Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Canada
Моят мъж пък днес извади още две тежести за щангата, за които не знаех и съм щастлива. Общо стават 20кг. Не е много, но е нещо.Ще се кляка Simple Smile , а и за прасците ще ми дойде добре.
Купих си и ''пружини'' за китките и предмишниците, както и тежести за краката от по 2,5 паунда всяка (малко над кило) за бягане.Другата седмица ще си тренирам и с тези неща. 

# 721
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
а и за прасците ще ми дойде добре.

И аз имам нужда да работя в тази област. Много са ми обемни, не ми харесват  Crossing Arms  Нали уж свалям от цялото тяло, там имам чувството, че не са мръднали  #Cussing out  А преди те бяха едно от малкото неща, които си харесвах  Rolling Eyes

Днес отново почивен, но такова слънце е напекло, че много ме съмнява да се задържа вкъщи, или на едно място  Party

# 722
  • Има много детски смях.
bob4enka, благодаря и на теб за рецептата.  Hug Задължително ще се пробва!!!
Аз напоследък закусвам или смутита, или си пия протеиновия шейк. Днес специално нямам никакъв апетит и закусих половин кофичка кисело мляко, колкото да не е без хич. Но не съм тренирала  Peace
Едно авокадо го чакам да ми узрее вече трета седмица- не е в хладилник, в купата с плодовете е- до банани, ябълки и круши. Все така твърдо си стои... А така ми се дояде салата от авокадо и варени яйца...
Фея, ако не бъркам, съм чела статия за преустройството на този мост навремето. Запомнила съм го, защото тогава ми се стори супер сюреалистично хрумване  Laughing
Прасец аз искам да оформя и хубаво да орелефя. Много ми харесва хубав, стегнат, трениран прасец на висок ток.  Flutter Но не може всичко наведнъж, знам.  Peace Ако не друго, имам ясни цели: да изчистя мазнините от коремната област, да си дооформя ръцете и прасеца. И нямам нищо против всичко това да е за сметка на бюста, жертвам го без да се замислям много- много, прекалено ми пречи и не ми харесва, като напомпана съм  Tired. Да живеят "коригиращите" сутиени.  Whistling
То си е направо пълна  промяна това моето.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 08:46 от Umma

# 723
Леле, хора, останах без думи, след като прочетох това:
http://www.bb-team.org/articles/4827_koe-e-po-vazhno-za-otslabva … vid-hrana-chast-i
и още повече, след като прочетох това:
http://www.bb-team.org/articles/4828_koe-e-po-vazhno-za-otslabva … id-hrana-chast-ii

И най-важното е, че това се отнася за хора, които искат само да "преместят стрелката на кантара", според мен е много важно да се подчертае. Но докато съм в режим на сваляне, ще си ям пълнозърнестия хляб без страх  Laughing  После като дойде време за нацепване ще я смятам....

Обещавам да не досаждам повече днес  Hug   Heart Eyes

# 724
Добро утро!  Heart Eyes

За закуската:
~ чаша мляко с нес кафе /без подслаждане/ + 2 варени яйца;

~ чисто кафе + 2 варени яйца + 1 авокадо;

~ чисто кафе + до към 60-80гр. сурови ядки /най-ме радват лешниците, а напоследък нападнах шам-фъстъка - е голяма вкусотия, е  Crazy/

~ чисто кафе + 80гр. овче кашкавал

Планирам покупката на кокосово масло - намерих био и смятам да го включа към закуската.

# 725
  • Пловдив
Добро утрооо!
Днес почивам, щях да почвам тренировката за една седмица на Джилиян, но реших утре, че ми е много уморено. След това Р90Х. Вики, Мама, вдъхновихте ме, мислех, че не е толкова трудна програмата /съдя по Р90Х3/, ама май правилно бях се насочила към едночасовата. Ухааа, потривам ръчички от сега   bouquet
Ума, препоръчвам ти сьомгата със спанак и заквасена сметана по тази рецепта, само че аз я правя във фолио, не в бутер тесто, за да е режимно. Става уникална http://yoli-www.blogspot.com/2012/05/blog-post_09.html
Феичка, страхотен парк! Неочакван Ню Йорк  Hug
Закуска - аз в 95% от последните 12 месеца закусвам кисело мляко плюс някакви ядки - 10-20 гр. плюс канела. Просто нямам желание за друго, признавам си. Понякога си правя варени яйца, запечени отгоре с кашкавал като филийки, много са вкусни, но ме разяждат, незнайно защо. Като съм на хотел, пак ям яйца плюс сирена плюс зеленчуци. Май нямам хич въображение за закуска, ама обикновено нямам време да си правя нещо, де.
Вчера бях в София, по между другото ходих в един Мол и там в една пробна си гледах ръчичките... Еми учудих се, че изглеждат по-добре, отколкото си мислех, чак им личи, че тренирам, нищо, че са тлъстички. Това обаче е от "чичката" Тони. Вики, моля, не го наричай така, смятам, че човека изглежда превъзходно и не му личат годинките и ...   bouquet  bouquet  bouquet
Лек ден  Hug

# 726
  • Stavanger,Norway/ Varna
Снощи докато запивах и си правех планове за днешната тренировка и как ще включа Блек Джек нищо, че не съм в залата и нямам пудовка, се сетих да ви питам тези, които го правихте. Суинговете до вертикала или до хоризонтала ги правихте. Трябва да се правят пълни, тоест до вертикала (ад главата), с дъмбели, обаче е малко кофти. Аз мисля моите да ги пъхна в една стара дамска чанта с къси дръжки и така да люлея  Thinking

# 727
При суинговете гирите не се вдигат над главата. Така ще работиш и за гръб, ръце и т.н. Гирите се изтласкват само с таза. Защо реши, че трябва да са над главата?
Умма, ако имаш домашни ябълки, авокадото ти ще е готово за 2 дни. Но ако нямаш, вземи още 1-2 вида ябълки от магазина по 1-2 и го сложи между всичките.

# 728
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мари, говоря за суинг с пудовка, както е по оригинален Блек Джек. Суинга с пудовка се прави до вертикала, тоест пълен, над главата. Това казах и по- горе, когато се прави с гири, не е добре да се прави над главата, натоварването се променя. Затова и ще пробвам да си направя пудовка от старата чанта и дисковете от дъмбелите.

# 729
  • here, there, everywhere
Момичета, опитах да изтегля гамата от Гугъл, но ми казва, че има проблем с файла и не мога да го сваля. А ако пусна плей става. Какво не правя като хората?

# 730
Аз съм в МЦ и до преди час ми беше кофти сега ми просветна тааа ще видя какво ще правя поне стреча трябва да направя...
ТДИ не знам тия статии кой за какво ги е писал, но аз мисля, че не трябва да се гледа само отслабването. Аз гледам на първо място здравето и това как се чувствам за мен това е знак дали се храня правилно като давам шанс на определен вид хранене да покаже своето действие по дълго време, защото не може 20 години и повече да си се хранил по един и за 1 месец да промениш и да видиш всички промени.  Трябва време на организма да превключи...това си е мое мислене де...

# 731
Ха ха Любче  Heart Eyes Laughing "чичката" съм го определила като такъв понеже първоначално правих някаква негова тренировка от преди сто години. Даже и не подозирах какво огън момче бил  Joy и че е актуален все още. А той човека каква програма имал съвременна. Аз от вчера имам МТ на трицепс и задната част на ръцете. Обикновено ме хваща след 24 часа, а аз я усещам от сега. Смятай до довечера как ще цъфна  JoyИначе с тренировката за корем по-добре се справих, пък там не усещам МТ. Ще видим до довечера.

Mamma Mil  Heart Eyes eeee днеска е друга работа. Направих интервалите  bowuu без грешка. Починах си малко  Mr. Green от вчерашния душманлък  Joy. Доволна съм днес. Вир вода станах и живота е хубав. Чакам те да кажеш ти на къде си  Heart Eyes Oтивам да прасна един ягодов шербет  Mr. Green и да се къпя, че домочадието ме чака да празнувам годишнина от сватба  Embarassed, а аз се кекна тука  Joy

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 17:13 от vici75

# 732
Бобче, аз правих с гира и само до нивото на раменете, като изтласквах с таза, както е писала Мери  Peace

Фъстъче, не знам защо така реагираш Simple Smile Никой не е казвал при отслабване да се включват вредни храни, необичайни, или каквото и да било, разбира се, че здравето е на първо място, не знам, защо си останала с погрешно впечатление, освен ако не смяташ пълнозърнестия хляб, който съм споменала за вреден  newsm78  нито пък някой е писал да си променяш храненето  newsm78  хората  са публикували резултати от изследвания, според които и при НВ и ВВ диета, резултатите са едни и същи, като единствено от значение е бил калорийния баланс, поне аз това прочетох  Rolling Eyes като са наблегнали, че това е важно при отслабване, докато при моделиране на тялото са важни други неща и аз също го споменах в предния си пост....

Споделих го, защото аз, пък и мисля още няколко човека искаме да свалим някое и друго килце (ако съм останала с грешно впечатление и съм само аз, моля да ме извините). Разбира се, че не е без значение как ще стане това, разбира се, че трябва да стане здравословно, тук две мнения няма и затова не разбирам защо се палиш толкова.

Няма да споделям повече статии, че не ми се спори, наистина... аз пък не съм на мнение, че има само една истина и тя е НВ диета, но както и да е  Rolling Eyes

# 733
ТДИ извинявам се ако е прозвучало по този начин истината е, че не съм се палила изобщо просто понякога някои статии не ме кефят....нищо лично наистина, споделяй статии моля те всички се учим   Peace
отчитам дупе от Боб и Strech 40

# 734
  • Пловдив
Ехо!
И аз правих с гира по начина, описан от Мери, хич не ми е и хрумнало, че с пудовка ако е , ще трябва до горе. Половината от бърпитата ги правех с лицева опора за кеф.  Grinning
Що се отнася до храненето, съм на мнението на ТДИ и смятам статията за достоверна, отчитайка много фактори.  Така или иначе, личното ми отношение към въглехидратите не е толкова отрицателно, смятам, че не всички сме диабетно болни, преддиабетно болни или застрашени от диабет, за да бягаме от тях като дявол от тамян. Разбира се, като отслабвам, ги изключвам, до колкото мога, а мога без всичко. Ама като отида на гости и ми дадат торта, не започвам с мантрата, че тази торта ще ни докара до диабет и затлъстяване, а си я хапвм с кеф, да не говорим,че почти винаги аз правя и нося тортата с мен.  Blush Както и да е, то и за това няма да бъда никога 30 кг., ама това не ми е и цел. Здравословното е нещо друго и лично моето мнение НЕ Е непременно био,  годжи бери, чия, авокадо и кокосово масло до откат  Grinning Grinning Grinning. Но, всички сме различни и добре, че е така   bouquet Аз отивам да направя някаква десетминутка, че днес нещо се отпуснах, а цяла седмица бях стриктна. Лека вечееер.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт