигове с всеки изминал ден   bouquet
Лек и усмихнат ден

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 11:05 от luba_rizova

# 628
Как е групата?  Simple Smile Офф...гледам за дупки говорите.. Моята дупка продължи няколко месеца... една вечер като се погледнах и изтрезнях. Имах чувството, че от огледалото ме гледа друг човек.

Вив, мисля моята Гама е ок. ..музиката е по-силна от останалите, но Шон се чува добре.

Аз се старая да си възвърна формата и в момента съм на етап ...сланинки + мускули..усещането е отвратително. От цялата история..., трицепса си ми остава най-развит..пречи ми и не мога да изпълнявам някои упражнения добре. На всичкото отгоре миналият ден в една пробна щях да ревна. Вярвате ли ми, че ми идваше да купя една ризо-блуза за не малка сума. Просто защото не бях сигурна, че ще я съблека. За части от секундата исках да си тръгна с нея,...да се прибера в офиса,...да взема ножицата, за да мога да я съблека и да я метна в коша. Толкова идиотски не бях се чувствала. И не, не съм взела да меря малък номер...просто бе лен,...без еластичност и копчета,...и като тръгнах да я събличам..., като ми се разгърна този ми ти трицепс и др. там някакви си мускули и си викам край сцепих я.  Shocked В този момент се намразих!

# 629
Момичетааа кокичетаа няма да се предавате за нищо на света - винаги има тежки моменти където и да сме простоо трябва маалко търпение и те отминават и идват хубави
Бобчеее ти за мен си пример за всички жени, майки и съппруги - имаш прекрасни деца, грижиш се по най-добрия начин за тях и за себе си - няма да се даваш на депресии Simple Smile
Аззз сега се разхождам с новите маратонкии и не искам да ги сваляммммм многооо е якоо като на облаче съм - по-късно мятам тренировка с тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт