Смешки от форума - 15

• 135 933
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 020
Все съм се ядосвала на МЦ, другия път няма да пропусна да му благодаря.А мъжете как ли се разтоварват  Whistling
   И мен ме терзае този въпрос, но няма да питам, че ще ми дойде вповече информацията... Joy

# 1 021
Най-вероятно пак с течност...бяла.... Sick

# 1 022
  • София
Цялата тема е просто... е нямам думи!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=803768.0;topicrefid=20

# 1 023
  • Euskal Herria

Да добавим и тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=803790.0;topicrefid=20

Тия двамката са идеалната двойка... един за друг.

# 1 024
Темата е уникална, не се бях забавлявала така от много отдавна.

# 1 025
  • София
Цитат
аз си извадих медицинско ай като се запишеш на ЖК  др вариант излез болнични ай при мен знаеха от още от 5-6 че работа ми е тежка .
Като оставя на страна, че нищо не разбрах, вече цели 10 минути ме мъчи въпросът - какво по-точно означава това "ай"  newsm78

# 1 026
 Може би "излез в болнични, а и ...".

# 1 027
ай, не - ше умра  Joy

# 1 028
Цитат
Мами искам да ви питам през бременността имали ли сте странни желания примерно за ядене на необикновени неща или нещо такова шантаво. Аз с първата бременност исках ужасно много да ям дърво и по цял ден смучех и дъвчех клечки за зъби и шишчета а миризмата на талаш или току що отрязано дърво ми действаше като наркотик и неможех да и се наситя. А с таяа бременност обожавам да ми мирише на изгоряла клечка от кибрит а от няколко дни си мечтая да помириша стара прашна книга. Smile оле май трябва скоро да родя че ще откача. Утре след доктор Ще ида в един.магазин втора ръка и ще си купя стара прашна книга да си я душкам Smile
Joy Joy Joy
Ето тази бременилка ме разсмя много, горката!

# 1 029
# 1 030
# 1 031
  • София
Сладурка.
Ще я поканя в архива ни да си подушка прашни бумаги.  Mr. Green

# 1 032
  • Бургас
Цитат
Мами искам да ви питам през бременността имали ли сте странни желания примерно за ядене на необикновени неща или нещо такова шантаво. Аз с първата бременност исках ужасно много да ям дърво и по цял ден смучех и дъвчех клечки за зъби и шишчета а миризмата на талаш или току що отрязано дърво ми действаше като наркотик и неможех да и се наситя. А с таяа бременност обожавам да ми мирише на изгоряла клечка от кибрит а от няколко дни си мечтая да помириша стара прашна книга. Smile оле май трябва скоро да родя че ще откача. Утре след доктор Ще ида в един.магазин втора ръка и ще си купя стара прашна книга да си я душкам Smile
Joy Joy Joy
Ето тази бременилка ме разсмя много, горката!

На това му се вика "да гризнеш дървото"

# 1 033
  • Варна
 rotfImao А аз си мислех, че съм проучила всичко най-странно и лошо, което може да ти се случи, когато забременееш...  ooooh!
П.с. Е, щом трябва, и дърво ще гриза, и огън ще гълтам...  Tired

# 1 034
rotfImao А аз си мислех, че съм проучила всичко най-странно и лошо, което може да ти се случи, когато забременееш...  ooooh!
П.с. Е, щом трябва, и дърво ще гриза, и огън ще гълтам...  Tired
Нали!? И аз така. Само може да викаме "пази Боже", че не знаем какво ще ни дойде до главата и на нас! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт