Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Mamma Mil обезателно ще ти кажа какво съм решила с програмата, но чак довечера като се прибера, ще имам възможност да разгледам в детайли. То ние и на почивка ще ходим средата на юли за седмица. Ще трябва да прекъсна тогава. Уф чак ми е неудобно, че много капризи от моя страна станаха.

Половин маратон, цял маратон аз не съм за никой от тях така или иначе. Никога не съм бягала през живота си и ми се струва много трудно. А много бих желала. Някъде бях чела обаче, че ако не си бягал никога през живота си, не е много подходящо тепърва да почваш на 40г. Нещо не се отразявало добре на ставите. Кой знае, противоречива инфромация за всичко може да намери човек реално. Аз правя кардиота разни из нас, обаче ако тръгна да бягам на един стадион по ситемата „свински тръс“ и повече от 3-4 минути няма да мога.

Гамата и мен не ме бърка дали говори или не, понеже и аз карам да музика по желание.

# 601
Айя страхотно! Това е една дестинация, която искам да посетя  Heart Eyes Прекарайте си страхотно и моля те снимай мнооооого, ще чакаме фото разказ  Heart Eyes Hug

Отчитам с https://www.youtube.com/watch?v=4RoEjc0zn3M с 5кг. гири

Благодаря ви за отговорите вече се сдобих с тези тук, като на живо са още по-красиви  Heart Eyes Бяха най-удобните от всички, които мерих там, а и намалени на 39 евро.
Reebok Realflex Scream 4.0 изглеждат адски добре, но нямаше номера (в момента тече някакво междинно намаление).
Аз съм доста доволна де, след малко отивам да ги пробвам  Mr. Green
Продавачката ми направи комплимент за визията  Grinning
Оказа се, че тя е на 57 и раждала три деца, а изглеждаше в страхотна форма. Естествено спортува, както се казва надушихме се  Mr. Green Дано и аз на нейните години да изглеждам толкова добре  Wink

# 602
  • София
Момичета, благодаря ви за отзивчивостта да проверите вашите Гами дали има говор  Hug
Викче, как се казва тоя хибрид, има ли го в руския тракер, да си го намеря  Party  Дай име или линк. Ейй, как ми повиши настроението, тамън още от сега тъгувах за бате ти Шон, а ето че ми се отваря нов сезон с него  Flutter
Ама и ти си машина  Shocked Хем Ъпър боди, хем 100 лицеви ...  Whistling Crazy Машала девойче! Браво!
На мен доста ми натоварва ръцете тая Гама, харесва ми. Забелязвам промяна в тях, по релефни са ми станали в профил, а и са ми отслабнали, а по принцип имам дебелички ръце и не си ги харесвам изобщо. Обаче явно от Т 25 и те се повлияха, отслабнаха и се оформиха. Радвам се, че сега с Гамата ще ги оформя още повече, тамън за лятото  Heart Eyes

# 603

Вив абе хибрид се казва тоя хибрид. Ето ти линк към календара:
http://www.scribd.com/doc/158126642/T25-Gamma-Hybrid

И аз нали все това дудна, че искам нещо да следвам, че ми писна да мъдря какво да правя всеки ден. Та за това сега с Mamma Mil може и да почна P90X. А пък аз не съм никаква машшина Blush. Тъкмо това разправях вчера, че баш ръцете са ми голяма слабост, въпреки големите усилия и грижи които полагам за тях. Очевадно е, че явно не е достатъчно. Аз 100 лицеви правя, ама 5 серии по 20. Като ги почвам нормални, изкарвам до 10 и после довършвам от колена. С по 2 мин почивка между серия. Сега ще ги мъча с раница на гърба и с тежести в раницата. Само да не ми се изтърколят на главата Joy. Иначе моя релеф се показва само като тренирам. В нормално състояние и моите ръце са доста шишкавички (напомнят ми едно време на лелите по пазарите дет се рядаха по пеньоари на цветя за домати Joy). Сега и лоста катерия, абе всичко де що изисква намеса на ръце съм на него.

# 604
Такова нещо не си бях причинявала скоро. Както съм се омързеливила... Цял ден се правих на болна, пъшках на умирачка след като снощи градушка ме би и дъжд ме пра. 3-ти ден МЦ, всичко ври и кипи с пълна сила. Вчера изкарах на гречка със сирене, понеже не ми се ядеше друго. И днес тадаааааааа http://vimeo.com/69378852 пот се ля, ръцете ми изтръпнаха по едно време, но успях.

vici75 Моите са като щеки, изглеждат тънки и жилави. Като цяло с това се боря де, да не изглеждам, както обичам да казвам аз, като кюнец.

# 605
Ааа Lidsy Heart Eyes помня те аз тебе от едни снимки дето беше ни поствала преди време. Ти верно си тъничка, ама аз ич не се доближавам до тебе  261uu, въпреки че съм слаборъка. Горе долу оправих корем и крака, но тез ръце голям препъни камък ми се оказаха Sad. Дали щото там мускула по-малък и аз не знам. Много бавно и трудно ми се получават нещата. Чак губя мотивациям понякога.

# 606
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Отчитам 30мин. Джо с по 30 повторения - лек срещу нерви и главоболие. Tired Това беше единствената нормална реакция, която имах, за да не си изтърва нервите.

За утре съм планирала Блек Джек Ако някой иска може да го направим заедно и да видим как са ни времената, въпреки, че аз сигурно ще съм мн зле, имайки предвид стажа ми в тренировките...  Rolling Eyes  та по-скоро ей така да се видя къде съм, не бих искала да се състезавам с вас  Hug

# 607
  • София
Викчеее   Hug Hug Hug Благодаря ти!!!  Heart Eyes
Юхууу, още месец с Шон  newsm68
Като карах Алфата не съм вярвала, че ще искам още месец с Шооон  baby_neutral
Какво нещо е живота  hahaha

# 608
Пристигам с отчет за три дни  Sunglasses
Вторник - флексибилити клас с цел мъжки шпагат
Сряда - флексибилити клас с цел навеждане назад(back bends)
Четвъртък - принципно трябваше да съм на работа и да си правя класа вечерта, но в 6 сутринта ми се обади обучаващата ме, за да ми каже че ще отсъства и няма смисъл да ходя. Та реших да не лягам повторно и към 8 излязах да бягам. Бягах 20 мин. 4-5 км. след което още навън направих 2х50 ходещи напади, а вкъщи 3х20 суинга с 5кг гира и вдигане на краката и ханша от лег. Следобяда си правих и класа - женски шпагат  Peace
За утре ще си избера нещо от ФБ  Peace

# 609
  • Stavanger,Norway/ Varna
TDI, редовно правя блек джека- за завършване на тренировката, но никога не съм засичала време. Ще взема да го направя още утре и ще ти пиша Simple Smile.
Лидси, забравила я бях елдата, ще си накисна и ще хапна утре за закуска и без това ми свърши тахана. Само с масло или зехтин, обаче, че нали де въздържам от млечни.
Направих страхотни шоколадови бисквити от ечемик, масло, ръжени ядки, рожков и сироп от фурми. Децата ги ометоха, но рецепта нямам, забравих да меря  Crazy

# 610
  • Canada
Днес се размазах с час и половина Ащанга йога.
tqna, ще потърся рецептите, че вече не знам на кой компютър са  Peace

леле, бобченка, как ми се дояде варено жито с орехи изведнъж... Laughing

# 611
Отчет 48 мин цяло тяло с Румяна  Crazy

Mamma Mil, инглиша ми не е перфектен  Laughing Знам го, колкото да не остана гладна  Joy

# 612
  • Пловдив
Дзак! Само се появявам с отчет аз, псувайки форума, който е отврат тези дни, дано е за добро... пфу. Отчитам Триометрикс - кардио на три нива, хихихи, и кардио тренировката на Джилиян от 7 дей шред. Много ми хареса и ме изпоти, та твърдо реших една седмица да се шредвам с нея, започвам от неделя, като свърша Р90х3 в събота  Heart Eyes Вики, ти като нямаш време, защо не пробваш Р90Х3, тя е по 30 минути, подобна е на Р90Х.Ако искаш , пробвай  Peace Аз след седмица, като ми свърши седемдневното отслабване с кака Джил, ще почвам Р90Х., да видим. И, още не съм си поръчала протеин, но ще мина да си купя направо от момчетата, където видях, същия е като на Ума, а е по-евтин, та... няма да се чудя. От добавките ще си поръчам Хербъл Бърн, някакъв липотропен фетбърнър , ей така и азведнъж в живота си да приемам добавки. Но, също няма да казвам на мъжо, че ще ме изхвърли  Joy
Виви, готин е хибрида, хубаво си му решила, и азго правих, между другото наистина в Гамата доста се оформят ръце, ехххх.. Моите са дебели и макар, че имат много големи мускули, като са в отпуснато положение седят сланинести и са гадни и грозни. Ама ... за да станат хубави, трябва да се свалят много мазнининиии. Завиждам на слаборъките в този ред на мисли.
Този бляк джак ще прегледам и ще видя дали мога да направя, да не изпусна нещо, че съм се мобилизирала с тренировките.
И, имам въпрос - какво правите, като видите, че сте излезли от форма? Анализирайки причините, какви са обикновено? Циклично ли е ? Нормално ли е? Аз съм много притеснена и сега се опитвам с мор да трепя лошата си форма  #Crazy
Лека вечер   bouquet

# 613
  • Stavanger,Norway/ Varna
Люба, аз обикновено като изляза от форма, знам от какво е. Моето е от умора и стрес и нежелание да си покажа носа навън. Тогава ставам много нервна и изпадам в депресия. Много ми помагат мотивационните видеа в тюбата и снимки. Мобилизирам се и гледам да премина през първата седмица с редовни тренировки, от там става лесно. Всичко си идва на мястото.  Peace

# 614
Вики, пак много бързам. От бързане вчера вместо спорт в район Слатина прочетох ресторант и си викам брех тия на маса спортуват  Laughing
За ръцете пробвай да тренираш трицепс. Много пренебрегван, но много важен мускул точно за да се изчистт мазнинките там. Също бицепс, планк с изправени ръце, гърди в легнало положение с по-тежко. Ходенето с тежест по пътека като на Дилън ( за справка ръцете на Фея  Peace) Иначе менюто ти е перфектно. Трябва и повечко вода.
 Люба, просто се "събираш" и почваш с по-тежки тренировки. Друг изход няма.
Това ли е новата тренировка на Джилиян?

ТДИ, прегледах. Харса ми предизвикателството ще пробвам и ще пиша. Ще ползвам гира вместо пудовка.

Виждам, че Бобченка е писала точно каквото мисля и аз. Бобче пази се повече. Всичко, което изживяваш се отразява само на теб. Бъди малко егоист, заради себе си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт