Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
bilyana333, за теб ли са? Пумата видях коя е, Рийбока ми излизат най-различни модели, предимно детски.
bob4enka, купих си Reebok Realflex Scream 4.0, сега не искам да нося други обувки.

# 586
chica_loca, ние у дома купихме на мама сокоизстисквачка на Bosh. Мнооого добре се справя, но в последствие установих, че е голяма играчка за един сок да миеш 5-6-7 парчета от цялата машинария. И дадохме толкова пари... не си струва! Вземи си нещо по-малко и нещо по-изгодно. А ако можеш си вземи нещо комбинирано - да не е само сокоизстисквачка, защото бързо ще ти омръзне, а и като цяло е много по-добре да си направиш зеленчуците на смути и да си добавиш и 1 плод, примерно. А и плодовете е по-добре да се ядат цели, с фибрите. Вземи си кухненски робот, чопър. Лично смятам, че сокоизстисквачката не си струва, а още повече и да е нещо голямо, скъпо и т.н.

# 587
  • Stavanger,Norway/ Varna
Lidsi, такива са моите Grinning

# 588
  • София
Отчитам 10 мин кростренажор интервално за загрявка, Пирамидалната Т25 Гама 3 + https://www.youtube.com/watch?v=JgJTg-Vr_YI

# 589
  • София
Момичета, огромна молба  Praynig
Ако някои има Гамата на Т25 с нормално аудио, моля ако може да ми е прати на мейла, или да я качи в докса, или в нашия гугъл акаунт или във Фейса ...
Моята цялата Гама е с много увеличена музика, а говора на Шон изобщо не се чува, така направо се измъчвам. Трябва непрекъснато да гледам в монитора, не чувам нищо, освен музика. Много е неприятно.

# 590
Отчитм 2 табати и Strech 40 на Chalene Simple Smile суперрр съмммм

# 591
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

По повод на сайта - и аз се изнервих, исках да ви прочета сутринта докато си пия кафето - ама "ц", върнах се от разходка и пак не зарежда, ей сега вече ми зареди  Rolling Eyes

Биланкя, поздравления за обиколките  Hug  Резултатите са най-силната мотивация, поне за мен  Peace
Вив, и моята е такава Sad ще дебна и аз да я сваля с по-добро качество.
Много благодаря за отговорите - и според мен е и от двете - повече кис. зеле и вино - не  Naughty

Вчера бягах напред-назад, ама буквално забравих да си платя синята зона, а ходих да си плащам в  местното данъчно данъците, за да мога да запиша малката на ясла + точно глоба от паяка, защото при нас освен, че плащате акт, репатриране и паркинг и общината ви наказва  Laughing та плащам си таксата и се усещам, че забравих да платя синя зона  ooooh!  Joy  на всичко отгоре и телефона ми заби и познайте -  газ по главната колкото бързо мога да тичам....бърза съм била, колата си ми беше там  Whistling Та остана ми време само за на Боб 15-минутната йога за корем, ама ми идеше да ревна накрая, не знам как го прави - тока ми спира  Crazy

Днес отчитам морската градина на Бургас от край до край, бутане на количка, не знам колко км. е точно може би в двете посоки да са 5-6км.Wink После се чудя да си спретна ли още нещо, или да почивам, нали съм в ди лоуд   Rolling Eyes

А и да кажа, че си купих Cla и протеина си чакам, ама нещо не идва  newsm78

# 592
Завръяам се росна, прясна. Отчитам 25 минути интервали на крос тренажор, след това 4 серии от по 20 повторения преден клек само с лоста. 4 серии от по 15 повторения- тяга. 3 серии х 10 п. придърпване на щанга 30 кг с подхват и толкова с надхват. Общо 6 серии дърпане. След това вертикален и хоризонтален скрипец, флайс, арнолд преса и трицепс. Завърших с коремни преси и разтягане, както и се потъркалях на ролера за масаж.
Забелязвам, че много по- бързо си свършвам тренировките напоследък. Преди такава една ми отнемаше час и половина, днес бях готова за час. Това е от намалените кг при клека и тягата и по- кратките почивки може би  newsm78
Сега ометох омлет от 2 яйца с масло и домати и още не ми е сито.  Thinking

# 593
  • София
ТДИ, значи с теб и Бобче сме на протеин и Кла  Heart Eyes
Аз днес на обяд изпих един протеин и наистина дава някаква ситост, а го пия разреден в половин литър вода само. Държа ми до скоро, но вече съм гладна. Чудя се дали да хапна едно, две яйца или да стискам зъби до вечерята  newsm78
Като се пие протеин вътре има и въглехидрат някакъв, нали? Няма нужда да ям плод след тренировката, ако си изпия протеина  newsm78

Пуста Гама, явно от Рутракера е такава, прецакана ...  #Cussing out

# 594
Бобченка, ами то колко са 2 яйца и салата домати!? След 2 часа максимум ела и ме гледай как вия от глад. Салата домати за никъде не ме засища. Трябва да има вътре поне още 1-2 вида зеленчук. 2 яйца за никъде не са ми, слагам 3 + зеленчуци (гъби обикновено), че понякога и малко сирене.

# 595

Пуста Гама, явно от Рутракера е такава, прецакана ...  #Cussing out

Виви, ще видя в нас какво имам, аз веднъж правих гамата и не ми направи впечатление да е кофти звук/говор, та ще ти кажа после.

# 596
Мери нищо не са, но аз сложих и едно 20 гр чисто масло. А и след два часа ще вечеряме като се приберат децата и мъжът ми и гледам да не се нагъткам от сега  Laughing. Иначе, салатите и аз си ги правя с поне 3 вида зеленчук, но пуст мързел, хванах два домата и само ги разделих на 4 този път  Crazy

Вивиан аз Кла-то го спрях. Пих го 3 месеца, не видях ефект (при мъжът ми има, обаче  Peace) и реших да не му подпивам Кла-то повече. За момента съм на хром, екстракт от зелен чай, котешка лапа и пчелен прашец  Peace

# 597
Tqna-че  Heart Eyes и аз не съм по протеина, само преди 1 месец си навих на пръста да пробвам, обаче от първия ден въртя суча начини да го притикам по-лесно това сладкото. Видях, че допиваш на синчето ти. Снощи пак джурках с кисело мляко, обаче така ми стана тежко на корема Sick. Амен амен да прескоча вечерята. Пих го в 18:00ч. и верно до 22:00ч не огладнях. По-скоро се напънах на 2 лъжици зеле с месо. И друго ягодовия вкус върви с кисело мляко, ама за шоколадовия не знам дали ще мяза на нещо newsm78 (който си е взел с шоколадов вкус). То хубаво не се огладнява, ама пък не можем да наваксаме от към калории така. Аз понеже сутрин закусвам ½ яйце, ½ домат и ½ авокадо, на обед някоя мръвка със някое листо салата и ако вечер карам на тоя бъркоч ще падна под 1000кал. Ей това ме притеснява мен. Но нищо де. Ще пробваме и така и онака, пък най-накрая ще го спра тоя протеин. Аз исках пробно няколко месеца само, по принцип не планувам да го пия завинаги.

Вивче Laughing, моме хубава Т25 има и хибрид след гамата. Тоя хибрид се явява като миш-маш от алфата, бетата и гамата. Пак календар има, нови тренировки няма там. Просто предните са прегрупирани в тоя хибрид.
Гледам че ти липсвала мускулна треска на корема и страничните мускули. Ами направи чичо ти Боб Харпър и ела пак да кажеш как си. И мен напоследък не ме лови много МТ, обаче от неговия core workout се лекувам по 4 дена след това. А май Гамата на всички ни е такава. Прави сега каквото имаш, пък ако отнякъде се появи нещо качествено ще теглим. За протеина ти виж на етикета на твоя дали има въглени. Моя няма. А знам че има такива със. Зависи твоя какъв е.

Mamma Mil  Heart Eyes сега да ти кажа и за P90X. Ами оказа се че съм имала някаква P90X One. И трябваше да тегля от руския тракер вярната. Та до тази сутрин се изтегли 100%, без малко да закъснея за работа докато прегледам файловете кое какво се е изтеглило. Та довечера ще отмятам с подробности какво имам и какво не по класик календара (в резюме изглежда всичко да се е изтеглило, гледам някакъв хранителен режим имаше; но аз проблеми с храненето нямам така, че останалото инфо ще е само информативно; аз много обичам да чета различни мнения и възгледи, теории за храненето, нищо че може и да не съм съгласна, но винаги ми е много интересно).

И.... най-накрая да се отчета. От Т25 направих Upper Body от Бетата+100 лицеви.

# 598
Голяма мъка с отварянето на форума днес. Да се отчета, докато работи: днес реших, че Шон ми липсва, та направих една от любимите ми тренировки от Инсенити - Max Cardio Conditioning.

Сега почвам да оправям багажа, че утре пътуваме за Андалусия за седмица. За тренировки време вероятно няма да имам, но пък съм направила доста пълна програма, така че ще се ходи много пеш.

# 599
Отчет 3.5 мили бягане.  Станах късно и нямах време за повече.

Вики, пиши какво си решила.  Хранителния план на Р90Х е хубав, но е голяма играчка и много скъп особено ако решиш цялото семейство да яде по схемата (аз така бях направила, за да не готвя само за себе си) ... Иначе ако купуваш само за себе си, твоята храна ще е около $150 на седмица.   И аз тренирам за 1/2 маратон, не за цял.  Разликата е огромна  Wink Миналата година когато бягах на единствения 1/2 маратон, който съм правела досега, много лесно можеше да различиш кой прави 1/2 и кой цял.  Половин всеки може да избяга ако е тренирал.  Целият - хората бяха едни стройни, стегнати ... Живот и здраве през 2016 мисля да се пробвам за цял.

Айа, приятно пътуване и после да разказваш!  

Т25 ако не я намерите, ще проверя моята през уикенда. Мисля, че е с нормален звук, но аз по принцип гледам телевизия докато правя гимнастика, така че не съм много сигурна  newsm78

Мери, ако Руми си търси помощници, трябва да се кандидатираш! А ние всички дружно ще ти дадем препоръки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт